Connect with us

Водещи новини

Неочаквани печалби за Везни, битки за лични интереси за Скорпион

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Днес Слънцето навлиза в Близнаци и променя насоката от материалното към интелектуалното действие, общуване и поведение. Който иска да спечели трябва да покаже повече интелект и разбиране. Ориентирайте се към преговори, особено по имотни и наследствени дела. Най-добрият ден в този месец за покупка на недвижим имот. Време е да обезпечите бъдещето на децата.

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Слънцето напуска вашия знак. Сменят се приоритетите, поемат се отговорностите, родители и деца си разменят ролите. Може да спечелите неочаквано и то от местата, откъдето сте смятали, че ще дойдат загуби. Ден за имотни придобивки и брокерски инициативи. Всичко, което посадите в земята или в градината на личния си интерес ще се развие успешно и ще даде богата реколта.

 

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Днес в 13ч. 50 мин. по Гринуич Слънцето навлиза в знака на Близнаците. Предприемате действия, които ще засегнат нечии материални интереси. Може да спечелите дело и да финализирате изгодна имотна сделка. Водете разумна игра и политика. Очертават се печалби от тотото на живота, от които и някой друг ще опита да се възползва. Не планирайте за утре важни срещи.

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

С навлизането на Слънцето в Близнаци вие навлизате в сатурнова дупка. В момента мисленето ни се променя. Материалният подход отстъпва място на вродената интелигентност на Близнаците. Ще намерите изход от всяка ситуация и ще решите нерешимото преди. Това е най-благоприятният ден в месеца за брокерски инициативи. Направете нужните огледи, капарирайте новия си апартамент.

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Помислете за бъдещето на децата, уредете имотни и наследствени отношения, улеснете амбициите на близките си с финансова и морална подкрепа. Чудесен ден за инвестиране в бъдещето. Може да олекнете откъм пари и ресурси, но след време всичко ще се върне с лихвите. По някакъв начин си подсигурявате и стабилни старини. Всяко усилие ще си струва труда и отделеното време.

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Ден на неочаквани печалби и постижения. Сега е момента да стартирате нова дейност, да подпишете нов договор и да влезете в нова среда. Някой ще намери нов терен за офис, жилище или друг обект, в който да развива определена дейност, да твори и да се почувства защитен. Подсигурете си база за бъдещето. Денят е благоприятен за всякакви брокерски инициативи. Огледайте се.

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Всичко предприето в днешния ден ще ви донесе придобивки и облаги и може да ви устрои на ново място за работа и живот. Ориентирайте се към покупка на имот в провинцията. Подкрепете и децата в подобни инициативи. Време е да се извадят скритите резерви и спестявания и да се търси нов подход и обезпечение за утрешния ден. Лесно се преодоляват прегради и ограничения.

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Родените в първата декада ще влезат в открити битки за личните си интереси. Време е да се разделят имоти и наследства, да се търси нова база, на която да стъпите за работа и живот. Пазете очите и следете кръвното. Ако усетите открит отпор, търсете други варианти и пътища за постигане на целта. Нищо няма да ви се даде даром и без натиск от ваша страна. Не насрочвайте срещи за утре.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

За един ще има печалба от тотото на живота, а за друг родителите ще се постараят с имотни дарения. Всяка инициатива ще носи приходи и късмет в бъдеще. Всичко, което предприемете ще задвижи колелата на бизнеса и личната ви инициатива. Не се отказвайте от предложените оферти. Подхождайте нестандартно и съобразно променящите се условия и ще спечелите.

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Ще се похвалите с победа, ще завоювате престижна позиция, а някой ще спечели дело и ще дочака имотна придобивка. По неведоми пътища и канали пристигат нещата, от които се нуждаете. Посаденото в градината ще даде богата реколта, а уточненото с партньори ще донесе бърза възвръщаемост на вложените пари и усилия.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Днес може да се разделите със собственост и да зарадвате децата с наследство. Помогнете и на близък да намери търсеното жилище или терен за офис. По някакъв начин осигурявате екстри и възможности за някого и правите услуги, които може да не ви се върнат и зачетат. Помислете и за себе си, не бъдете прекалено редкопръсти, не споделяйте до край тайни и намерения.

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Ден на неочаквани печалби и придобивки. Водете преговори по имотни и наследствени дела, финализирайте сделка или дайте капаро. Този ден ще ви направи с една идея по-богати и подсигурени. Уреждате бъдещето си и това на децата. Нищо важно не планирайте за утре, когато друг ще се опитва да печели от труда и възможносите ви. Днес е важно да се използват всички шансове.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *