Connect with us

Водещи новини

Неочаквани печалби за Телец и Козирог, фалстарт и удари под кръста за Близнаци

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Бъдете внимателни. Вероятно е да попаднете на неприятелски капани. Пазете се от случайни връзки и запознаства. Не е ден за първа среща. Не проявявайте никаква активност, постойте в тишина и на спокойно място обмислете бъдещите си планове. Каквото сте замислили от сутринта довършете до вечерта, без да започвате нещо ново, независимо предлаганите екстри и изгодни условия.

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Денят започва забързано и с много задачи. Постарайте се да разпределите отговорностите у дома и на работното място. За себе си оставете само една важна цел, която е добре да постигнете до края на деня. Днес някой ще пристигне на мястото, където отдавна го очакват или към което отдавна се стреми. Реализирате една мечта. Ще се намерят спонсори, ще реализирате печалби.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Ден на фалстарта. Нищо ново не бива да се започва докато не се приключи със старото, докато не се изпълнят поетите обещания и направените уговорки. Не се отклонявайте от пътя, по който сте тръгнали в предните дни. Тези, които стигнат до финала ще се похвалят с награди и победи, а тези, които тръгнат от старта ще загубят, ще се връщат и ще повтарят всичко отначало. Нужна е упоритост.

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Днес всичко трябва да се прави обмислено и без бързане, независимо кой какви срокове ви поставя. До вечерта ще постигнете напредък и ще реализирате печалби. Някой ви наблюдава и оценява. Ден на фатално привличане в чувствата. Не бързайте да обещавате каквото и да било и да се хващате на нова работа. Планирайте за 18-19-и сключването на новите партньорски договори.

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Сутринта постигате максималното, но с напредването на деня може да попаднете под фатално влияние и привличане и да се охарчите излишно. Родените в първата декада да бъдат пределно внимателни към новите съобщения и предложения, които получават. Вървете си по пътя и не се разсейвайте встрани. Приключвайте, но нищо не започвайте, ако не искате да се ядосвате.

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Днес печели този, който бърза бавно. До обед всичко става мъчително, с много труд и натиск от ваша страна. Но до вечерта ще постигнете това, към което се стремите, ще получите неочаквана и очаквана награда и ще се похвалите с придобивка. Ден, в който длъжниците ви се издължават. Получавате и уреждате документи, осигурявате си пропуск и подкрепа по нестандартен начин.

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Родените в третата декада ще имат тежка и рискова сутрин, с проблеми у дома и на работното място. Не поемайте прекалено много ангажименти и увеличете самоконтрола. Старайте се да не излизате от личния си коловоз, независимо какво се случва. Всяка промяна в плана ще оскъпи нещата и ще ви донесе конфликти. Днес не може на всички да угодиш. Не се отмятайте от дадената дума.

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

До обед работете повече за личния си интерес, а след това за близки и приятели. Не се разпилявайте. Ще ви дърпат в различни посоки, ще ви притискат с изисквания и молби, на които трудно ще устоите. Ако промените приетата програма ще плащете чужди сметки или ще попаднете в неблагоприятна ситуация. Вървете си в пътя, не се отклонявайте, независимо кой и за какво ви моли.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Ден на целеустремено движение към точно определена цел или дестинация. Не правете промени в движение, независимо кой и за какво ви моли или изкушава. Ако следвате неотлъчно набелязаната цел до вечерта ще се похвалите с победа. Избягвайте случайните контакти. Нещо неочаквано може да се обърка. Не проявявайте излишна активност и не се месете в чуждия избор.

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

За родените в третата декада денят ще започне рисково и конфликтно. Мъчително ще си пробивате път, ще ви оказват натиск, трудно ще получвате допуск и пропуск. От обед навлизате в печеливш период и до вечерта ще получите заслужени екстри, пари и подкрепа. Планирайте подписване на нови договори в следващите дни. Подсигурявате се в материално отношение.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Поне една цел ще бъде постигната до обед. Концентрирайте се над най-важното и не се разсейвайте встрани преди да го постигнете. Следобед навлизате в период, в който ще давате, ще обезпечавате нуждите на близките и децата, ще работите извънредно и в полза на отсъстващ колега. Давате много от себе си, но малко ще получите в отговор. Не се пренапрягайте.

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Слушайте гласа на интуицията и се пазете от случайни контакти. Не е ден за нови запознанства, особено такива, които тотално биха променили начина ви на живот. Нищо важно и значимо за бъдещето да не се започва. Препоръката е да се приключи с обещаното, да се изпълнят договори и стари задължения и от 18-и да се тръгне по нов път. Спазвайте уговорките и поетите ангажименти.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Коментирай

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юли 2020
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Advertisement