Connect with us

Водещи новини

Неочаквани пари ще зарадват Телец, Скорпион в окото на конфликта

Публикувана

на

ОВЕН
Ще имате възможността да докажете своите качества във всяко едно отношение. За повечето от близките ви вие ще бъдете онези незаменими хора, без които те не могат, въпреки допуснатите от вас много грешки в миналото. Ако искате парите, които изкарвате, да ви стигат до следващата заплата и да не попадате в порочния кръг от заеми от роднини и приятели, то ще трябва сериозно да се замислите над това кое изяжда най-много от финансите ви и как да го премахнете. Добре ще е да си наложите лимит на джобните ви пари за всеки един ден.

ТЕЛЕЦ
Днес може да получите пари или нещо материално. Ще бъдете изправени пред дилема, защото денят ще ви предложи множество идеи и ще се чудите коя е най-добрата от тях за реализация. Най-важното е да не споделяте своите идеи, докато нямате изяснена концепция. В противен случай е възможно някой да получи наготово някоя ваша уникалност. Ще имате достатъчно енергия да минете през всичките ви любими магазини, докато откриете това, което харесвате. Шопингът ще ви достави радост и удовлетворение от добре похарчените пари.

БЛИЗНАЦИ
Предстои ви да вземете важни решения относно своето бъдеще. Обмислете много добре нещата, преразгледайте всяко едно от тях, но все пак не се престаравайте, защото може и да се объркате. Ако приятелите ви са единствените, които одобряват бизнес идеите ви, то вероятно има нещо притеснително в това. Насърченията, които ви дават, може да ви накарат да се почувствате добре за момента, но в дългосрочен план може да изгубите доста пари. Обмислете всичко много внимателно, дори ако е възможно, дайте си малко повече време за размисъл.

РАК
Днес обръщайте по-голямо внимание на детайлите, а високите цели и грандиозните планове оставете за по-нататък. Ще ви е нужна желязна воля, за да устоите на някои изкушения. Често се оставяте инстинктите ви да ви водят и взимате грешни финансови решения, водени от емоциите си в дадения момент. Ако ви е трудно да се сдържате с покупките, се обадете на някой близък, който да ви даде стимул да упражните волята си. Вероятно до вчерашния ден това би изглеждало като химера. Звездите ви съветват да си повярвате и да реализирате някои невъзможни според вас бизнес решения.

ЛЪВ

Не се насилвайте да живеете и да работите на пълни обороти, защото ще се преуморите. Възможно е да ви сполетят някои неочаквани затруднения. Те може да се дължат на това, че не сте обмислили добре своите цели. Възползвайте се от вашето гъвкаво мислене, ако искате добри бизнес и финансови резултати. Всеки има дни, в които не ви се иска да мислите за бизнес, сметки и пари. Близките дни и на вас няма да ви се занимава с тези неща. Без значение колко сте ангажирани и какво сте планирали, направете един бърз преглед на бюджета ви и се уверете, че всичко неотложно е платено.

ДЕВА
Няма да е нужно да упорствате за каквото и да било или да се впускате в рисковани действия, особено ако са свързани с пари. Интересът ви към екстремни преживявания и пътувания понякога не само ви изтощава физически, но и финансово. Починете си малко от харченето на пари и се погрижете да отделите средства за непредвидени разходи. Изглежда, до вас ще долетят някои новини, които ще ви изненадат. Вести, които биха могли да бъдат окачествени като вятъра на промяната. Ако сте в състояние да промените някои от своите убеждения, тогава със сигурност ще намерите скритото послание в тези нови съобщения.

ВЕЗНИ
Днес най-добре не правете нещо, което изисква да влагате усилия. Звездите ви препоръчват днес да не задавате излишни въпроси. Вероятно това е така, защото може да получите такива отговори, от които определено ще останете огорчени. Вместо да се оплаквате как всичко е скъпо и парите не ви стигат, се замислете над това как да ограничите излишните покупки и да оптимизирате разходите си. Дори промяната в менюто ви за следващите дни може да ви спести значителна сума. Погрижете се за здравето си, осигурете си минимална почивка с най-близките си хора.

СКОРПИОН
Отделете малко време за себе си и вижте накъде ще ви отведе вдъхновението. Няма да бъде добра идея, ако започнете да разпитвате за всичко близките си хора. Опитайте се да избегнете любопитството си, защото може да се окажете в окото на конфликти. Може да се наложи да се извините за нещо, за което нямате вина, така със сигурност ще получите подобаващо за вас уважение. Не се очаква ръст на печалбите ви и ще трябва да се задоволите с настоящото си финансово състояние. Проявете търпение, ако се наложи, вземете заем от близките ви, за да закрепите положението.

СТРЕЛЕЦ
Вероятно ще ви обземе скука, тъга и депресия и няма да имате вдъхновение да правите каквото и да е. Харченето на пари за „утешителни“ напитки няма да реши проблемите ви, а ще ви даде единствено временно бягство от тях. Трябва да промените някои свои вредни навици. Това се налага поради факта, че сте прекалено наивни и искате да угодите на всички. Направете така, че да не ви търсят само когато сте необходими на някои хора. Уважавайте себе си, ако искате да ви уважават. Ако усетите нужда да порисувате, да измайсторите нещо или да потанцувате, направете го.

КОЗИРОГ
Следването желанията на сърцето ви може да ви донесе само удоволствие. В повечето случаи ще получите подкрепата на вашия партньор. Най-вероятно ще откриете нови хоризонти за успех в подобряването на взаимоотношенията ви и решаването на евентуални проблеми във връзката ви. Препоръчително е да избягвате да влизате в спорове с колегите си, трябва да сте наистина търпеливи. Трябва да контролирате разходите си, в противен случай е възможно да попаднете във финансов капан. Ще се наложи да лавирате с ежедневния си бюджет, който вероятно е доста пресъхнал.

ВОДОЛЕЙ
Очаква ви един доста труден ден, така че не възлагайте много надежди за успех в професионален план. Не допускайте някои от вашите колеги да ви обсебят чрез своите лични драми. Вероятно ще се наложи сериозно да помислите за финансовото си бъдеще, за да избегнете някои трусове. Ако сега подхождате лекомислено към парите или към служебните си задачи, има вероятност впоследствие да се появят проблеми. Може би сте се охарчили или сте вложили парични средства за дома ви. Изглежда, че още веднъж ще посегнете към спестяванията си или ви чака теглене на кредит.

РИБИ
Много е вероятно някои от вас да бъдат приятно изненадани от новината за повишение от длъжностен характер или на заплатата. Като цяло, благоприятен ден в професионален план, най-вероятно ще получите подкрепа от вашите колеги на работното ви място. Задоволителен ден за парични приходи от посредничество, комисиони и лихви. Може да се наложи по-често да казвате „не“, защото именно отказът ще допринесе за спечелването на повече пари, отколкото съгласяването с всяко едно предложение или молба.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

септември 2021
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930 
Advertisement