Connect with us

Водещи новини

Неочаквани обрати за Телец, любовни авантюри ще владеят Риби

Публикувана

на

ОВЕН
Децата ще играят важна роля в живота на много от вас и е напълно възможно да се откажете от нещо точно в името на децата ви. Социалният ви живот също ще се оживи – ще имате желание да общувате с повече хора, да споделяте, а някои от вас може да попаднат и в плен на любовта. За обвързаните денят ще бъде изпълнен с повече предизвикателства, защото наяве може да излязат някои детайли в отношенията, които сте пренебрегвали или просто не сте забелязвали. Разчитайте на способността си да водите диалог и да обсъждате проблемите – благодарение на нея ще преодолеете кризата и ще постигнете съгласие.

ТЕЛЕЦ
Възможни са изненади и неочаквани обрати, които ще ви сварят неподготвени или ще ви изправят лице в лице с неизвестността. Промените обаче само привидно са внезапни – всъщност, при повечето от вас те са назрявали в последните дни, а сега просто ще видите реалните последствия. В никакъв случай не обвинявайте когото и да било, не проявявайте агресия, защото по този начин или ще си създадете допълнителни проблеми, или няма да постигнете нищо. Отделяйте повече време за романтика – близостта ще съживи връзката ви и ще се отрази добре и на вас, и на партньора ви.

БЛИЗНАЦИ
За мнозина от вас денят може да се окаже изпълнен с повече предизвикателства. Някои ще успеят да довършат неща, които за започнали преди много време – както работни проекти, преследване на лични цели и изясняване на взаимоотношения, така и душевни трансформации. За вас скъсването с миналото не е много лесно, но може да се наложи да се откажете от някои неща в името на спокойствието си или на нови възможности. В случай, че сте изправени пред подобен кръстопът, не правете грешката да се вкопчвате в познатото – така ще се обречете на застой.

РАК
През днешния ден се грижете повече за себе си – и физически, и емоционално, защото звездните влияния са силни и нищо чудно да бъдете по-лабилни. Почивайте си повече, прекарвайте часове в спокойна обстановка – така ще имате възможност хем да презаредите батериите си, хем да помислите за някои неща, вместо да реагирате на момента. Ако ви залеят силни емоции, намерете начин да се утешите – бъдете терапевти сами на себе си и не се обвинявайте за чувствата, които изпитвате. В случай че грижите за околните ви идват в повече, спрете и обърнете внимание на себе си.

ЛЪВ
Не е препоръчително да влагате енергия в нови начинания, освен ако събитията естествено не следват тази посока. Ако сега не се откажете от онова, което не ви е нужно, не се знае кога ще получите отново подобен шанс – така че бъдете по-смели и действайте. Много от вас ще усетят повишен прилив на енергия и ентусиазъм. Ще искате да довършите неща, върху които работите от известно време, и да се втурнете в нови начинания. За последното обаче се въоръжете с още малко търпение – сега не е много удачно да поемате излишни рискове или да поемате в нова посока – след няколко дни условията ще бъдат по-благоприятни.

ДЕВА
Не е изключено съдбата да изненада някои от вас с нова възможност за развитие или добиване на интересни впечатления. Ще си спестите някои трудности обаче, ако не се опитвате да предизвиквате събитията и да ги контролирате. Денят е много подходящ да направите нужните проучвания, да говорите с близки и познати или да откриете нужната ви информация, за да бъдете по-добре подготвени, когато дойде моментът за старт. Не отлагайте завършването на курс, явяване на изпит или подготовката на проект – моментът е много подходящ да впрегнете силите си и да довършите започнатото.

ВЕЗНИ
Днес ще имате сили и ентусиазъм, но ако прибързано се втурнете в някакво начинание, може и да ударите на камък. Освен това силната ви страна няма да бъде проявата на здрав разум – това допълнително ще създаде някои рискове. Предизвикателството за вас може да дойде от необходимостта да преодолеете различията си с друг човек – всеки ще отстоява своето и трудно ще се разберете. И все пак се опитайте да стигнете до компромис – точно сега конфронтацията няма да доведе до траен и позитивен резултат. В личния живот също може да имате известни проблеми, ако сте си наумили нещо и не сте го съгласували с партньора си.

СКОРПИОН
В случай, че сте имали колебания за отношенията ви с определен човек, днес има шанс да стигнете до истината. Ще имате възможност да премислите някои минали събития, както и развитието на отношенията си с други хора, и да си дадете реална сметка за създалата се в момента ситуацията. Независимо дали проблемите касаят лично вас, ваши близки роднини или колеги, обстановката ще продължава да бъде напрегната, а случилото се през изминалите дни ще има своя отзвук. Бъдете внимателни с кого си взаимодействате – не е изключено да получите подкрепа, но е възможно да се подведете.

СТРЕЛЕЦ
Не всеки, който ви се усмихва и е любезен с вас, ще ви бъде приятел – може примерно да го прави, защото има нужда от съдействие или помощ. Не губете здравия си разум и разчитайте основно на хора, които с времето са доказали, че ви мислят доброто и не са с вас, защото имат някаква изгода. Благодарение на способността си да живеете в настоящето и да разсъждавате, ще преодолеете предизвикателствата в личните и в служебните отношения. Не се поддавайте на прекалени емоции – точно сега ще се справите по-добре, ако мислите по-прагматично и взимате сами решенията.

КОЗИРОГ
Обърнете специално внимание на материалното си положение – възможно е да излязат наяве неуредени финансови взаимоотношения или неплатени сметки. Не се поддавайте и на излишни притеснения за пари – точно сега няма основания за безпокойство, защото късметът ще бъде с вас, ако планирате по-добре приходите и разходите си и евентуално решите да потърсите нов източник на доходи. Все пак е по-разумно точно сега да не предприемате важни действия, свързани с пари, защото скоро може да сте на различно мнение и да осъзнаете, че правилното решение е друго.

ВОДОЛЕЙ
Където и да се появите, изведнъж ще се окажете мощен стимул за всяка дейност и душата на компанията. Участвайте активно във всички общи мероприятия. Ще покажете себе си в най-добрата възможна светлина. Рутинната работа обаче ще ви е безкрайно скучна и отегчителна. Един от приятните начини да разнообразите деня си е да помислите за кратък отпуск. Разглеждайки различни оферти, не само ще се ориентирате в ценовия диапазон, но и мислено ще попътувате. Попадайки в критична ситуация, наблюдавайте поведението на хората около себе си. Действията им ще ви подскажат на кого можете да разчитате.

РИБИ
Влечението към силни емоции може да ви подтикне да се включите в някаква авантюра или рискова дейност. Придържайте се към здравия разум и ако ви подскаже, че има дори минимална опасност да претърпите материални загуби, откажете се от идеята си. Желанията и възможностите ви ще са в абсолютен разнобой. Придържайте се към обективните обстоятелства и не прекалявайте с претенциите. Заемете пасивна позиция, защото ще е трудно да оправите последствията от погрешните си решения. Стремете се да бъдете не само амбициозни, но и реалистични в действията и целите си.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

декември 2023
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Advertisement

Популярни