Connect with us

Водещи новини

Неочаквани финанси за Овен, фалшиви оферти и обещания за Телец

Публикувана

на

ОВЕН
Работа ще ви натоварва до степен, караща ви да изпадате в крайности на настроенията си. Старайте се да гледате на нещата философски. Трудностите ви помагат да израствате като професионалисти и хора, можещи и знаещи. Резултатите от труда ви ще ви носят добри печалби и ще ви създават самочувствие. Бъдещето ще ви разкрие възможности, отнасящи се до вашето израстване във всички сфери на живота. Повече внимание отделяйте на близките си, на хората, които ви обичат, защото от тях ще се зареждате с топлина и любов. Финансовата ви обезпеченост ще изостри вниманието ви към нови инвестиции.

ТЕЛЕЦ
Разумът ще ви насочи към сфери, чието перспективно развитие ще ви донесе дивиденти за в бъдеще. В тази насока по-често се вслушвайте и в интуицията си. Ще съумеете да се предпазите от фалшиви обещания и оферти. Пъстротата на ежедневието ще ви среща с хора всякакви. От вас зависи да подберете онези, с които да установите добро сътрудничество. Дружелюбни и енергични, ще работите по осъществяване на всичко онова, което считате за важно в живота си. Отминалите събития са ви научили да не отхвърляте с лека ръка предложенията, а да проучвате детайлно всяка възможност.

БЛИЗНАЦИ
През днешния ден ще проведете срещи и разговори, помагащи ви да си изясните по-добре перспективите, които те носят. Запазвайки независимостта и свободата си и без да причинявате несгоди на обкръжението ви, ще работите за резултати, еднакво полезни за всички около вас. Сетивата ви са отворени за доброто, затова и не бива да се изненадвате от късмета си. Следвайте отговорностите си на работното място и вкъщи и насочете енергията си към перспективни цели. Необвързаните ще срещнат своята истинска любов, която ще ги понесе нагоре. Новости и от битов характер, нова къща, нова работа или друга обогатяваща ви придобивка.

РАК
Отново ще се доверите на прагматичния си усет и няма да сгрешите. Ще извличате полза там, където другите грешат. Доверявайки се на интуицията си, ще пристъпвате към осъществяване на смели ходове и търсейки най-доброто за себе си, ще успявате. Служебните ви ангажименти няма с нищо да изненадват обиграния ви професионализъм. Лобито ви в средите на властимащите е силно и от това ще извлечете редица привилегии. Емоционалният ви живот ще ви носи доволство и повече от всякога ще се отдавате на удоволствия. Ще демонстрирате независимост, показвайки предимствата си в търсене на себеподобни.

ЛЪВ
Ще бъдете настроени мечтателно или ще се почувствате вдъхновени от нещо. Ще бъде трудно човек да ви свали на земята и едва ли ще проявявате какъвто и да било интерес към всекидневните рутинни занимания – ще ви се струват скучни и ще ги избягвате. Внимавайте да не се натъкнете на някой, по-независим от вас, и да влезнете в остри противоречия. Ако работата ви е интересна и имате възможност да се изявите – чудесно. Ще бъдете изпълнени с ентусиазъм, ще ви хрумват добри идеи и ще творите на воля. Интуицията ви ще бъде силна. Така че ако имате някакъв проблем, доверете се на знаците, които ви изпраща съдбата.

ДЕВА
Ако работата ви е скучна и еднообразна, нищо чудно да изпитвате неудовлетворение. Не се самосъжалявайте, а си намерете занимание, в което да вложите въображението или дарбите си. Бъдете по-бдителни с какви личности общувате и как се развиват отношенията ви, защото има риск да правите повече компромиси, отколкото е необходимо. Стойте далеч от хора, които ви натоварват психически – ако не го направите, има риск да ви повлияят негативно или да се почувствате сякаш някой ви е лишил от енергията ви. Ако ви липсва толкова енергия, колкото ви се иска да имате, не се ядосвайте.

ВЕЗНИ
През днешния ден не се напрягайте – забавете темпото и оставете нещата такива, каквито са. Има шанс след обяд да сте по-активни и да постигате по-лесно резултати, така че не се насилвайте и спокойно отложете изпълнението на по-важните дела. Колкото и да искате всичко да зависи от вас, ще имате чувството, че няма смисъл да се борите с някои неща и трябва да се примирите с това. Ако в живота ви нещо ви дразни или ядосва – например някаква несправедливост, твърде вероятно е да потискате чувствата си, а това да предизвика вътрешно напрежение, дори и здравословни проблеми.

СКОРПИОН
Днес във ваша полза ще бъде да държите сметка за чувствата си и да ги изразявате по някакъв начин – най-малкото да ги споделите с човек, пред когото бихте могли да се разкриете. Ще имате възможност да сложите край на нещо, свързано с работата ви – на ангажимент, на отношения или на проект. Ключът за успех се крие в това да следвате интуицията си и да не се боите да постъпвате различно от общоприетото – нека действията ви бъдат водени от вашата визия за това как трябва да се развиват нещата. Много от вас ще бъдете войнствено настроени и ще се бунтувате срещу всяка несправедливост.

СТРЕЛЕЦ
През днешния ден по-лесно ще привличате агресивни хора и ще попадате в опасни ситуации, така че имайте едно наум и овладявайте порива си да се изправяте срещу всеки, който ви предизвиква. Има риск да застрашите важни за вас отношения, да си спечелите врагове, дори и да си изпатите. Моментът е подходящ за пазаруване – ще бъдете доста разумни и ще правите добри покупки. Днес по-добре не си правете планове – нищо чудно събитията да не се развият както сте предвиждали и ако сте очаквали да постигнете нещо, ще се разочаровате. Най-добре ще бъде, ако се пуснете по течението и приемате това, което се случва.

КОЗИРОГ
Много благоприятен ден за вас във финансово отношение – може да получите пари, които сте ги заслужили с труд, да сключите изгоден договор или като цяло нещата в тази област да се развият добре за вас. Дори да проявявате разбиране към собствените си реакции, както и към тези на другите, ще бъде по-трудно, ако се опитвате да си ги обяснявате с помощта на логиката – най-вероятно ще си направите грешни изводи. Отделете малко време за романтика или за грижи за външния си вид. Загърбете работата и си подарете малко удоволствие – ще ви дойде добре.

ВОДОЛЕЙ
Ако сте решили да предприемате някакви конкретни действия, свързани с финансите ви, сега е моментът да го направите – ще постигнете успех, стига да сте достатъчно активни и да направите каквото е необходимо. Може да се срещате с повече хора, да провеждате телефонни разговори или да се наложи да отидете някъде наблизо. Повечето от вас обичат разнообразието, така че ще се чувствате в свои води. Особено подходящ ден за подписване на договори и за установяване на нови контакти, така че колкото повече работите съвместно с други хора, толкова по-добре.

РИБИ
Към средата на деня има вероятност да се нуждаете от повече време за почивка – нищо чудно дори да поискате да се усамотите за кратко. Някои от вас може да сте доста лековерни и да позволите на някого да злоупотреби с щедростта ви. От обяд нататък се настройте на вълна забавления. Каквото и да решите да правите, ще бъдете много ентусиазирани. Все пак не прекалявайте и не налагайте на околните това, в което вярвате, защото ще станете досадни. Ще е добре да обърнете по-голямо внимание на себе си и на по-дълбоките си потребности и желания, вместо да се напасвате към изискванията на хората към вас.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

декември 2021
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Advertisement