Connect with us

Водещи новини

Неочаквани финанси за Козирог, трудни разговори за Дева

Публикувана

на

ОВЕН
В служебен план денят е особено благоприятен да се насладите на резултатите от усилия, които сте положили, да довършите нещо или да се освободите от изпълнението на излишен ангажимент, който вече сте поели. Вниманието ви ще бъде заето основно със служебни въпроси и проблеми. Дали обстоятелствата ще бъдат благоприятни за вас, зависи много от това как и за какво изразходвате енергията си. Тъй като има известна вероятност на работното ви място да възникнат конфликти, някои от вас може да се изкушат да бъдат въвлечени в клюки и интриги.

ТЕЛЕЦ
Не проявявайте инат за всичко – така няма да постигнете нищо и ще изгубите време и сили, които бихте могли да използвате за нещо по-важно. Препоръката към вас е да се съсредоточите върху изпълнението на конкретните задачи и неотложните дела и да организирате времето и работата така, че да успеете да свършите всичко. Ако сега успеете да отметнете повече работа и не я отлагате, ще ви бъде по-леко. Тъй като съществува риск и в личните, и в служебните ви взаимоотношения да се породи неразбирателство, опитайте се все пак да говорите за проблемите, колкото и да ви е некомфортно.

БЛИЗНАЦИ
Имайте предвид, че всичко скрито-покрито лесно ще излиза наяве, така че не говорете зад гърба на хората. Бъдете особено внимателни при общуването – ще проявявате склонност да драматизирате и да изкривявате фактите както ви изнася. За да приемете собствените си чувства, вероятно ще имате нужда от подкрепа или от съвет от приятел. Само така ще успеете да си изясните кой какво и защо прави, особено що се отнася до работата и професионалното ви развитие. Ще имате добри идеи, а най-хубавото е, че ако не ви мързи да работите, ще постигнете и значителен напредък при реализацията им.

РАК
Това, на което е добре да обърнете внимание през днешния ден, са контактите. Каквото и да сте замислили – в личен или в служебен план, споделете го с повече хора, помолете за съдействие и приемайте съвети. Нищо чудно, ако се обадите на някого, той да ви препрати към друг или да ви даде идея, която пък да ви бъде полезна. Изобщо, разковничето ще е в общуването и в обмена на информация, така че за нищо на света не се затваряйте в себе си и не преставайте да търсите онова, което ви е нужно. Всекидневието ви ще бъде доста забързано, така че има вероятност да свършите доста неща.

ЛЪВ
По-добре е днес да не си правете стриктни планове, тъй като ще възникнат доста непредвидени обстоятелства. Може например да сте си решили нещо, но някоя среща да се проточи по-дълго от предвиденото и в крайна сметка да не ви стигне времето. Давайте го по-лежерно и не се ядосвайте за неща, които не бихте могли да контролирате – така ще ви е по-лесно. Почивните вечерни часове ще бъдат много приятни, а ако решите да работите – и доста успешни. В социален план ще привличате лесно вниманието, а някои от вас може да се впуснете и в любовно приключение.

ДЕВА
Днес звездите ви дават възможност да изясните спорен въпрос с човек, с когото поддържате лични или делови взаимоотношения. Препоръката към вас е да не избягвате трудните разговори, защото именно те ще ви помогнат да намерите изход от някаква ситуация, ако става дума за работа – да постигнете напредък, или да разберете как реално стоят нещата във връзката ви. Що се отнася до служебните дела, е възможно да срещнете някои предизвикателства, например такива, свързани с пари. Това обаче не бива да ви притеснява, може да преодолеете пречките и в крайна сметка нещата да се наредят.

ВЕЗНИ
Имайте предвид, че под „нещата да се наредят” се има предвид да се намери решение, което да устройва всички замесени – ако се стремите на всяка цена да стане на вашето и не сте склонни да правите компромиси, нищо чудно положението да се закучи. Преодолейте склонността си да се запъвате на едно място, защото така само ще си усложните живота, а и няма как да спрете промените, които назряват. Финансовите въпроси ще бъдат на дневен ред през целия ден – може да купите нещо, да получите пари или да водите преговори, в които трябва да постигнете финансова договореност.

СКОРПИОН
През днешния ден ще се чувствате някак в свои води, защото ще бъде удовлетворена вашата потребност да бъдете сред хора, в чиято компания се чувствате добре. Може би ще ви поканят на някакво събитие, приятелите ви ще ви търсят по-често или работата ви ще изисква по-голяма динамика и по-добро общуване. Насладете се на чудесния ден и не отлагайте важни разговори и преговори за по-нататък през месеца, защото тогава няма да постигнете толкова добри резултати колкото сега. Ако пропуснете нещо, ще имате възможност да се върнете и да оправите нещата, но със сигурност ще ви бъде по-трудно.

СТРЕЛЕЦ
Сферата, в която е възможно да срещнете препятствия и да изпаднете в неблагоприятна ситуация, е домашната, особено ако комуникацията ви с близък роднина е трудна или отношенията ви са по-сложни. Има вероятност напрежението да ескалира, а и точно сега едва ли ще си замълчите, както сте го правили преди. Имайте предвид, че точно сега звездните влияния ще ви подтикват да казвате истината и да сте обективни. Така че ако смятате, че в някаква ситуация е била проявена несправедливост, не е нито във ваша полза, нито в полза на близките ви да си мълчите.

КОЗИРОГ
Вие сте достатъчно дипломатични и деликатни, за да изразите позицията си по подходящ начин във всяка една ситуация. Вниманието на много от вас ще бъде заето с финансови въпроси. Имайте предвид, че ще успеете да постигнете напредък и събитията ще се развият благоприятно за вас, тъй като ще имате нужната ви подкрепа. Но не трябва да бездействате, а следва да сте активни. Ако положите усилия и свършите своята част от работата, ще бъдете възнаградени. Денят е много подходящ за водене на преговори, за подписване на договори и за уреждане на финансови взаимоотношения.

ВОДОЛЕЙ
Ако сте малко по-гъвкави, през днешния ден ще извлечете по-голяма полза и поука от ситуациите, в които попадате. Опитайте се да се адаптирате към случващото се, вместо да държите на всяка цена да стане на вашето – така и околните ще ви съдействат по-лесно. Що се отнася до отношенията с хората, които ви заобикалят, вслушвайте се в чуждите мнения – нищо чудно да научите нещо ново, а дори и да не сте съгласни, поне ще се обогатите, като се запознаете с друга гледна точка по въпроса. Внимавайте, ако решите да купувате нещо или да залагате – може да сбъркате в преценката си или да изгубите пари.

РИБИ
Днес се опитвайте да давате по-голяма свобода на близките си, особено ако става дума за любимия човек – ако ги ревнувате или очаквате да правят това, което искате, отношенията ви ще пострадат. Проявете разбиране в общуването с околните, дори и да оставате неразбрани. Във възможностите ви е да запазвате равновесие, когато другите губят контрол, и да съветвате, без да натрапвате мнението си. С позитивно отношение към проблемите и навреме взети решения, ще отхвърляте всяко не добронамерено поведение и действие около себе си.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни