Connect with us

Водещи новини

Неочаквана печалба за Скорпион, тежка раздяла за Стрелец

Публикувана

на

ОВЕН
Имате уникален шанс да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват, да повишите доходите си, да спечелите нещо важно за вас, да извършите положителни промени на вашето работно място. Част от шансовете сами ще застават на пътя ви и следствие на усилия, които сте полагали до този момент, но други е добре сами да отключите чрез поставяне на високи цели, които могат да преобразят общественото ви положение и в положителна посока. Ако искате да намерите нова и по-перспективна работа, тогава е подходящо да потърсите и намерите такава сега.

ТЕЛЕЦ
Информационният поток през целия ден е доста усилен, може да проведете ползотворни, конструктивни разговори и срещи, които ще увеличат вашата популярност или подкрепа от страна на хора, които могат да допринесат за чувството на щастие. Общуването много често ще се превръща в проводник на възможности, така че е препоръчително да сте социално по-активни. Може да привлечете на ваша страна благодетел, влиятелна личност или пък да срещнете любовта, ако сте сами. Възможно е да ви подадат ръка в труден момент.

БЛИЗНАЦИ
В обкръжението ви се появяват нови хора или може да оздравите стари позабравени връзки. На този фон, вие ще преминете в период на дълбоки преоценки и вид ревизия на всичко ценно за вас – от любовни и сърдечни взаимоотношения до начини на придобиване на материални блага. Може да има причини за това, например в някои случаи ще установявате, че определени хора ви носят повече щети, понякога и буквално, че не ви носят радост и със съответните последици. В други случаи ще разбирате, че взаимоотношенията ви се нуждаят от трансформация.

РАК
Работете с разум и хъс пред целия днешен ден, така че едва ли не веднага да се изчистят евентуални недоразумения и напрежение и съответните връзки да се насочат в една по позитивна и предпочитана от вас посока. Някой от вас ще преминат във фаза на идеализация на любовта или може да ви обземе носталгия, или пък постепенно ще сте привлечени от тайна и далечна любов, буквално и в преносен смисъл. Разумно ваше решение ще обнови вашите позиции в колектив. В обкръжението ви могат да се появят нови хора, с които да се сближите.

ЛЪВ
През целия днешен ден може да създавате и укрепвате важни за вас връзки, да утвърдите авторитета си сред околните, независимо дали става въпрос за работното ви място или това са ваши приятели. Вашата популярност ще расте, а отношенията ще се превръщат в проводник на множество възможности, разширение на хоризонтите на развитие и др. Част от шансовете сами ще застават на пътя ви, но други е препоръчително вие да отключите чрез собствената си инициативност. Възможно е околните да ви изненадват, в повечето случаи приятно, но и вие тях.

ДЕВА
През днешния ден може да проведете доста конструктивни разговори, които да ви помогнат да наложите волята си над другите, да получите подкрепа на вашите идеи или пък да ви помогнат да привлечете влиятелна личност на ваша страна. Правите задълбочен анализ на отношенията си и в дълбочина, и със съответните позитиви, защото знанието винаги е сила, а вие ще успеете да надникнете отвъд видимото. Може да узнаете тайни, така че ако има скрити процеси, които ви влияят и засягат сърдечни връзки или нещо друго ценно за вас, сега ще можете да го идентифицирате.

ВЕЗНИ
В повечето случаи – чрез вид аналитичност, проследяване на причинно-следствени връзки или други похвати, вие ще превъртате днешните предизвикателства във ваша полза. Партньорските отношения също се обновяват, освежават, придобиват по-добри перспективи на развитие, ако не са преминати определени граници в миналото. Високата социална активност или ако прекарвате повече време с приятели, също ще оздравява вашите отношения. Ако има някакви предизвикателства пред вас, вие ще ги преодолявате по-лесно.

СКОРПИОН
Причудлива непредвидена среща ще ви разкрие нещо непознато, което ще ви покаже какво от миналото може да обновите и да задържите във вашия живот. Също така ще разберете какви варианти за печалба ще се появяват в живота ви и следствие на подкрепа и одобрение от страна на хора, които могат да допринесат за благоденствието ви. Въпреки че понякога това могат да бъдат и финансови и дори социални институции. При всички положения се оформят варианти за печалба, допълнителни източници за облагодетелстване, понякога и чрез семейна или неочаквана подкрепа от благодетели и др.

СТРЕЛЕЦ
Звездите ще ви покажат, че каквото има перспектива да продължи напред, то ще бъде обновено спонтанно, понякога и без особено усилие от ваша страна и като своеобразна награда за полагани от вас усилия до този момент. Ако нещо или някой напусне живота ви, значи няма енергия или не кореспондира с вашето развитие. Може да се справите с приоритети, които засягат дома, семейството, хармонията у дома, местоживеенето, битови и имотни казуси. Някаква трудност в този аспект ще има шанс да се превърти в позитив или да намери авариен изход. За решенията си се доверете на интуицията си.

КОЗИРОГ
Възползвайте се от опеката на звездите по оптимален начин, за да сбъднете съкровено желание, ще имате такъв добър шанс, а това ще повлияе и промени вашите цели, линия на поведение. В душата ви ще ескалират силни страсти, чувствата ще стават много по-дълбоки и трансформиращи. По различни поводи ще се ориентирате в посока да защитавате интересите си над средното ниво. Важно ваше решение ще ви даде рядък и уникален шанс да внесете своеобразно обновление и позитивни промени във вашия живот. Ще възникнат обстоятелства, които ще ви донесат радост в следствие на подкрепа.

ВОДОЛЕЙ
Днес ще получавате от страна на любими хора, ваши партньори или пораснали деца възможно най-силната им подкрепа и доверие. Възможно е също около тях да ескалират промени, които са позитивни, и това да се отрази на вас самите. Подходящо време да укрепите връзки, които са близки до сърцето ви. Мнозина от вас ще усещат, че притежават и доза късмет, и той ще се усеща най-силно в моменти, в които трябва да се справяте с някои трудности и да ги преобръщате във ваша полза. Непременно се погрижете за възрастен ваш роднина.

РИБИ
Крайният резултат и успехите ви през днешния в значима степен ще се определят от собствената ви инициативност и цели, които си поставяте. От вас ще се изисква да сте по-дейни, да си поставяте по-високи и по-далечни желания, а звездите ще ви подкрепят, така че те да се осъществят. Хора, стоящи далеч от вас, буквално и в по-широк смисъл, може да са и влиятелни личности, ще се превръщат в проводник на внезапни нови възможности. Сега вие може да разширите влиянието си, като общувате с подобни лица. Демонстрацията на висока квалификация също ще е много полезна и ще ви дърпа напред и нагоре.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Advertisement