Connect with us

Водещи новини

Неочаквани обрати за Дева, късметът е с Телец

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

 

До обед не се опитвайте нищо на никого да доказвате. Не отстоявайте мнения и позиции, може би в нещо бъркате или нямате достатъчно информация. Следобед ситуацията ще се избистри, ще усетите накъде вървят нещата и ще направите правилен избор. Сега е момента да се привлекат доказаните приятели и да се пресекат апетитите на враговете. Време е за разбор на личните връзки.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

 

До обед енергетиката е неблагоприятна. Не започвайте важни проекти, на които ще се опирате в бъдеще. Обличайте се добре, лесно може да се простудите. С напредването на деня късметът ви ще заработи на бързи обороти. До утре ще уредите важен въпрос и проблем. Добре е за преместване на ново място, за покупка на животни и настройка на бизнеса. Пътувайте, направете огледи на имоти.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

 

Луна и Юпитер образуват днес конфликтни аспекти със Слънцето на родените в първите дни на зодията. Очертават се юридически проблеми и неприятности при пътувания. Възникват конфликти и на работното място. Ще се почувствате предадени и употребени. До обед не взимайте важни решения. Следобед мъглата ще се разсее, ще видите ясно проблема и до дни ще го решите.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

 

До обед трудно се оправяте, особено ако отстоявате позицията и мнението си на всяка цена. От обед вече стъпвате на стабилна основа в отношенията и личните връзки. Може да подпишете и нови договори в следващите дни. Този ден отваря пред вас врата от възможности, които не са за пренебрегване. Добре е да се подписват нови договори и да се стъпва на нова база за развитие.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

 

До обед енергетиката е негативна. Следете внимателно знаците на съдбата и не бързайте с реакцията. От обед навлизате в силен и творчески период и в следващите дни печелите предимства, пари и последователи. Ако имате възможност за внедряване в нова пазарна ниша, не пропускайте момента. До утре на обед може да стъпите на стабилна основа във връзките си с нов договор.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

 

Предстои предиобед с неочаквани обрати особено за родените до 1 септември. Ще срещате прегради, но в най-тежкият момент ще се появи благоприятен шанс, възможност или някой, който ще ви съдейства и измъкне от неудобните връзки и положения. Спазвайте закони и предписания, очертават се глоби, ако влезете в нарушения. Участвайте във всякакви състезания и конкурси.

 

5

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

 

Постепенно набирате скорост и към обед вече може да се справите с всеки проблем и да решите важен за вас житейски казус. Символ на деня е фонтана от енергия. Всеки може да намери своя източник на сили, възможности и ресурси. Подпишете нови договори и се опитайте да стъпите на подходящата за бъдещото ви развитие база. Не отминавайте предложенията без нужното внимание.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

 

До обед още се лови риба в мътна вода. На едно място може и да успеете, но на друго може да ви изловят в ситуация, която не контролирате. Очертава се компроматна атака. Не бързайте да реагирате, да се оправдавате или да нападате. Следобед ще се случват събития, които ще успокояват ситуацията, ще ви носят предимства и възможност да завладеете престижни позиции.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

 

От снощи Слънцето ви гледа в опозиция от знака на Близнаците, а днес и Луната се включва в пречупващ аспект от знака на Девата. Няма да ви е лесно, ще се появяват непредвидени ситуции и хора, които ще опитват да ви застопоряват или дисквалифицират. До обед ще водите тежки битки, но после ще осмислите нещата и ще застанете на непримирима позиция. Защитете си гърба.

 

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

 

Луната навлиза в знака на хармоничната ви Дева. Днес и утре се стегнете, явете се на конкурси и прослушвания, подпишете нови договори и се пазарете за подобряване условията ви на живот, работа и труд. Имате шанс да стъпите на стабилна позиция, да ви повишат и да излезете от рамките на ограниченията, които пречат на развитието ви и на влиянието ви в работата, в бизнеса и в обществото.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

 

До обед не започвайте нови начинания, а довършете обещаното, особено ако от това зависи нечия работа или просперитет. Бъдете отговорни. Следобед сте близо до важен източник на сили и ресурси. Добре е да се сключват нови договори. До утре заемате престижни и стабилизиращи позиции. С действията си в момента подсигурявате живота на семейството и бъдещето на децата. Действайте.

 

5

РАБОТА

6

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

 

До обед удряте на камък и трудно получавате каквото ви е нужно. Губите време по опашки или се налага да изчакате с взимането на важни решения. Не се опитвайте да убеждавате околните да променят решенията си. Може би в нещо не сте информирани и бъркате. В хороскопа ви се задвижва кармичен кръст. Една лъжа може да се върне като бумеранг. Подбирайте думите и храната.

 

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

В лична година 3-ка е време да се стабилизират отношенията, да се подпишат нови договори, да се сложат в ред роднинските и професионални връзки. Трикраката маса не се клати. Така и вие в тази година ще се държите вече по-стабилно в условията на кризата. Ще намерите нова или допълнителна работа и доходите ви ще нараснат. Съветът е да спазвате закона и правилата, особено около 24 май -11 юни, около 27 юни-10 юли 2021 и около 2-14 януари 2022, когато планетата на правото и закона Юпитер ще ви облъчва в пречупващ аспект.

Родените днес ще вървят против закона или ще бъдат върли негови защитници. Ще имат лечителски дарби, ще се занимават и с изкуство, което ще се отразява лечебно на околните. Отношенията между родителите им може да наклонят везните в положителна или в отрицателна за тях посока. Слънцето и Луната са в конфликт в хороскопа им. Притежават интелект над средното ниво и дано намерят добра почва за развитието си.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юни 2021
ПВСЧПСН
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Advertisement