Connect with us

Водещи новини

Недоразумения и кавги в семейството за Дева, здравословни проблеми за Телец

Публикувана

на

ОВЕН
Напук на мрачното време, настроението ви ще е ведро, което пък ще поддържа у вас висока работоспособност. Положителните и най-вече окуражаващи преживявания ще са свързани с личните отношения и новите запознанства от всякакъв характер. Възможностите за изява ще са достатъчно, стига да се възползвате от тях. Не се колебайте да проявите инициатива, когато сте сигурни в себе си и разполагате с неоспорими аргументи. Може да не спечелите привърженици, но със сигурност ще стабилизирате позициите си. Не звучи окуражаващо, но ще се налага да се съобразявате с някои ограничения почти през целия ден.

ТЕЛЕЦ
Не бихте имали сериозни проблеми, ако успеете да овладеете спонтанните реакции. С други думи казано, каквото и да се случва, при каквито и обстоятелства да попаднете, запазете присъствие на духа. Част от тях ще са случайни, но ще има и други, умишлено предизвикани, за да провокират прояви на агресия и да ви навредят. Не пренебрегвайте и сигналите за здравословен проблем. Може да са симптом за сериозни неприятности. В края на деня изненадите ще са предимно приятни. Ако им се насладите пълноценно, много бързо ще забравите и умората, и напрежението.

БЛИЗНАЦИ
Обичайните задължения няма как да бъдат избегнати, но пък изборът на развлечения и компания зависи изцяло от вас. Освен това един от лесните начини за справяне с неприятностите е да ги приемате с чувство за хумор. Особено пък ако не сте в позиция да въздействате върху случващото се, в каквато често ще попадате. Не се отказвайте от предложенията за присъствие на публични мероприятия. Не е задължително да участвате активно, пасивната позиция си има своите предимства. Контролирайте емоциите, защото те често са „издайник“ на мислите ви, които се опитвате да скриете.

РАК
Преживявания няма да липсват, но като цяло денят ще е монотонен. Ще се редуват заплетени професионални казуси с не много лесни за решаване домашно-битови и семейни главоблъсканици. Ще са напълно във възможностите ви и ще успеете да ги отхвърлите частично сами, частично с външна помощ, стига да запазите самообладание и да следвате здравия разум, а не противоречивите чувства. Дозирайте храната, която консумирате, и не залитайте в крайности. Както преяждането, така и диетите ще създадат проблеми. Ефективен начин за възстановяване на енергията е да промените обстановката.

ЛЪВ
Сериозните затруднения ще са свързани с финансовото и материалното ви състояние. Не е желателно да се занимавате с уреждането на крупни парични сделки, нито пък да инвестирате в дългосрочни проекти. В момента не разполагате с достатъчно информация, за да прецените нивото на риск и да го съобразите с личните си възможности. При тези обстоятелства, за да не претърпите загуби, правилната тактика е бавно, но сигурно. Организирайте си излет сред природата, среща с приятели, посещение на място, на което никога не сте били. Ще се почувствате тонизирани и вдъхновени.

ДЕВА
Възможни са неприятни за разрешаване недоразумения в семейството. Не отлагайте обсъждането на спорните въпроси. Както знаете, изпуснете ли момента, ще е късно. Заниманията ви ще са разнообразни и ще разполагате с достатъчно време за неформалните си предпочитания. Ще можете да разгърнете творческите си способности и не е изключено в края на деня да получите даже приходи от хоби или друга дейност, която сте практикували за развлечение. Проявете снизходителност към грешките на по-младите си роднини. Повече подкрепа и по-малко критики, ако искате да избегнете разправиите с децата си.

ВЕЗНИ
Ще е полезно, ако ежедневно си давате сметка за собственото си настроение, ниво на концентрация и подбирате заниманията си, съобразявайки се с тези фактори. В случай, че не е възможно, не си поставяйте твърде амбициозни цели. Ще сте доста по-разсеяни, дори може да се каже по-романтични. Предпоставки, подсказващи, че не е изключено от бързане или невнимание да допуснете грешки. Имайте го предвид и проверявайте старателно работата си, преди да преминете към следващата. Наблюдавайте поведението на колегите си. Някой може да се опита да се възползва от прекалената ви доверчивост.

СКОРПИОН
Притежавате поредица прекрасни качества, но и такива, които сериозно ви пречат. Едно от тях е припряността ви. Колкото сте по-сприхави и нетърпеливи, толкова повече усилия ще са ви нужни, за да реализирате замислите си, и не би било чудно, ако в края на процеса установите, че сте доникъде. Ще си помогнете много, ако още в началото на деня разпределите приоритетите и класирате задачите. Реагирайте своевременно и ще предотвратите неприятната ситуация още в зародиш. Ще си осигурите ред, към който да се придържате и няма да се захващате с много неща едновременно.

СТРЕЛЕЦ
Придържайте се към златната среда, не участвайте в разрешаването на спорове и конфликтни ситуации, или ако включването ви е неизбежно, запазете неутралитет. Ангажиментите ви ще са по-малко като количество, но за сметка на това ще са доста по-сложни. Мобилизирайте се, във възможностите ви е да се справите, стига да не се усъмните в способностите си. Освен това работата ви ще получи висока оценка и много вероятно, материално поощрение. Не е изключено да получите и финансови постъпления за проект, който сте довършили преди време. Засега не бързайте да харчите безразборно.

КОЗИРОГ
Помислете за развлеченията, които бихте желали да си осигурите в един по-дълъг период от време, като посещение на концерти на известни изпълнители и др. и заделете средства за тях. Ще разполагате с фактически най-благоприятния ден за самоусъвършенстване и подобряване на уменията си. Без никакви усилия и с вдъхновение ще сте в състояние да усвоите всякаква нова информация, отговаряща на професионалните или неформалните ви интереси. Опитайте се да отделите част от времето, с което разполагате, за благоустройството на дома си и подобряване на интериора. Уютната обстановка ще стимулира въображението ви.

ВОДОЛЕЙ
Събитията ще са противоречиви, нееднозначни и често ще ви изпълват със съмнения. Ще се налага да взимате сложни решения с дългосрочен ефект, но няма да разполагате с достатъчно информация, за да предвидите подробностите. Споделяйте опасенията си с по-опитни или по-квалифицирани от вас колеги, приятели или роднини. Пътувания предприемайте само ако е абсолютно належащо и неотложно. И ги подготвяйте старателно. Ако сте в процес на уреждане на сделки с недвижимо имущество, е много вероятно до края на деня да стигнете до финалната права.

РИБИ
Препоръките на близки хора може да не са директно приложими в решението на важен имотен проблем, но поне ще ви ориентират към правилната посока или ще ви подскажат варианти за размишление. Не предприемайте глобални промени, ако не сте абсолютно убедени, че са наложителни. Контактите ще са интензивни. Нови хора ще навлязат в живота ви. Подготвяйте се старателно за срещите и не пренебрегвайте грижата за външния си вид. Правилото, че по дрехите посрещат все още е валидно. Щe ce чувcтвaтe кoмфoртнo във вcякaквa кoмпaния и щe ce уceщaтe чacт oт eднo гoлямo цялo.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

декември 2021
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Advertisement