Connect with us

Водещи новини

Напрежение и промени за Близнаци, нов бизнес за Козирог

Публикувана

на

ОВЕН
За да успеете да заобиколите препятствията, по-добре изчакайте, докато не се успокоите и започнете да мислите по-трезво. Предстоят благоприятни часове за спокойна работа, а и по всяка вероятност страстите все още няма да се разгорели и ще бъдете по-уверени. Денят за вас ще бъде изпълнен с предизвикателства, защото трудно ще поддържате спокойствие – и външно, и в душата си. Чувства, които досега сте таили в себе си и уж сте контролирали, ще излязат наяве и няма да успеете да скриете нито от себе си, нито от околните какво изпитвате.

ТЕЛЕЦ
Трудно е да се каже откъде ще избликнат някои недоразумения, защото всичко зависи от това какво волно или неволно сте заключвали в себе си. Макар че сигурно неконтролируемият изблик на емоции няма да е приятен нито за вас, нито за другите, нищо чудно накрая да ви олекне и да се почувствате така, сякаш сте се освободили от бреме, което сте носили дълго време. Дори по принцип да проявявате склонност да си мълчите, днес едва ли ще го правите – към средата на деня думите просто ще излизат от устата ви, колкото и да се опитвате да си държите езика зад зъбите.

БЛИЗНАЦИ
Що се отнася до работата и професионалното ви развитие, днес ще бъде време на сътресения и промени. Възможно е конфликти на работното ви място да ви подтикнат към някои по-смели решения или към преструктурирания. Ако сте се посветили на творческа дейност, денят може да бъде доста по-благоприятен за вас – ще ви хрумват оригинални идеи, а нищо чудно пред вас изненадващо да се открие възможност да подобрите материалното си положение. Умът ви обаче ще бъде зает с някои предишни проблеми, които отново ще излязат на дневен ред и ще ангажират вниманието ви.

РАК
При всекиго от вас проблемите ще са различни, но най-вероятно ще бъдат от емоционално или от финансово естество. По принцип представителите на вашия знак сте известни с това, че лесно печелите симпатиите на околните, но днес нищо чудно да покажете на света и друго свое не толкова симпатично лице. Едва ли има смисъл да ви се напомня да мислите, преди да говорите или да действате – трудно ще го сторите, тъй като емоциите ще вземат превес и ще реагирате светкавично. И все пак вашата склонност да анализирате нещата, след като бурята е преминала, може да ви помогне и сега да преодолеете конфликтите.

ЛЪВ
Нищо чудно днес да се окажете в ролята на звероукротител в нечий чужд спор. Способността ви да вниквате в различните гледни точки ще изиграе ценна роля, но все пак опитайте се да не взимате страна, в случай че определена ситуация не ви касае лично. Ако трябва да проведете разговор с партньор, направете го, сега условията за комуникация са по-добри. Трудно ще ви бъде да се разбирате с когото и да било, тъй като всеки ще приема казаното твърде лично и ще се засяга. Ако поддържате делово сътрудничество, което не ви устройва, нищо чудно да се стигне до скъсване на отношенията.

ДЕВА
Добре е да намерите подходящи за вас начини да разпускате и да се освобождавате от напрежението, тъй като стресът ще ви дойде малко в повече. Концентрирайте се върху важните неща и не обръщайте внимание на всяка подробност във всекидневието или на всеки малък недостатък на човека до вас – като се ядосвате, ще изгубите енергия. Тъй като съществува голяма вероятност да възникнат спорове, преценявайте за какво наистина си заслужава да воювате и за какво – не. Що се отнася до парите, там събитията ще се развиват по посоката на връщане на дългове и на уреждане на стари сметки.

ВЕЗНИ
Уединението и повече приятни занимания няма да ви навредят и ще ви помогнат да неутрализирате поне малко стреса, който ще предизвикват контактите с определени хора. И все пак имайте предвид, че да разпускате не значи да бягате от проблемите – ако решите да се скриете в черупката си и да се правите, че нещата са безпроблемни, когато те се случват, само ще удължите агонията. И ако се изправите пред сериозен проблем – особено ако става дума за конфликт с партньор, родител или друг член на семейството, сега е моментът да вземете нещата в свои ръце и да разберете какво бихте могли да направите.

СКОРПИОН
Ключът за добруването ви е да сте максимално честни със себе си – денят е подходящ да изясните собствените си чувства и да ги признаете пред друг човек, но рискът да избухнете или да направите сцена е доста голям, така че бъдете внимателни. По възможност не се подлагайте на операции и избягвайте да контактувате с агресивни хора – и най-малкото нещо може да ги накара да избухнат. Препоръката към вас е да го давате по-полека и да не упражнявате натиск върху околните за каквото и да било, защото ефектът би могъл да бъде изненадващ, и то не положителен.

СТРЕЛЕЦ
Съществува риск да решите, че сте прави, и да излеете гнева си върху някого, обаче в крайна сметка вие да се окажете потърпевшите; или пък с поведението си да застрашите важни за вас взаимоотношения. Ето защо охладете малко страстите и се концентрирайте върху себе си и своите лични дела, вместо да се опитвате да въздействате на другите. Звездните влияния ще подкрепят амбициите ви – включително професионалните, но е много важно какви средства ще използвате да ги реализирате. Ако вложите личните си способности, умения и ресурси, има шанс да постигнете много.

КОЗИРОГ
Ако не се интересувате от това какво мислят и чувстват хората около вас, има голяма вероятност да станете жертва на собствените си амбиции. Тези от вас, които планират по-сериозна промяна в кариерата си или да реформират бизнеса си, ще имат нужната подкрепа. Дори да постигате по-трудно намеренията си, не се отказвайте. Очакват ви добри дни за работа, така че се концентрирайте върху това, което искате да постигнете, и действайте. Бъдете по-внимателни при комуникацията с колеги и делови партньори – има вероятност да не срещнете разбиране и да се натъкнете на неочаквана съпротива.

ВОДОЛЕЙ
Днес във ваша полза ще бъде, ако пресявате хората, с които общувате, защото има известен риск да попаднете под нечие вредно влияние или най-малкото – да се опитват да ви казват какво да правите. Макар че някои хора ще използват по-груби методи, за да въздействат на околните, ще има и такива, които ще прибегнат до по-фини средства – за да получат желаното, например ще използват ласкателства или ще ви накарат да се чувствате виновни. Така че имайте си едно наум и не правете нищо, което не е в хармония със собствените ви усещания и разбирания.

РИБИ
Ако не се вслушвате в себе си и се подчинявате, ще се чувствате зле. Не забравяйте обаче, че на другите също няма да им е приятно да се изживявате като последна инстанция, така че се въздържайте да им четете морал и ги оставете да си живеят живота – така ще бъде по-лесно и по-приятно за всички. Предстоят благоприятни моменти – с каквото и да се заемете, ще постигате добри резултати, особено ако се отнася за материални въпроси. Възможно е да имате по-критични ситуации – ще трябва да полагате повече усилия, за да осъществите намеренията си.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

декември 2021
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Advertisement