Connect with us

Водещи новини

Напрегнат и критичен ден за Козирог, емоции и страсти за Скорпион

Публикувана

на

ОВЕН
През този ден няма да е във ваша полза да правите жертви и големи компромиси. Не се притеснявайте да защитавате собствените си интереси и да заявявате себе си явно и по-категорично. Направете нещо, за да се подсигурите материално или да се чувствате добре в собствената си кожа – така ще сте и по-спокойни, и по-полезни за околните. Има вероятност да се окажете изправени пред разрешаването на финансов въпрос: възможно е да участвате в разговори за възнаграждението, което получавате.

ТЕЛЕЦ
Днес ще трябва да заявите исканията си и да ги отстоявате. Много е вероятно да получите подкрепа от най-близките си хора. Ще имате усещането, че домът ви се е превърнал във вашето местенце на хармонията – нищо чудно да ви се прииска да го разкрасите малко. Ще се двоумите между две възможности и ще ви е нужно малко време, за да стигнете до правилен избор. Ако извършите онова, което трябва, може би ще се лишите от нещо; ако пък направите каквото искате, може да разочаровате другите.

БЛИЗНАЦИ
Помислете добре кое е най-важно за вас и действайте съобразно приоритетите си – така, дори да направите компромис, той ще е резултат от разумен избор и няма да се чувствате неудовлетворени. Възможно е също някой ваш близък да се разочарова от вас и да започне да се гневи на онова, което вие изисквате от него или му налагате. Каквото и да очаквате от околните, опитайте се да не действате агресивно и се съобразявайте малко повече с желанията и нуждите на хората около себе си.

РАК
Дори да смятате, че сте прави и да искате да се спазват правила, старайте се да действате с добро, убеждавайте, а не заповядвайте, и не се дръжте назидателно. Това важи най-вече, ако конфликтът ви е с партньора, с някое дете или с подчинени. Търсете златната среда между своя интерес и този на хората, с които сте свързани – ако успеете да преминете през това предизвикателство, ще има разбирателство и ще постигнете стабилност. Ако действате от позицията на силата, в бъдеще ще се изправите срещу още по-голяма опозиция.

ЛЪВ
През днешния ден акцентът при вас ще пада върху взаимоотношенията – може да прекъснете някаква договореност, да установите ново партньорство или да реформирате старо, така че да работи по-добре. През деня обаче е вероятно да се сблъсквате и с драми и недоволство. Всъщност, възможно е при вас всичко да е наред, но хората около вас – близки, роднини, партньори, колеги – да преживяват някакви драми и няма как да останете безучастни. Разговаряйте с тях спокойно и без да им правите забележки за поведението им.

ДЕВА
Присъщата за вас безпристрастност и способността ви да мислите разумно може да се окажат доста полезни за близките ви в този момент, стига, разбира се, да се вслушват във вашето мнение и да се съобразяват с преценките ви. Може да им покажете ситуацията от друг ъгъл и дори да започнат да виждат в нея възможностите, а не проблемите. През деня вашите преживявания ще са силно обвързани с миналото и ще са в резултат на действия, които сте извършили, и най-вече на такива, които не сте се решили да предприемете.

ВЕЗНИ
Може да довършите нещо започнато, да вземете решение, което сте отлагали, или да се отървете от непотребното. Тенденцията през целия ден е към освобождаване от това, което ви е в тежест, остаряло е, дори не е здравословно за вас. За да сте в синхрон със звездните влияния и да си разчистите пътя напред, не отлагайте решаването на въпросите, които излизат на дневен ред, както и рутинни задачи, които така или иначе е трябвало да свършите. Въведете ли сега ред в делата си, през следващите дни ще имате по-голяма свобода за нови начинания.

СКОРПИОН
Денят се очертава да е малко по-горещ за вас, особено когато става дума за емоции и страсти. Ако силно желаете да направите нещо, ще мислите единствено как да го осъществите. Това, от една страна, е хубаво, защото ще укрепи волята ви и ще ви позволи да постигнете голям напредък по пътя към целта. Ще сте много предприемчиви, което е предпоставка за успех във финансовите дела и бизнеса. Може обаче да си имате проблеми, ако реализирането на желанията ви е свързано с други хора и те не са готови да ви съдействат, както бихте искали.

СТРЕЛЕЦ
Някои от вас може да се почувствате зле, защото сте отдавали твърде много сили и енергия за хора, които не го заслужават. За да не става прекалено горещо – в душата ви или в отношенията – гледайте да се грижите по-добре за себе си и да се съсредоточите върху онези цели и задачи, чието постигане е във ваш контрол. В любовта се пазете да не станете подозрителни и ревниви. Денят е много благоприятен за бизнес преговори и сделки – ако използвате своята изобретателност, ще постигнете добри финансови резултати.

КОЗИРОГ
Денят се очертава да е по-напрегнат за вас в емоционално отношение, но ще е много благоприятен да се освободите от неща, които вече не са ви нужни – включително да прекратите неработещи договорености. На дневен ред ще излязат най-вече семейните въпроси и, макар някои от тях да са доста практични, по-важните като че ли ще бъдат свързани с взаимоотношенията. Темите и проблемите, които ще ви занимават и ще обсъждате, не са нови – просто не са били решени и затова се появяват отново.

ВОДОЛЕЙ
Опитайте се да подобрите комуникацията с близките си – най-вече с родители и деца, за да преодолеете предизвикателствата заедно и да не се натрупва още повече напрежение. През този ден ще имате много енергия и ще е чудесно, ако я оползотворите за нещо добро – не само за себе си, но и в помощ на близките си. Бихте могли да дадете кураж на онези, които са го изгубили, да свършите някаква работа на по-възрастен от вас човек или да поспортувате заедно с децата си.

РИБИ
През днешния ден бъдете внимателни какво и как изричате, защото има риск да сте малко по-груби и да кажете нещо, което да засегне нечии чувства. Въздържайте се от агресивен език и грубо отношение. Вероятността от инциденти ще е повишена, особено ако сте по-напрегнати или действате припряно. Ако усетите, че се ядосвате, дайте си време да се успокоите и тогава правете нещо. Не сядайте зад волана, когато сте афектирани. Главоболието е знак, че се претоварвате психически, а умерените физически упражнения може да ви се отразят доста добре.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

май 2021
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Advertisement