Connect with us

Водещи новини

Напрежение и стрес за Дева, нова работа за Козирог

Публикувана

на

ОВЕН
Всичко свързано с писмена работа и търговия ще се развива по най-добрия начин. Денят ще ви завари в много добро състояние и емоционално превъзбудени, а някои дори и влюбени. Разбира се, ще сте завладени от крайни емоции, като „обичам-мразя“, но това е във вашата природа и не може да я избегнете. През целия ден ще имате много движение, срещи и съобщения, които ще касаят финансите ви с държавни и банкови задължения, личните пари, любимите хора.

ТЕЛЕЦ
Може вътрешно да се чувствате силни и положително и емоционално настроени, но грижите около всичко това изискват сериозно внимание от ваша страна. Знаете добре, че задълженията ви се увеличават с времето и колкото по-рано решите проблемите си, толкова по-добре. На емоционално ниво денят започва с една тайна връзка или творчески план, развиващ се на заден план. Много вероятно е да действате встрани от погледите на другите хора или да се срещате тайно с някого.

БЛИЗНАЦИ
Добре е, че на този етап не разкривате идеите и чувствата си, защото в нещо не сте напълно сигурни. В основата на всичките ви ангажименти през този ден ще стоят парите, имотите и една любов. Следете внимателно за разходите си, защото е възможно да похарчите голяма сума за нещо или една покупка да се окаже прекалено скъпа. Разходите за доказване на величие също са във ваш минус. Събития от днешния ден ви водят към големи промени в душевното ви състояние и начина на живот.

РАК
Този ден ще е един от най-динамичните за вас. Действията ви ще са точни и ясни, а целите ви ще бъдат увенчани с успех. Без напрежение и радикално преобразувание обаче няма да стане, но вие отдавна сте се подготвили за това. Истината е, че нищо не би ви спряло във взетите от вас решения. Не са изключени и някои недоразумения със семейството или професионалния ви съдружник, но това не би променило нищо. Сила, подкрепа и вяра очаквайте от страна на приятели.

ЛЪВ
Много е възможно да настъпи известна меланхолия в настроението ви, което ще ви накара да се обърнете към миналото и настъпилите обществени събития, обмисляйки още по-добре бъдещите си планове. Налага се да направите ясна равносметка на живота си до момента, изчиствайки приоритетите си за в бъдеще. Независимо от това денят ще ви носи много радостни разговори, и то с интересни хора. Събития ще ви дадат шанс за повече популярност и известност. За тази цел важна роля ще изиграят и социалните мрежи.

ДЕВА
Денят ви започва с напрежение, стрес и един задкулисен сценарий, който мира няма да ви дава. Връзките ви с висшестоящите, по-възрастните в семейството или съпруга се движат по едно „опънато въже“, което е готово всеки момент да се скъса. Препоръчително е да запазите самообладание и равновесие. Следобед започвате да гледате по-оптимистично на нещата и намирате душевно равновесие с помощта на близки приятели и доказани обществени връзки.

ВЕЗНИ
Денят ще ви позволи да вземете участие в едно културно-обществено мероприятие, което може да има и романтичен характер, но и възможност за пътуване в чужбина. Имате желание за повече творчество и любов в живота. Много вероятно е всичко това да дойде със запознанството ви с един човек. Той е от друга култура и с други философски убеждения, но точно това преобразява коренно настоящето ви. Не е случаен и фактът, че планирате пътуване в чужбина, както и срещи и множество разговори с хора там.

СКОРПИОН
Днешният ден няма да бъде от най-леките ви, за това е добре да се съобразявате с обстоятелствата и да не надскачате възможностите си. Отдайте предпочитанието и активността си на рутинните занимания. Не робувайте на желанието си да сте полезни на всеки за всичко, сред обкръжението ви има хора, някои от които считате за свои приятели, но лоялността им към вас невинаги ви носи очакваните емоции и развития. Разкрийте пред света своите таланти и бъдете активни във всичко – любов, работа и отношения.

СТРЕЛЕЦ
Практичността и усърдието ще бъдат главните съставни качества на успеха ви през днешния ден. Ще се стремите към успех в личния живот и към финансово благополучие, и всичко това напълно ще се осъществи. Необходимо е обаче да подхождате творчески към всичко, с което се занимавате. Дори и скучната работа ще можете да я направите по-интересна и креативна. Ако днес вземете решение да осъществите идеите си, то в бъдеще ви очакват разочарования. Отложете решенията си за някой от следващите дни.

КОЗИРОГ
Търсете нови пътища за вътрешно развитие, а и по-малко слушайте съветите на некомпетентни хора. Ще имате доста екстремни преживявания относно материална нестабилност. Макар че в началото на деня всичко ще бъде наред с парите, ще вземете решение да си намерите още една работа, за да се обезпечите финансово. Ако се занимавате с личен бизнес, то търсете нови и надеждни партньори. Такива могат да станат ваши стари приятели, затова непременно им позвънете.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

март 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Advertisement