Connect with us

Водещи новини

Напрежение и финансови загуби за Телец, любовен роман за Скорпион

Публикувана

на

ОВЕН
Очаква ви благоприятен ден за вземане на решение или за грижи, свързани с имот извън вашия град. Ще изпратите с нежелание мъж на важно за него пътуване. Възможно е да имате близък човек от мъжки пол, който живее на някакво разстояние от вас и който в момента ви липсва или за когото се тревожите с оглед необичайните здравословни обстоятелства. Днес внимание ще изиска всяко едно ваше действие, независимо колко незначително изглежда то на пръв поглед.

ТЕЛЕЦ
Днес една ваша малка грешка или пропуск може да предизвика лавина от неприятни събития, конфликти и дори някакъв вид загуба. Това в голяма степен касае вашите финансови дела, но не само тях. Избягвайте да поставяте на изпитание вашето семейство, защото напрежението, на което всеки един член на семейството ви е подложен в момента, може да предизвика нежелано развитие и обрат на вашите отношения. Това важи в случай, че в семейството ви има теми, по които никой не обича да говори или се избягват.

БЛИЗНАЦИ
Очаква ви благоприятен ден за работа с документи, подписване на договори или споразумения, свързани с ваши материални или имуществени лични или бизнес интереси. Ще потърсите обяснения на действията на жена, която се опитва да постигне нещо чрез измами и манипулации. Разочарованието, което ще изживеете, ще бъде голямо, но в същото време ще се опитате да разберете мотивите за нейните действия. Ще следите с интерес новини, свързани с важно събитие от семеен характер.

РАК
През деня мнозина от вас ще пътуват и ще имат много ползотворни контакти. Представителите на знака, които се занимават с търговска дейност, ще имат много клиенти и поръчки. Възможно е да се появи някоя работа, която може да се работи и от вкъщи, или домът да стане средище на делови контакти. Ще имате възможност да се посветите или да отделите по-голямо внимание на своя дом и близкото си обкръжение. Вероятни са ползотворни покупки за дома или преместване в нов дом.

ЛЪВ
Ще ви се наложи да работите здраво. Възможно е в началото на деня някои представители на знака да получат интересни предложения за промяна на дейността или за преминаване на по-доходоносна позиция. Денят ще изисква да покажете своите професионални навици, активност и концентрация. Възможни са напрежения в отношенията ви с приятели и роднини. Някои представители на знака ще имат възможност да намерят допълнителни доходи, които да ще позволят някои належащи покупки за дома.

ДЕВА
Днес ще имате шанс да разширите своите хоризонти, а самотните представители на знака да се насочат към установяване на контакти с непознати хора. В средата на деня са вероятни семейни проблеми, свързани със здравословното състояние на по-възрастен роднина. Избягвайте задкулисните игри, стойте далеч от интригите и сплетните. Мнозина от вас днес ще бъдат използвани като експерти, защото вашата проницателност и мъдрост ще бъде нужна на хората.

ВЕЗНИ
На любовния фронт е вероятна пълна непредсказуемост в поведението на много заобикалящи ви хора. Ще се увеличи количеството на отношения, основаващи се не на чувства, а на материални облаги. Ще се увеличи и количеството на изневерите, но те ще бъдат така замаскирани, че трудно ще се разкриват от партньора. В двойки, където отношенията са изчерпани, вероятно да бъдат прекратени. Така че денят за някои от вас ще бъде пълен с експерименти и нови отношения.

СКОРПИОН
Неангажираните от вас ще намерят своята половинка сред хората, които се занимават със специфични професии. Възможно е влюбване от пръв поглед, въпреки че вашата избраница или избраник ще бъде далеч от вашите очаквания. Любовният роман може да бъде съдбоносен само в случай, че залагате само на своите чувства, а не на мнението на обкръжаващите ви. Семейните представители на знака ги очаква ден, изпълнен с разнообразие и приятни впечатления.

СТРЕЛЕЦ
Партньорите могат да намерят ново хоби или съвместна дейност, която да бъде свързващо звено между вас. Много е вероятно някои представители на знака да изпитат страст към друг човек, но това увлечение едва ли ще продължи дълго. Самотните пък ще си търсят партньор, който да задоволи не само техните сексуални, но и финансови потребности. Възможно е обаче да попаднат на хора, които няма да имат желание на споделят своите материални придобивки.

КОЗИРОГ
Днес семейните партньори могат да имат проблеми със суетността на своите половинки, но вместо критика един към друг, ще им се наложи да съхранят отношенията благодарение на съвместните си цели. Свободните представители на знака ги очакват много любовни отношения, но за съжаление без трайни ангажименти. Много е голяма вероятността за бързо сближаване с потенциален партньор, но след първото разочарование бързо ще прекратите връзката. Взимайте решения с разума си.

ВОДОЛЕЙ
През днешния ден не си играйте с чувствата на партньора. Семейните представители на знака ще бъдат изправени пред някои изпитания – като материални затруднения, манипулации – и ако те не се разберат, е вероятно в тези семейства да се стигне и до раздяла. Неангажираните могат да си спомнят за някоя своя стара любов и има голяма вероятност да поискат и потърсят среща с тази персона, но връзката може да се възобнови само ако в тези отношения не демонстрирате своето превъзходство.

РИБИ
За семейните или живеещите на семейни начала денят ще бъде благополучен и спокоен, но ако някои двойки имат сериозни разногласия, е възможно да се стигне и до конфликтни ситуации, но те в повечето случаи няма да са съществени и няма да доведат до необратими последици за двойката. Самотните представители на зодията ще имат много кандидати и трудно ще осъществят своя избор. Преди всичко ще заложат на визия и емоционална съвместимост.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

април 2021
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Advertisement