Connect with us

Водещи новини

Най-силният ден за месеца за Везни, време за преговори и компромиси за Козирог

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

 

Ще се наложи да направите някои отстъпки и компромиси, за да тръгнат близките и децата ви в правилната или желана от тях посока. Може да се откажете от едно пътуване. Ще се наложат ремонти и размествания. Парите определени за едно отиват за друго. Ден на доброволната жертва в името на тези, които обичаме. Не нарушавайте дадените обещания и клетви. Ден на протегнатите ръце.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

 

Не губете време, подновете преговори, потърсете стари съюзници и съдружници. Ден за покупко-продажби и предприемаческа дейност. Осъществете топла връзка с тези, с които смятате да вървите напред в деловата и лична инициатива. Ден на революционни преустройства, които ще позволят да се съживи търговията и да се създадат нови творчески сдружения. Действайте активно.

 

5

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

 

Чакайте съобщения и предложения, които ще ви извадят от застоя и ще ви помогнат да тръгнете в една печеливша посока. Пъзелът се пренарежда. Нещо пренебрегвано в миналото излиза на преден план и ще ви донесе стабилност. Търсете новите си съюзници сред бившите такива. Докато Меркурий е ретрограден новите инициативи и връзки зациклят, а старите се възраждат и водят до победен финал.

 

6

РАБОТА

6

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

 

Ден за подновяване на старите контакти, за преподписване на договори, за срещи и преговори в посока на бъдещи сделки и професионални начинания. Гонете си интереса. Може да се продаде непродаваемото преди, да се спечелят нови клиенти, спонсори и снабдители. Влезте в посреднически роли и ще имате ползи. Рискувайте в рамките на позволеното, изпратете офертата си.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

 

Днес се дава клетва за вярност. Сключените договори ще са перспективни и ще издържат проверката на времето. Подновете отношения и дейности, направете нужните предоговаряния по цени на стоки и услуги. Време е да седнете на една маса и да се разберете по въпросите свързани с предстоящите бизнес инициативи. Обсъдете и в тесен семеен кръг бъдещите насоки и намерения.

 

5

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

 

Всичко предприето днес ще ви донеси ползи и придобивки, ще ви извади от застоя, ще ви свърже с бъдещи спонсори и партньори. Добре е за съвместни инициативи и работа в екип. Може да се поемат допълнителни рискове в рамките на разумното. Този ден носи и лично изцеление във физически или психологически план. Успявате да преборите големите си врагове и страхове.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

 

Това ще бъде може би най-силният ви ден за месеца. Всичко може да се постигне и уреди. Подновете договори, чакайте преназначение на по-добра позиция. Сега е момента да си стиснете ръцете с доверени партньори, да приключите старите сделки и да се споразумеете за бъдещите съвместни действия. Ден и на доброволната жертва в името на децата. Всеки си плаща цената.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

 

Ден за финализиране на сделки, за покупко-продажби и предприемаческа дейност. Подновете стари партньорски отношения. Ще продадете и нещо непродаваемо до момента или ще купите нещо изгодно. Подновете и приключете имотни и наследствени дела. Добре е за преместване на ново място и за отдаване под наем. Ще намерите и търсеното лекарство за личния ви проблем.

 

5

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

 

Ден за пътувания и срещи на място. Не пропускайте да се видите и преговаряте с бъдещи и настоящи партньори в работата и в страничната ви дейност. В момента се разменят нови оферти, правят се проучвания в тила на конкуренцията, обявяват се нови цени на стоки, услуги и доставки. Предложенията ще са взаимно изгодни и ще дадат възможност на всеки да спечели. Действайте.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

 

Ден на компромисната политика. Сваляте цени, правите отстъпки, съгласявате се на нереална заплата, но оставате на клона, който ви крепи. Време е за преговори, независимо трудностите и поставените ултиматуми. Всеки заявява своята позиция, но си оставя и вратички за измъкване, ако ситуацията стане нетърпима и неизгодна. Ден и на доброволната жертва в името на децата.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

 

Днес може да постигнете това, от което се нуждаете и към което отдавна се стремите. Водете преговори, пътувайте, уредете си делови и партньорски срещи, стиснете си ръцете с нови поръчки и се ангажирайте в съвместни проекти. Активността ви в този ден ще ви осигури и допълнителна работа, от която ще се печели в бъдеще. Сега е момента да си изиграете козовете.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

 

Ден на подадените ръце. Подновяват се стари делови и партньорски отношения, правят се предложения, обсъждат се договори и бизнесът потръгва. Проведете разговорите, които ще ви създадат нови връзки и ще ви отворят нови врати от възможности. Може да се намери лек за всяка болежка, на тялото или на сърцето. Приключете със старите ангажименти, за да има място за новите.

 

6

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

март 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Advertisement