Connect with us

Водещи новини

Най-добрият ден за сключване на брак и нови договори за Лъв, кризисен ден за Везни

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Луната навлиза в Овен. Очертават се пътувания, делови и приятелски срещи, в които ще се обсъждат новите отношения и договаряния предстоящи в следващите дни. Чакайте и обаждане, за което някой ще почерпи, а друг ще преглътне горчив хап. Но каквото и да е ще ви освободи от неприятни грижи и отговорност, която не е ваша. Идва емоционален и любовен уикенд.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Днес е важно да усетиш докъде може да стигнеш и къде трябва да спреш. Чувството за мярка да не ви напуска. Ще извоювате победи, екстри и допълнителни пари, ще сключите нови договори и ще получите предимства, но на всички нива трябва да действате дипломатично и тактично. Ще си проличат големите играчи, които знаят кога да нападат и кога да отстъпват за да спечелят.

6

РАБОТА

6

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Днес ще получите чакана вест, която ще ви осигури подкрепа в труден моминт. Чакайте съдействие и от чужбина. В този ден може да се сключи брак, който дълго ще се крепи на любовта и взаимното разбирателство. Направете предложение. Излезте от периода на задръжки и шикалкавене. Поемете си задълженията и вземете инициативата за общото бъдеще в свои ръце.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Днес проблемите са повече за родените до 1 юли. Внимавайте с алкохола и стимулантите. Не губете чувството си за мяра и мярка. Доверете се на инстинктите. Те ще ви помогнат да усетете кога трябва да си тръгнете и кога да останете, какво да изберете и какво да пренебрегнете. Очаквайте вести и предложения, които може да ви вкарат в трудни и рискови ситуации в следващите два дни.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Най-добрият ден за сключване на брак и нови договори. Всичко предприето ще има успех. Включете се в различни делови и творчески иницативи. Ще доминирате в средата си. Излизате от черупката, разкрепостявате се и си позволявате нещо забранено преди. Важното е във всеки момент да контролирате ситуацията, да усетите кога да пристигнете и кога да си тръгнете.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Денят носи награда за положените в миналото усилия. Чакайте новини и предложения, които може да отворят нова страница в професионалния ви и личен живот. Поне за миг забравете проблемите. Радвайте се на това, което ви поднася съдбата и във всеки момент не губете инициативата. Днес улавяме пеперудата на късмета в движение. Пътувайте, организирайте приятелски срещи.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Родените в първата декада може да изживеят кризисни обрати в отношенията и личните връзки. Напрежението нараства. Не се съобразявате с околните и взимате неадекватни решения, както на работното място, така и у дома. Луната навлиза в Овен и отключва агресивни аспекти, които ще ви действат негативно и през уикенда. Не планирайте рискови изяви, приберете се навреме у дома.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Днес активността ни на моменти избива в агресия. От първостепенно значение е да се владееш и контролираш, да не отиваш в крайности, да не изказваш и защитаваш крайни мнения. Обстановката е взривоопасна. Който не умее да дозира нещата, да контролира пиенето и страстта ще изживее болезнени и опасни моменти. Не е време за изневери, но любовта ще ви изкуши.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

С лекота се уреждат проблемите от миналото. Получавате изгодни предложения и правите такива. Чакайте обаждания, които ще помогнат да се ориентирате в ситуацията и да вземете правилното решение. Перспективата се вижда ясно. Ще има за какво да почерпите. Денят е благоприятен за предложения и годежи. Всичко предприето ще ви донесе ползи и ще ви вкара в по-добра среда.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Навлизате в рисков период. До неделя на обед балансирате трудно в отношенията, реагирате непримиримо или не отдавате значение на важните за партньорите и колегите ви инициативи. Днес проблемите ще са повече за родените до 1 януари, особено ако променят плановете си, без да ги съгласуват с тези на близките. Не бъдете многословни, за да не кажете нещо излишно.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Днес може да бъдете предпочетени за обща работа и съюз. Чакайте обаждания, предложения за съвместни дейности или солови участия, които ще помогнат да спечелите и да влезете в нова професионална среда. Не бързайте да отказвате каквото и да било. Проверете, огледайте, вижте как стоят нещата и се постарайте да извлечете повече ползи. Съдбата ви дава шанс в кризата.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Днес бие камбаната, случват се събития, които ще ни вкарат в релси и ще вкарат децата в час с изискванията на времето. Ще получите обаждания, които ще ви помогнат да решите един проблем, но по пътя ще възникнат нови, за които ще трябват нови обаждания, разрешения и преговори. Постарайте се да получите повече пълномощия в работата и в бизнеса, който започвате.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2020
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Advertisement