Connect with us

Водещи новини

Най-добрият ден в месеца за Овен, Близнаци лесно ще ви оплетат в интриги

Публикувана

на

OВЕН 21 МАР – 20 АПР

Най-добрият ден в месеца за сделки с недвижим имот. Може да се раздели наследство или територии, за които се спори отдавна. Родените в третата декада ще извадят късмет и при огледи, ще намерят нещо подходящо за себе си или за децата. От действията ви днес зависи щастието на семейството и бъдещета ви работа. Търсете и подходящия магазин, ателие или офис.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Следете кръвното, не се товарете с тежка физическа и умствена дейност. Да не се подаряват отрязани цветя. Поне в едно направление на живота се очертават скъсвания и прекратяване на отношения, които до момента са изглеждали непробиваеми. Родените в третата декада може да изберат публичната изява пред семейните срещи и ценности. Даваме си сметка кой и доколко ни цени.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Днес може да придобиете, да купите или да преотстъпите собственост. Ако разполагате със средства, добре е да ги вложите в покупка на имот. Подсигурете бъдещето на деца и внуци. Денят е с ведра и пречистваща енергетика. Освободете се от всякакви товари, които повече не може да носите или да обслужвате. Нищо важно не планирайте за утре, когато лесно ще ви оплетат в интриги.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Един от дните, в който може да стъпите на сигурно, да си осигурите нужния терен за развитие на бизнеса, да намерите и закупите собствен дом или офис. От значение е на каква база ще стъпите. Не се колебайте да се срещнете с брокери. Ден на прозрение за това къде ви и е мястото и къде ще се чувствате добре и може да се окопаете в моментите на криза. За утре не насрочвайте важни дела.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Денят е зареден с много любов и признателност. Подредете деца и внуци. Моментът е благоприятен за сделки с недвижим имот и за уреждане на наследствени отношения. Всичко предприето ще ви носи удовлетворение и успокоение. Денят е с хармонична и ведра енергетика, която действа пречистващо и обновяващо. Вредното и лошото се изхвърля.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Благоприятен ден за нови начинания. Всичко, което се посади в  градината на личния ви интерес ще даде богата реколта. Може би и зимата ще почака докато узрее посятото днес. Всяка идея ще носи букет от възможности. Стартирайте нова дейност, уредете имотни и наследствени отношения, намерете квартира и офис за вас или за децата. Нищо важно не отлагайте за утре.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Ден с хармонична и ведра енергетика. Прочистете мислите, тръгнете в посока на обезпечаване на семейните нужди. Сега е момента да се закупи имот, да се препише нещо на децата и да се осигури терен и място за развитие на бъдещата ви дейност. Ще намерите точните посредници и сами ще изиграете такава роля. Пазете очите, не работете дълго на компютъра.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

След напрегнатите моменти в предните дни днес се замисляте за бъдещето, за имотите, наследствата и придобивките, които се налага да делите къде с лоялни, къде с нелоялни партньори. В този ден е важно да си защитиш гърба, да обезпечиш и децата си с дом или с база, където да се развиват, да работят и да живеят в бъдеще. Не оставайте нищо на случайноста, наемете адвокат.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Днес осигурявате базата, вилата, имота, апартамента или офиса нужни за бъдещия ви личен и професионален живот. Участвайте в брокерски дейности. Приятели може да ви предложат изгодна оферта. Нищо важно да не се отлага за утре, когато съдбата ще ви подложи крак, а и околните ще се постараят да излезете от играта. Сега е момента да посеете семената на бъдещата реколта.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Днес е добре да се уточняват битови въпроси, да се преговаря по имотни делби и да се реши кой  какво ще ползва или получи при евентуални наследствени дела. Препоръката е да се правят огледи на терени. Ако нещо ви хареса бързо го капарирайте. Пазете очите, не планирайте за утре старт на нова работа, дейности и инициативи.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Денят е ведър и хармоничен, но за вас носи някаква щета, възможност да направите неизгодна  инвестиция, да дадете без пазарлък имот или трудно спечелена придобивка. За вас това ще бъде ден на криворазбраната лоялност и почтеност, които носят лични загуби, докато човекът, заради когото правите тези отстъпки дори няма да разбере и да се трогне от жертвите ви. Мислете за себе си.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Днес е важно да хвърлиш котва в ново пристанище, да се обзаведеш с жилище, офис или терен, на който да развиваш бъдещата си дейност, да работиш и настаниш семейството си. Някой урежда документи за учене и работа в чужбина, друг печели дело за наследство, а трети получава призовка за подобни дела. Огледайте се, наблизо е спасителният за вас бряг. Не протакайте нещата.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2020
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Advertisement