Connect with us

България

Набиха депутат на „Възраждане“ на границата, лидерът се жалва на топло у дома във Фейсбук…(Видео)

Публикувана

на

Депутатът от „Възраждане“ Ангел Георгиев публикува клип в социалната мрежа „Фейбук“, на който се вижда, че се намира на границата между България и Република Северна Македония. На видеото  се вижда огромна опашка от автомобили, които искат да влязат в Северна Македония, а от виковете на нашите сънародници изглежда, че служителите на реда в съседката ни умишлено бавят процеса за преминаване на границата.

„Имаме забележки да не снимаме, защото в тоталитарните държави не може да се снима, това става само в демократичните държави. Ето там има един автомобил, който вече половин час го претърсват. Този автомобил е претекст да се забавят всички автомобили. Пропускателният пункт е тотално блокиран”, заявява Ангел Георгиев.  По думите му към настоящия момент РСМ далеч не се е реформирала, за да влезе в Европейския съюз.

След като Георгиев отива да поиска обяснение от граничните служби защо претърсват българите на кадрите се вижда как той бива ударен от органите на реда.

Депутатът от „Възраждане“ стана баща преди две седмици.

„Току-що доскорошният народен представител от Пловдив Ангел Георгиев беше бит и арестуван от македонските граничари на ГКПП Гюешево, докато излъчваше на живо във Фейсбук от телефона си. Това вече не е провокация на хулигани или опозиционни партии в Македония. Това е откровена нагла провокация от страна на правителството на Македония!!!“, написа лидерът на партията Костадин Костадинов на профила си в социална мрежа.

 

Припомняме, че десетки българи искат да влязат в съседката ни и да пътуват до Скопие, където да отдадат почит към Гоце Делчев. Днес отбелязваме 151 години от рождението на великия революционер.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни