Connect with us

Водещи новини

Мъчителна раздяла за Риби, нова работа за Водолей

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Ден на базовите проекти. Очертава се промяна в плана и пътувания, които може да ви отведат на важни за вас, за семейството и за бъдещето ви места. Направете огледи на терени и имоти. Намерете време и за здравословни процедури. Прочистете тялото, пийте чайове и отвари. Случващото се днес ще провокира промените, които отдавна е трябвало да направите.

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Събуждате се с желание за работа, за промени и пътувания. Старото се руши, вече мислите различно и давате различни сигнали на околните, пък който иска и може нека ви разбере. Заемете се с основополагащи проекти. Направете първата копка на свой имот и терен, огледайте се за покупка на жилище, терен или помещение, в което да развивате определена дейност. Бъдете активни.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Добре е днес да стъпите на нова база, да включите всички резерви в нови начинания, които ще донесат ползи и щастие в дома ви. Време е за начало на ремонти и строителни дейности. Направете жилището си удобно и функционално. Потърсете нов офис и уредете наемни отношения. Този ден носи откровение за правилната посока и за бъдещите дейности, които ще донесат ползи.

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Родените в първата декада ще срещат противопоставяния от страна на близки и приятели. Не обсъждайте със странични хора предстоящите професионални задачи. Днес работата и дома са противопоставени. Луната ви гледа в опозиция от знака на Козирога. Емоционалното ви състояние е нестабилно. Качвате кръвното по незначителни поводи и може да вземете неадекватни решения.

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Започнете с реформи и нововъведения в начина ви на работа и живот. Проведете прочистващи и разчистващи пътя ви процедури. Днес е важно да се погрижиш за базата, на която смяташ да стъпиш. Огледайте терени, започнете строителни и ремонтни дейности, водете преговори по имотни въпроси и дела. Денят идва с желание за активно използване на семейните ресурси.

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Огромна трансформираща и преобразуваща сила е заключена в този ден. Отключете я с активни и целенасочени действия в избраната и важна за вас посока. Ще получите някакво особено творческо вдъхновение и озарение как да постъпите в трудна ситуация. Заложете основите на важни за бъдещето ви проекти. Един върви към брак, друг вече излиза с облекчение от неравностойна връзка и ситуация.

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Този ден ще наложи нови правила, ще изисква бързо да включите в действие семейните и лични резерви, за да осигурите нужната база за развитие на новите си бизнес инициативи. Впрегнете потенциала на близките в общата работа. На прага сте на болезнен избор, който изисква преминаване от една работа на друга и от едно място за живеене на друго. Съобразете се и с желанията на децата.

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Ден на откровение. Направете огледи на терени и имоти. Погледът ви ще открие важното за вас и за семейството ви място и базата, на която може да развивате бъдещ бизнес. Използвайте всяка възможност за тренировка на организма, за лечебни и оздравителни процедури. Сами може да си направите лекарство. Доверете се на сетивата и усещанията си. Планирайте започване на ремонт.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Навлизате в период на промени и регенерации. Ще се наложат някои размествания в плана или реконструкции и ремонти у дома. Край с пасивната и изчаквателна политика. Пролетта напредва и ни притиска с нови отговорности. В такъв момент е от значение на каква база ща стъпиш и кое ще избереш за приоритет. Символи на деня са съзиданието и градежа. Градете и нови връзки.

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

За днес и утре планирайте пътувания, преговори и огледи на място. Срещите ви ще задвижат нова програма в живота и работата и ще ви отведат на място търсено отдавна. Обърнете гръб на старото, престанете да циклите върху нещата, които вече са минало и не се опитвайте да върнете провалени връзки. Предприетото днес ще ви насочи към правилния човек и избор.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Направете огледи, денят е благоприятен за търсене на нови места за работа и почивка. Ако вече сте ги намерили, стартирайте ремонтни и преустройствени дейности. Създайте си повече уют на вилата или на мястото, където живеете и работите. Този ден стимулира и сексуалната ви енергия. В следващите месеци и бебето ще е на път. Мислете повече за семейните нужди.

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Навлизате в период, в който старото се руши и остава в миналото. Някои връзки ще се разпаднат, но за вас е важно да запазите тези, които ви осигуряват стабилна база за бъдещия ви съвместен  живот и професионално развитие. Край с вредните и лекомислени връзки. Включват се в действие всички защитни сили на организма. Проведете нужните лечебни процедури. Започнете диета.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

април 2021
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Advertisement