Connect with us

България

Мистър „Панорама“ се извини на Светослав Иванов: Официализирах една лъжа на „Уикенд“

Публикувана

на

Журналистът Иван Гарелов се извини  публично на водещия на предаването „120 минути“ Светослав Иванов за това, че при гостуването си в „Шоуто на Слави“ във вторник обяви, че той е от ромски произход.

„Официализирах една лъжа!“.

Ето какво написа Мистър „Панорама“ за гафа:

При участието ми в “ШОУТО НА СЛАВИ” във вторник дадох като пример как един “надарен млад човек, умен, образован, независимо от ромския си произход си върши достойно работата”. Бях прочел това твърдение за произхода на Светльо Иванов във вестник “Уикенд” и непростимо за човек с опит като мен го повярвах. Затова, с най-добри намерения го посочих като светъл пример.

На другия ден разбрах, че съм направил грешка. Светльо не е от ромски произход и написаното е било лъжа. Отгоре на всичко, тази сутрин същият вестник мултиплицира лъжата, като я помести на първа страница с твърдението, че аз съм разкрил “голямата тайна” на колегата си.

Няма да коментирам поведението на авторите на лъжата, но дължа едно огромно извинение на Светльо, когото искрено уважавам, на семейството му и на колегите му, както и на зрителите и читателите. Чувствам се безсилен да изчистя тази мръсотия. Още веднъж моля за извинение.

Днес журналистът от bTV и водещ на предаването „120 минути“ написа гневен коментар във Фейсбук и се закани да не остави нещата така в името на семейството си и зрителите.

Още по темата: И ГАРЕЛОВ В ПЛЕН НА ФЕЙК НОВИНИТЕ, ИЗКАРА СВЕТОСЛАВ ИВАНОВ РОМ

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни