Connect with us

Водещи новини

Мимолетен флирт за Овен, Дева – не разпилявайте сили в разправии

Публикувана

на

ОВЕН

Днес ще имате приятни срещи и ще се видите в центъра на делови събития. Бъдете обаче дискретни. Плувате в свои води и ще играете изцяло по правилата. Това налага да бъдете много прецизни, целенасочени и внимателни, особено когато подписвате документи. Лесно ще правите прогнози и ще управлявате сполучливо бизнеса си, ако не се ограничавате само с една среща и с един партньор. Амбициите ви трябва да надхвърлят предложен ви договор и да не се задоволяват с обещания. Откажете се от любовни интрижки, флиртове и мимолетни чувства.

ТЕЛЕЦ
Отдайте силите си на бизнеса. Не предизвиквайте съдбата – ако го направите, ще си вкарате автогол. Обмисляйте и планирайте ходовете си. Вярвайте в силите и възможностите си за нови контакти и нова работа. През днешния ден ще имате възможности и за едното, и за другото. Още от сутринта ще си уговорите срещи, за които си мислите отдавна. Те ще са много полезни за вас. Жените да не влизат в словесни войни с колегите си. Обмисляйте позициите си и планирайте ходовете си. Човек, когото харесвате, ще ви направи страхотен подарък.

БЛИЗНАЦИ
Мъжете ще успяват само ако действат с много търпение. Не се надценявайте. Внимавайте с пари и документи. Мнозина се нуждаят от подкрепа. Често бягате от чужди проблеми, дори и когато можете да помогнете. Пазите се от излишно натоварване. Самите вие може да се нуждаете от нечия подкрепа. Ще се срещнете с приятели, някои от които не сте виждали от много време. Ще решите съдбата на доста странна и стара интимна връзка със сериозни разговори. Развоят им ще повиши желанието ви за работа. Ще имате обаче затруднения с изостанали задачи.

РАК
Опитайте се да разпределите задачите равномерно сред подчинените си или колегите. Търсете публични изяви. Денят ще е изпълнен с нови покупки, предложения за инвестиции и проблеми от финансов характер. Не влагайте големи пари, не вземайте, но и не давайте заеми. При някои от вас са вероятни покани или предложения за брак. Отменете командировките и каквото може договорете по телефона. Ще ви се случи нещо приятно във връзка с деловата ви дейност и ще го запомните дълго. Добре е да имате публични изяви, особено ако сте хора на изкуството.

ЛЪВ
Денят е подходящ за явяване на интервюта – безработните ще си намерят работа по сърце, за изпити и за начало на специализации. Напрежение ще ги споходи от очакване. Влизате в много напрегнати ангажименти, а може би няма да имате време и възможности да обиколите всички места, които сте планирали. Влизате в конфликти с колеги, възможни са конфликти и в дома ви. Някои от плановете ви се провалят и ще излеете яда си върху хора, които не го заслужават. Това ще ви огорчи, но се извинете. Бизнес срещите ви ще вървят трудно, ще се нуждаете от информация, а няма как да си я доставите.

ДЕВА
Нещата покрай вас и в семейството ви ще се успокоят и ще влязат в норма, но вие ще си останете напрегнати. Не разпилявайте сили в разправии и конфликти. Планирайте действията си. Трудно ще избегнете неприятна бизнес ситуация и колкото и да се стараете, ще останете недоволни от нещо. Ще се натъкнете на хора, които ви отказват разбиране, вие самите ще забравяте собствените си обещания или ще се отказвате от тях. Важни делови разговори. Ще вървят бавно, но сигурно ще се придвижвате към желания резултат. Сдържайте хапливите си забележки.

ВЕЗНИ
Ако ви изпратят на спешна командировка или тръгвате на път без желание, знайте, че пътуването ви ще е успешно. Изяснете позициите си на работното място. Предстоят ви много делови срещи, които ще изискват от вас голямо внимание. Няма да ви липсват пари. Трудностите ще отзвучават. Повечето от вас го заслужават. Ще се наложи да наваксвате пропуснатото в работата си. Не бъдете разсеяни, можете да попречите на деловите си ангажименти. Не поставяйте условия, бъдете дипломатични.Много работа, много ангажименти и отговорности ви очакват през днешния ден.

СКОРПИОН
Денят не е благоприятен да поставяте условия, ултиматуми или да изисквате. Действайте дипломатично и ще имате успехи. Прави сте в исканията си, но трудно ви разбират. Ако има нещо, което ви притеснява и може да се отложи за следващите дни – направете го. Ще постигнете успех много по-лесно. Направете добра подготовка за срещите си и ще имате това, което искате. Делови срещи, които ще ви доближат до вашата цел. Подкрепа на важни хора. Трябва да свършите много неща.. Не отлагайте нищо, защото е възможно много да се препъвате.

СТРЕЛЕЦ
Днес може да ви предложат работа на две места и ако приемете, не обявявайте пред никого допълнителните си ангажименти. Очертават се бизнес преговори, от които може да извлечете голяма полза. Ще ви върнат дълго чакани пари. Ще сте доволни и нищо няма да развали настроението ви. Не бъркайте приятелство с любов. Очертава се приятна вечер с приятели, които държат на вас. Денят ще ви е изпълнен с много работа и нови идеи. Не ги споделяйте с всеки, за да не се окажете ограбени. Вие сте хора на светския живот, ще създавате нови контакти.

КОЗИРОГ
Възможно е да ви поискат пари, но по-добре е да не ги давате. Едва ли ще си ги получите обратно. Не се втурвайте да помагате презглава. Няма да ви го признаят. Мислите за работата си и за сериозните неща около вас и това ви осигурява реализация и пари. Дори да сбъркате, късметът ви пази. Ще се наложи всеки час от работното време, всяка минута да прекарате на работното си място, да отговаряте, да си довършвате работата. Чакайте атака от различни посоки, не се опитвайте да се криете – няма да се получи. Отговаряйте както си е и ще се измъкнете добре от всяка ситуация.

ВОДОЛЕЙ
Днес ще плувате в свои води, ще се наслаждавате на чужди грешки и на молби за помощ. Успешно ще се борите с меланхолията си. Някои от вас сами ще си създавате грижи, но колкото по-малко шумите около себе си, толкова по-лесно ще се справите. Намалете инициативата и не започвайте нищо ново. Опитайте се да довършите проектите, които по някакви причини се е наложило да преустановите. Те всъщност ще се окажат устойчива база за занимания, с които ще трябва да се справите по-късно. Не се отказвайте и не се огорчавайте, ако някои замисли не ви се получат от първия път.

РИБИ
Приемете случващото се като най-обикновено изпитание за устойчивостта и постоянството ви. Предстоят кратки, но наситени с положителни емоции пътувания, по време на които ще се срещнете със стари познати. Заниманията ви ще са разнообразни. Избягвайте рутинните методи на работа. Нестандартните ще се окажат доста по-ефективни. Действайте с въображение и размах, но целенасочено и организирано. По този начин не само ще подобрите резултатите, но и ще запазите постигнатия към момента напредък. Преживяванията ще са колоритни, стимулиращи и убедителна причина за добро настроение.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

февруари 2024
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 
Advertisement

Популярни