В момента България е управлявана от една особено отровна двойка, наследничка на Отровното трио
Писателката Милена Фучеджиева написа критичен статус по повод политическата обстановка в страната и отстраняването на шефа на Националния център по заразни и паразитни болести проф. Тодор Кантарджиев. Ето какво написа тя в личния си фейсбук профил“
Не разбирам нищо от трансплантации, но уважавам мнението на Стефан Командарев на базата на което Зенон Саркисиан е написал много смислен статус. Също така пенсионирането на проф. Кантарджиев е фарс.
Ако можехте, бихте пенсионирали отдавна примерно Джо Байдън. Ама дори само за подобна мисъл по-умните и истински загрижените за националните си интереси, биха ви били през българските завистливи пръстчета. Те са обучени в истината за българите – ако има корабокрушение и един българин има шанс да се спаси, другите ще го издърпат надолу да се удави с тях. Те го знаят, и вие го знаете, но това знание служи само на тях.
В момента България е уплавлявана от една особено отровна двойка, наследничка на Отровното трио – Завистта и Отмъщението. Правителството не е ръководено от Янев и Радев, а от тази Отровна двойка. Тя е извадила голямата отровна коса и размахва наред. Явно вярва в чудеса, щом коси неща, които засягат човешки животи по особено директен начин.
Добре. Ще гледаме Отровното шоу, люпейки семки. Повече от емоцията да сдъвчеш семката и да изплюеш люспата няма да влагаме, защото така се прави когато се гледат спектакли на това ниво. Не се участва с чувства, а с отегчено от глупостта люпене на семки. Но понеже познаваме света доста издълбоко, категорично и този медицински микро 9-ти септември няма да завърши с национално щастие.
vlastta.bg