Connect with us

Водещи новини

Месечен хороскоп за март 2021 – здраве, любов, кариера…

Публикувана

на

Овен

03.21 – 04.20

Овен

През март представителите на зодия Овен, ще избягват всички препятствия с голяма ловкост. Ще имате възможност да постигнете много неща и да затвърдите позицията си в работата. Сега е моментът да действате и да не отстъпвате. Съмненията не трябва да ви заставят, да губите позиции.

Обикновено, дори въпреки собствените си съмнения, успеявате да започнете бизнес и бързо постигате успехи. Може да очаквате това и през март 2021 г. – при условие, че успеете да запазите добри отношенията си с партньорите. Не ги убеждавайте, че на земята има само една истина и тя е вашата. Може би, ще искате да отделите малко време, за да останете насаме с мислите си. Но през този месец е препоръчително, да бъдете колкото се може по-активни и да действате.

Любов и семейство

В личния живот през първата половина на март, в живота на необвързаните представители на знака, може да се появи ново увлечение. С висока степен на вероятност обектът на вашата любов ще бъде човек, който е по-възрастен или с по-висок социален статус. Не е изключен и служебен роман. Дори ако тези отношения не прераснат в нещо повече, бъдете сигурни, този човек ще остане ваш приятел или покровител.

На семейните се препоръчват да избягват всякакви прояви на ревност: това може да не повлияе на връзката ви по най-добрия начин. Вероятно през втората половина на месеца, вашият любим ще се нуждае от помощ и подкрепа. Проявете активно участие в живота му, не го оставяйте сам с възникналите трудности – това много ще сплоти вашата двойка.

Кариера и финанси

В областта на професионалната дейност, местоположението на планетите през март 2021 г. показва благоприятен период за сериозен пробив в работата или промяна в дейността. През втората половина на месеца, може и трябва да се втурнете в битка. Работете с ентусиазъм и ако е възможно, поемете лидерската роля. Сега ще имате възможност да постигнете много, включително да подобрите финансовото си положение. Краят на месеца, ще е богат на бизнес комуникации. В същото време имайте предвид, че ще бъде много по-лесно да постигнете необходимите споразумения в неформална обстановка.

В областта на финансите март ще бъде доста успешен период, но и „голям успех“ ще имате в проявата и създаването на пламенни врагове. Безработните ще могат да се реализират в творчеството. Вашето хоби, може да ви носи добри временни доходи. Ще имате чудесна възможност да спечелите допълнителни пари. Някои ще се увлекат толкова много, че ще изоставят търсенето на работа, в полза на собствения си бизнес.

Здраве

През първият месец на пролетта, ще имате достатъчно енергия. Запасите ще ви стигнат за дълго време, стига да не ги хабите за негативни хора. В средата на месеца, поради многото мисли в главата, могат да възникнат проблеми със съня. За да постигнете спокойствие, не бързайте веднага да използвате успокоителни, опитайте автотренинг или медитация. Правилно разпределяйте времето си. Не пренебрегвайте почивката, спете поне 8 часа на ден и се храните правилно.

В началото на пролетта са възможни чести настинки. Трябва да вземете превантивни мерки и да се обличате по-топло. Вашата небрежност към собственото ви тяло, може да доведе до грип или възпаления на гърлото. Избягвайте тълпите по време на епидемия и приемайте общоукрепващи витамини.

Телец

04.21 – 05.20

Телец

 

През март представителите на зодия Телец, ще трябва да изменят своите навици. Много от тях трябва да бъдат оставени в миналото, а с други да се примирите. През първият месец на пролетта трябва да разгърнете потенциала си, това ще ви позволи да отворите много пътища пред себе си. Все пак ще трябва да се смирите с нещо, но това не означава, че ще загубите, напротив – ще ви даде повече сила и увереност в бъдещето.

По отношение на любовта, март ще е коварен месец. Особено ако изведнъж сте привлечени от романтични приключения. Приемайки лекия флирт за начало на нещо голямо и ярко, рискувате да сгрешите. Глупаво е да сменяте здравите стени, за кулите на пясъчен замък. На работа се опитайте да привличате по-малко внимание, не се стремете към предните редове. Колкото по-бавно се придвижвате към целта си, толкова по-бързо ще я постигнете.

Любов и семейство

Ще имате доста възможности в романтично направление. Необвързаните представители на знака, ще имат шанс да опознаят по-добре някого, което вероятно ще доведе до нов етап във връзката. Може би това не е любов, а мило и топло чувство. Ще се научите да цените близките си и ще погледнете на любимия човек от нова страна.

Семейните, ще могат да постигнат идилия в отношенията си. Лесно ще успявате да се измъкнете от неудобните разговори, дългогодишните конфликти и назряващите кавги. Способността ви да излизате сухи от водата, ще изуми втората ви половинка. А също така никой няма да може да устои на вашият чар, така че всички бързо ще ви прощават. Не трябва обаче да се възползвате от добротата на другите, те се отнасят към вас искрено и с любов. По-добре помислете, как може да ги изненадате и зарадвате.

Кариера и финанси

В областта на кариерата през март, трябва да се подготвите за факта, че не всичко ще се получава от първия опит. А при някои дори вторият път, няма да донесе желания резултат. Отчаянието и раздразнението, не са решение на проблема. Но молбата за помощ към човек, чийто опит е по-голям от вашия, е най-компетентното решение в тази ситуация. Ако гордостта не ви позволява, направете кратка почивка, анализирайте ситуацията и опитайте отново.

През втората половина на месеца ще трябва да използвате хитрост, за да постигнете важна цел. Дали да направите тази малка сделка със съвестта си, зависи от вас. Разбира се, ще постигнете всичко, което искате, но радостта от победата ще бъде малко помрачена. Във финансите през март, ще бъдете внимателни и пестеливи. Склонни сте да се притеснявате прекалено много за материалната сигурност и бъдещето, така че ще се опитате да пестите повече.

Здраве

Разположението на планетите през първата половина на март показва, че имунитетът ви ще бъде отслабен. Дихателната система ще бъде уязвима, поради което има голяма вероятност от хрема, кашлица. За да не станете жертва на настинка, обличайте се според времето, поддържайте краката си топли и се старайте да избягвате многолюдни места.

Спортът, ще бъде най-ефективният начин за укрепване на имунната ви система. Тренирайте с ентусиазъм, но не и с фанатизъм. В същото време намерете време да посетите салон за красота: всякакви козметични процедури, ще бъдат успешни. За профилактика на заболявания на костната система е подходящ краят на месеца. Ще бъде полезно да напълните диетата си с храни, богати на калций и да прекарвате повече време на чист въздух.

Близнаци

05.21 – 06.21

Близнаци

Март е подходящ момент за представителите на зодия Близнаци, да сбъднат желанията си. Сега ще бъдете по-стабилни и ще имате достатъчно сили за да успеете. Късметът ще бъде на ваша страна, но само ако се съобразявате с възникващите обстоятелства. Трябва да избягвате самоизмамата. През този период трябва да се опитате да бъдете в крак с текущите събития във всички области. Колкото по-информирани сте, толкова по-полезни неща ще научите за себе си.

„Знам!“ е мотото на този месец. Ще имате шанс не само да постигнете ново „място под слънцето“, но и да разрешите болезнения въпрос с парите. В началото на пролетта, на вашият знак му е позволено да бъде провокативен и екстравагантен. Това ще привлече нови запознанства и предложения за сътрудничество. И разбира се, нови фенове.

Любов и семейство

Любовта, ще бъде на преден план за вас. Ще бъдете много емоционални и чувствителни, дори към простите признаци на внимание. Но ще имате силно желание да дразните вашата половинка, което може да провокира кавги. Сега е важно да се разберете в отношенията си помежду си. Решете какво искате и двамата от живота. В тези игри е важно да не отивате твърде далеч, в противен случай ще стигнете до раздяла.

Необвързаните, ще имат много срещи и повечето от тях, ще бъдат изключително приятни и изненадващи. Ще очаровате противоположния пол от пръв поглед. Не са изключени силни чувства, които да пламнат само след няколко дни след срещата. Бъдете внимателни с отношенията на работа. Някой от обкръжаващите, ще ви оказва признаци на внимание, но вие трябва да сте внимателни и първо да проучите неговата среда. Може би, искат да ви заблудят. И със сигурност не трябва да влизате в отношения с обвързани хора.

Кариера и финанси

Професионалните задачи през март, ще решавате бързо и без усилия. Интересувайте се повече от случващото се около вас – това ще ви помогне, да не изпуснете от поглед нещо много важно. Освен това успехът ви ще бъде улеснен, от хармоничните отношения с колегите, които винаги ще са готови да помогнат със съвет. През този период, ще възобновите много прекратени преди това проекти и ще напреднете по тях.

Ще имате също възможност, за придобиване на професионално полезни контакти. Преговорите и кратките пътувания, ще вървят добре. Някои от представителите на знака, ще имат шанс да получат повишение или да започнат обещаващ бизнес. Това е подходящ момент за преминаване на нова работа. Що се отнася до финансите, през март ще може да изплатите дълговете си, ако имате такива. Като цяло периодът е сравнително стабилен, по отношение на парите.

Здраве

По отношение на здравето трябва да се отбележи, че през март, ще бъдете в добро физическо състояние. Този месец е добър за спортуване, посещение на фитнес клуб. Показвайте обаче чувство за пропорция във всичко, не претоварвайте тялото си и избягвайте екстремните спортове.

През март здравето, пряко ще зависи от външния ви вид. Дори да сте отчаяни от външния си вид, другите няма да мислят така. Вътрешната ви енергия, ще ви кара да изглеждате по-добре за околните. И трябва да разберете, че външният вид не се ограничава само до огледалото. Приемете и обичайте себе си такива, каквито сте. Факт е, че може да изглеждате по-зле, в резултат от преумора и липса на почивка. Направете си изводи.

Рак

06.22 – 07.22

Рак

През март представителите на зодия Рак, ще се обезпокоят от някои обстоятелства, които ще внесат много неприятности в живота им. Не се страхувайте, имате много възможности да постигнете целите си, да подобрите качеството си на живот и взаимоотношенията с близките. Успешно ще разрешите всяка ситуация, ще помогнете на близките и ще изпълните собствените си желания.

Ако не сте добре с отчитането и планирането, внимавайте! През март, ще трябва да поддържате всичките си дела в ред, това е основната гаранция за успех. Сега трябва сериозно да помислите: всичко във вашият живот ли е хармонично? Опитайте се да разпределите еднакво времето си – между работата, любимите хора и лично за себе си.

Любов и семейство

В личния си живот през март, не трябва да допускате никакво съперничество между себе си и партньора. Всяка конкуренция през този период, ще доведе до кавги и разочарования. Ако чувствате, че любимият ви ревнува по някаква причина, опитайте се да смекчите това чувство. Ако страдате от несподелена любов, тогава през този месец е много вероятно най-накрая да се отървете от тази привързаност.

Сами ще осъзнаете безперспективността на своите надежди и ще се принудите, да насочите вниманието си към някой друг. Ще има късметлии, които ще успеят да срещнат човек, комуникацията с когото ще им позволи да забравят за несподелените чувства. И може би този месец, ще стане времето на раждането на ново чувство – но вече взаимно.

Кариера и финанси

В областта на кариерата през март е препоръчително, дори и в най-трудните ситуации, да се опитате да контролирате поведението си. Прекалената емоционалност сега, ще ви вкара само в неприятности. В средата на месеца, може да ви въвлекат в продължителен конфликт. Направете всичко възможно, да избегнете това. Разбира се, не трябва да мълчите и толерирате обидите. Защитете се, но не позволявайте на емоциите да излязат извън контрол. През втората половина на март, ще имате шанс да завършите някое важно дело.

Ще постигнете успех, само ако ясно и систематично следвате това, което сте очертали по-рано. Внезапният избор на нова стратегия, ще ви върне няколко стъпки назад. В края на месеца пред вас, може да се открият нови перспективи. Може би някои от представителите на знака, случайно ще намерят ново доходоносно работно място. А някои ще направят първите стъпки, в самостоятелен бизнес. Във финансовите въпроси през март, не трябва да вярвате на никого. Ако възникнат чувства на симпатия или антипатия към даден човек: доверете се на интуицията си.

Здраве

През март ще почувствате безпрецедентен прилив на сила и енергия. Психологическата атмосфера около вас, също ще ви помогне да останете стабилни и позитивни. Има малък риск, за наранявания, така че се опитайте да избягвате опасни спортове, бързо шофиране и всичко свързано с адреналин. Дори в ежедневните дейности, трябва да бъдете по-внимателни.

По принцип физическото ви състояние, ще зависи от чистотата на вашите мисли. Затова избягвайте конфликти с другите, не пречете на никого и не завиждайте на чуждия успех. Поддавайки се на негативни емоции, рискувате да се разболеете. Ако ви е трудно да се отървете от натрупаната отрицателна енергия, започнете да посещавате басейн, заемете се с автотренинг.

Лъв

07.23 – 08.23

Лъв

През март представителите на зодия Лъв, определено ще имат голям избор от хора, особено от противоположния пол, които ще са готови да ги последват в огън, вода и за всякакви безрасъдства. Но вие сте мъдри и при дадените обстоятелства, няма да загубите ума си и да правите прибързани избори. През първият месец на пролетта, е крайно време да вземете обмислено решение за промени и особено е важно, да обърнете внимание на финансите.

Може да помислите за смяна на работата, подобряване на квалификацията, допълнително образование. През този период, ще бъдете много по- производителни и работоспособни. Вашите действия ще станат по-разчетливи, точни и донякъде дори твърди. Затова ще трябва да положите много усилия, за да избегнете неразбирателствата и недоволството от страна на близките.

Любов и семейство

Очакват ви много събития на любовния фронт. Ще бъдете подвластни на силни емоции и преживявания. Тези, които вече имат връзка, ще изпитат повишено влечение към своята половинка. Март ще премине в романтична атмосфера на възвишени чувства и безгранична нежност. В края на месеца прекаленото ви желание за лична независимост, може да стане причина за кавга с любимия човек. За да предотвратите това, казвайте на партньора си всичко предварително – къде отивате, каква покупка ще правите. Лошо е, ако научава за всичко в последствие.

Необвързаните представители на знака, трябва да бъдат по-отворени към общуване. В началото или в средата на месеца ще попаднете в нова компания, където със сигурност ще направите много приятно запознанство. Март е решаващ момент, когато може да започнете връзка с някой, която да прерасне в нещо сериозно.

Кариера и финанси

В областта на кариерата, март е благоприятен за преговори и сключване на договори. Предприемачите е добре да помислят за разширяване на бизнеса или за стартиране на нов проект. С правилно планиране на времето през този период, може значително да увеличите доходите си. Този месец може да ви бъде предложена работа на непълно работно време, която скоро време да започне да носи солидни доходи. Само трябва да се научите на спокойствие и търпение, по този начин ще срещнете по-малко препятствия по пътя.

В края на март, вашата роля в текущите проекти ще се увеличи. Щефовете ще разберат, че само вие с вашата отговорност и ефективност, може да постигнете желания резултат. Наградата под формата на повишение или материални стимули, няма да ви накара да чакате дълго. Финансовите ви възможности, ще нараснат. Ще имате ясна визия за бъдещето на събитията, засягащи търговията, индустрията и производството.

Здраве

В началото на март може да почувствате леко неразположение, което ще бъде от психосоматичен характер. За да възстановите силите си, заемете се с йога или посетете спа центъра. Ако нямате време за това, пийте успокояващи ментови чайове преди лягане. В средата на месеца е възможно обостряне на хронично заболяване.

Имунната система също ще бъде отслабена и затова е препоръчително, да приемате повече витаминни, като предварително се консултирате с вашия лекар. През втората половина на месеца ще станете прекалено суетливи, неспокойни и раздразнителни. Опитайте се да се концентрирате, за да не допускате грешки в работата или кавги с роднини. Краят на март е подходящ момент, за посещение на козметик или диетолог.

Дева

08.24 – 09.22

ДеваПрез март представителите на зодия Дева, ще бъдат изпълнени с енергия. Положението на планетите говори, че ще успеете да решите всички проблеми в живота си. Ще може да надхвърлите обичайните си рамки и да започнете нов бизнес, както и да пътувате повече, което несъмнено ще повлияе на вашата личност и настроението ви като цяло.

Въпреки безспорните си успехи трябва да сте внимателни, тъй като има голяма вероятност някой от близкото ви обкръжение да ви завижда и да се опита, да ви навреди в работата или да завлече скъпи за вас хора в нечестна игра. Не позволявайте да бъдете манипулирани и да проникват твърде дълбоко във вашата душа. В любовта присъствието на красива личност, може да отнеме разсъдъка ви. Но не бързайте да вземате решение, ситуацията е двусмислена.

Любов и семейство

В любовните афери, няма да имате равни. Ще сте изпълнени с привлекателност и сексуалност и лесно ще привличате противоположния пол. Просто бъдете по-придирчиви във връзките си и избягвайте любовни отношения на работното място или с несвободни хора. Тези двойки, в които напоследък е настъпило отчуждаване в отношенията, ще получат шанс да хармонизират връзката си.

Необвързаните ще общуват повече, което съответно ще донесе повече възможности за нови запознанства. Някои от тях, ще станат съдбоносни. И дори ако не се стигне до дълбоки любовни чувства, определено ще получите добър приятел. Що се отнася до семейните, сега не е най-доброто време за спорове и вземане на драстични решения. Може би е време мълчаливо да разгледате поведението на вашата половинка, която сега напълно успешно ще може да се справи сама със ситуацията, особено ако не сте много позитивно настроени към диалог.

Кариера и финанси

В сферата на кариерата, нещата ще са напрегнати и непредсказуеми. Ще ви бъдат дадени редица нови задачи, но няма да имате достатъчно време да ги изпълните. А ще трябва да вземате бързи решения, което допълнително ще ви изнерви. Когато се сблъскате с трудности, не се отклонявайте от пътя. В един момент може да искате да изоставите всичко и никога да не се връщате към задача, с която не се справяте. Това ще бъде грешка, за която ще си спомняте не веднъж в бъдеще. Затова – борете се! Няма лесен път, но резултатът ще ви зарадва.

През този период някой от вашите колеги, може би ще се опита да ви въвлече в клюки. Въздържайте се, от всякакви изказвания. Най-добрата позиция в този случай е неутралната, която ще ви избави от неприятни последици. И помнете, изпитанията винаги се дават с определена причина – преминавайки през тях, ние ставаме по-опитни, мъдри и силни. Не бягайте от предизвикателствата. Вероятно твърде дълго сте били в собствената си “зона на комфорт“, трябва да излезете от нея и тогава ще започнат промените, за които мечтаете.

Много от безработните представители на знака, най-накрая ще намерят работа, която да им допадне. Уверено ще се присъедините към новия екип, където ще станете лидери и душата на компанията. Не е нужно да прекалявате, бъдете по-приятелски настроени и отворени към колегите си. Новата работа, може да е свързана и ваше лично хоби.

Здраве

В началото на март ще станете прекалено подозрителни към здравословните проблеми. Намалете броя на програмите, които гледате, както и четенето на медицинска литература, за да не претоварвате въображението си. Ако се чувствате зле, не се паникьосвайте, не си преписвайте ужасни диагнози. Успокояващ чай, релаксираща вана и посещение на басейн, ще ви помогнат да се освободите от нервното напрежение и да нормализирате състоянието си.

В средата на месеца се пазете от течения и преохлаждане, обличайте се според времето. През този период са възможни проблеми, свързани със ставите и гръбначния стълб. Умереното физическо натоварване, витамините съдържащи калций и разбира се, посещението при лекар, ще ви помогнат да облекчите състоянието. В края на месеца настроението обещава да бъде добро. А физическото здраве ще зависи пряко от способността, да водите здравословен начин на живот.

Везни

09.23 – 10.23

ВезниПрез март разположението на планетите, ще ви помогне да насочите енергията си в правилната посока. Определено, ще трябва да поставите всичко на мястото и да подредите миналото. Това е необходимо, за да постигнете известен вътрешен мир, към който толкова дълго се стремите. За да направите това, ще трябва да работите много със себе си, да простите старите обиди и да свършите всичко онова, което не е трябвало да правите преди.

Творческите натури, вече не трябва да сдържат своите креативни импулси. През март, именно това качество ще донесе както финансов успех, така и нови удивителни запознанства и връзки. Вашият дипломатически подход към всичко ще бъде забравен: за да се предпазите от фалшиви приятели и наложени задължения, яростно ще защитавате своята територия.

Любов и семейство

В личния живот на много от представителите на знака, се очакват промени. Някои ще решат да узаконят връзката, други, които са женени, ще искат да увеличат семейството. Необвързаните може да срещнат своята сродна душа, но това ще се случи само на онези, които вече са психически готови за съдбовната среща и напълно са се освободили от минали връзки. Тези, които имат връзка от дълго време, ще трябва да направят труден избор.

Семейните, ще имат много домакински задължения, свързани с членовете на семейството. Сега максимално количество енергия, ще бъде изразходвано за отглеждане на децата, подкрепа на близките и грижи за родителите. Трябва да преминете през този труден период и да дадете на близките си всичко, което се изисква от вас. Не забравяйте, че децата следват вашият пример.

Кариера и финанси

Кариерата, ще се развива успешно благодарение на вашите организационни умения. На практика, ще имате шанс да покажете на всички своите таланти и да научите някого на нещо ново, което несъмнено ще ви вдъхне увереност. Сега не трябва да сте плахи или стеснителни. Напротив, по-често трябва да демонстрирате своите умения, които наистина са достойни за вниманието на началниците ви.

Ако искате да започнете собствен бизнес, тогава няма да може да се справите без опитен съветник. Обстоятелствата ще ви помогнат във всички начинания, но преди това съберете цялата необходима информация и не бързайте. По важните въпроси ще ви помогне близък, знаещ човек, който ще ви подкрепя по всякакъв възможен начин. Обърнете специално внимание на финансовата част, в която не сте особено добри. За тази цел, трябва да имате или да наемете специално обучен човек.

Здраве

По отношение на здравето март, няма да е лесно време, както обикновено. Ще бъдете по-импулсивни, склонни към стрес и кавги. Често ще трябва да се борите с вътрешното си „Аз“ и да се опитвате да изразходвате силите си равномерно. Въпреки факта, че към края на март ще сте изпълнени с енергия, през първата половина на месец, може да се чувствате много изтощени. За да възстановите силите си, е препоръчително да се подложите на някои процедури. Масажите, водните процедури, плувният басейн и леките спортове са идеални за това.

През този месец също, трябва да се погрижите за усмивката си. Това се отнася не само за естетиката, но и за здравето на зъбите. Време е да излекувате стария кариес и да направите добра профилактика за в бъдеще. Не забравяйте да посещавате зъболекаря си два пъти годишно, за да избегнете сериозни проблеми и болки.

Скорпион

10.24 – 11.22

Скорпион

За представителите на зодия Скорпион, настъпва период за преосмисляне на живота. Сега трябва да анализирате много от случващите се събития и да поставите всичко на мястото си. Но първо, ще трябва да определите кое е най-важно за вас, защото енергията ви няма да е достатъчна, за да разрешите всички проблеми. И ако на някой от вас им се струва, че внасянето на хармония в душата ще стане от само себе си, а успехът в работата е гарантиран. Март, ще ви накара да промените възгледите си.

Усъвършенствайте се и ще успеете. Ако ви критикуват по време на работа, не си затискайте ушите. Сега се нуждаете от разклащане и само поглед отстрани, може да открие причината за проблема. Потърсете подкрепа от близките си.

Любов и семейство

В любовната сфера, нещата ще станат по-объркващи. Рискувате да се окажете в центъра на любовен триъгълник, от който няма да излезете сухи. Вероятни са много кавги и спорове, които ще бъдат трудни за разрешаване. Но винаги има изход от всяка неприятна ситуация – може да се измъкнете от всичко достойно, макар и не без загуби. През март има важен урок, който трябва да научите. Семейните, ще трябва да преразгледат връзката си с партньора и да се опитат да бъдат по-малко раздразнителни и по-тактични.

Тези които мислят за сключване на брак, не трябва да бързат. За да почувствате хармония с любимия човек, трябва да изчакате най-добрия период. В момента обстоятелствата, няма да са във ваша полза. Прекарайте това време с половинката си, опитайте се да се опознаете повече. Необвързаните, ще имат успех с противоположния пол. Обърнете внимание на тези, които проявяват симпатия, може би връзката ще прерасне в нещо по-сериозно от обикновен флирт.

Кариера и финанси

Предвижването нагоре по кариерата, няма да мине без затруднения. Ако стартирате нов бизнес или се захващате с голям проект, бъдете готови за трудности. Те ще бъдат временни, но ще отнемат много време и енергия. Ако не се справяте с нещо сами, не се колебайте да помолите колеги или близки за помощ. Не винаги трябва да сте силни, понякога показвайки слабост, ще промените много в очите на другите, по положителен начин.

През март не са изключени конфликти с колеги. Затова се препоръчва да смекчите войнствеността си и да се отнасяте по спокойно към критиката – ако има и малко истина в думите на критикуващия, тогава трябва да работите върху себе си. По отношение на финансите, трябва да бъдете по-отговорни. Не се страхувайте да водите делови преговори и да защитавате своите интереси.

Здраве

Въпреки нестабилните събития от всички страни, здравето ви ще бъде много добро. Единственото, за което трябва да се притеснявате, е психологическата страна. Нервната ви система сега ще е най-уязвима и податлива на стрес. Ако се научите да се контролирате и да се справяте с вътрешните конфликти, тогава няма да имате равни. Разбира се, това не е лесно да се направи, но с помощта на психолог всеки вътрешен проблем може да бъде решен.

През март ще се чувствате уморени. Трябва да спите достатъчно и да се храните правилно. Не забравяйте за витамините. Това не е период в който може да получите достатъчно витамини от храната, така че може да изберете опция от аптеката. За да балансирате собствената си душа, може да посветите поне един уикенд на уединение с природата.

Стрелец

11.23 – 12.21

Стрелец

Благоприятното разположение на планетите, ще помогне на представителите на зодия Стрелец да осъществят и най-трудните проекти. Всички трудности ще изглеждат незначителни, защото вие знаете как правилно да организирате вашата работа. Ще получите не само подкрепа от любимите хора, но и добра финансова помощ.

Някои от вас, може да си помислят, че през март нещата у дома и на работното място са спрели. Но това е знак за промяна – в делата, в заобикалящата действителност, но най-важното – в самите вас. Сега е важно да оставите остарелите страхове и стереотипи! Подкрепата на приятели и колеги, ще бъде по-важна от всякога за успеха. Слушайте близките си и разчитайте на партньорите, това е ключът към успеха.

Любов и семейство

През март, ще жадувате за промяна. И нещо интересно непременно, ще ви се случи. Първо, ще станете по-общителни и второ, ще намерите много нови приятели. Някои от тях ще се окажат много надеждни хора, а с други е вероятна романтична история. Ако се смущавате да признаете на някого чувствата си и това силно ви дразни, трябва да съберете волята си в юмрук и най-накрая да направите първата крачка. Не се страхувайте от несподелени чувства.

Способността ви да общувате, няма да ви остави задълго сами. Но не трябва да изпадате в крайности и веднага да тръгвате след първия срещнат. Вслушайте се в сърцето си и се опитайте да не бързате с изводите. Това важи и за семейните, които не трябва да правят прибързани заключения. Не пренебрегвайте съветите на близките хора, но винаги правете нещата по вашия начин.

Кариера и финанси

За да бъдете успешни в професионалния си живот през март, трябва да работите усилено. Шефовете със сигурност ще забележат трудолюбието и вашата перспективност. Така че, може да очаквате увеличение на заплатата или преход на нова позиция. Препоръчитено е да общувате повече и да създавате полезни контакти. Наличието на връзки, ще ви помогне да разрешите много проблемни ситуации.

Добре е също да развивате индивидуалните си способности, това ще донесе самоудовлетворение, ще ви настрои позитивно и по този начин шансът за успех значително ще се увеличи. По отношение на финансите през март, трябва повече да пестите, тъй като предстоят значителни материални разходи.

Здраве

Здравето ви през март ще преминава, през спадове и подеми. Не надценявайте собствените си сили, това може да доведе до пагубни последици, например до нараняване. Опитайте се да не пришпорвате събитията, по-скоро се насладете на случващото се около вас и се фокусирайте върху здравето си. Помислете за храненето, може да се наложи да промените напълно диетата си, заради собственото здраве.

През март духовното прочистване ще играе важна роля. Ако преди не сте мислили как негативността влияе върху физическото ви състояние, сега е моментът. Трябва да можете да се избавяте от всичко лошо в живота. За това е важно да се научите да бъдете честни и да изказвате на глас всички проблеми.

Козирог

12.22 – 01.20

Козирог

През март представителите на зодия Козирог, трябва да се замислят за бъдещето си. Прекалено сте фокусирани върху миналото и не виждате настоящето, а между другото животът около вас е изпълнен с ярки цветове. Време е да оставите настрана тъжните мисли и да погледнете на всичко положително.

През март, както винаги, ще работите усилено за постигането на целта си. Възможно е обаче, да се сблъскате с малки трудности на работното място. Опитайте се, да не си разваляте настроението. В крайна сметка врагът ще напусне играта и след това, нещата ще вървят като по часовник.

Любов и семейство

Семейните, ще успеят да вдъхновят своята половинка. Между вас ще се установи хармония и разбирателство и ще получите огромна подкрепа от любимия. От своя страна също, не трябва да оставате в дълг. Сега е моментът да изпитате забравените чувства. Едно романтично пътуване поне за няколко дни заедно с половинката, ще ви помогне в това.

Необвързаните представители на знака, ще се вълнуват от минали връзки. Време е да оставите всички бивши истории зад себе си и да отворите вратата към бъдещето. Не се опитвайте да възстановите предишни стари отношения, знаейки, че така или иначе нищо няма да излезе от това. Давали сте шанс на бившите си повече от веднъж и е време да спрете да правите едни и същи грешки.

Кариера и финанси

Финансовото ви състояние през март, няма да е добро. Ще трябва да запретнете ръкави и да работите усилено. Помислете,как може да увеличите доходите си. Може би имате творчески таланти, които са печеливши или се справяте добре с чуждите езици, тогава може да давате частни уроци. Има много изходи, стига да имате желание.

Бизнесмените трябва да търсят нови начини за реализиране на печалба. Може да се наложи да наемете човек, който да ви помогне по този въпрос и да се разделите с някой от безполезните си служители. Свикнали сте да давате втори шанс на хората, което ви затруднява в живота. Не дръжте хора, които са ви разочаровали и подкопавали вашия бизнес не веднъж.

Здраве

Като цяло, ще имате добро здраве. Има вероятност за лек дискомфорт под формата на слабост и умора, но това ще се дължи на липсата на почивка и тежки физически натоварвания. Помислете как може да оптимизирате времето си и да подобрите качеството си на живот. Опитайте се, да си почивате в комфорт и тишина. Намерете какво ви дразни и се отървете от него

През втората половина на март са възможни прояви на вегетативно-съдова дистония. Тя ще се прояви под формата на скокове на кръвното налягане, сърдечни болки и световъртеж. Това състояние не трябва да ви плаши, това е по-скоро сезонно обостряне. Със сигурност няма да е излишно да се консултирате с лекар, но се опитайте да бъдете по-спокойни. Вашето безспокойство, ще провокира още повече такива кризи.

Водолей

01.21 – 02.19

Водолей

През март представителите на зодия Водолей, не трябва да форсират събитията и да бъдат прекалено инициативни, въпреки че енергията ви ще прелива и ще имате голямо желание да вземете юздите в свои ръце. Когато сте пълни с енергия, често постъпвате безразсъдно, а сега не е момент да се замесвате в приключения.Този месец трябва да се фокусирате изключително върху себе си и да трупате сили. Скокът в кариерата вече е близо.

Март е подготвителен етап за по-нататъшни постижения. Необходимо е да изготвите план за действие, да установите нужните контакти с партньори, да проучите дейността на конкурентите, да се рекламирате и да обмислите всичко до най-малките подробности.

Любов и семейство

През март трябва да обърнете максимално внимание на вашите близки. Тук ще намерите вдъхновение за нови идеи, които ще носят успех в бъдеще. Ще успеете да хармонизирате отношенията с членовете на семейството. Ще станете по-меки и спокойни по отношение на вашата половинка и ако често се е налагало да преодолявате конфликти, сега те ще изчезнат. Може би това ще ви отегчи. Повярвайте, това е по-добре, отколкото да живеете като куче и котка всеки ден.

Необвързаните ще могат да се насладят на своето положение Не е нужно да се отказвате от нищо. Съдбата ще ви даде много шансове, да се чувствате щастливи и да се радвате на свободата. Сега не е най-доброто време за започване на връзка. Дори да започне някакъв роман, той няма да е дългосрочен.

Кариера и финанси

Със сигурност, ще бележите победи в кариерата. Но не трябва да си правите прибързани заключения и да се главозамайвате. Първо се уверите в собствената си безупречност. Преди да предадете важен проект, проверете отново всичко, наблюдавайте подчинените си и се старайте винаги да бъдете една крачка напред.

Финансовата страна, ще бъде напълно задоволителна. Парични постъпления, успешни инвестиции и покупки, ще радват не само вас, но и вашите близки. Въпреки това през март има риск да бъдете измамени. Това може да включва и вашите финанси. Може да се окажете в трудна ситуация, която ще ви принуди да влезете в дългове и задължения. За да не се стигне до това, винаги се консултирайте със знаещи хора, вещи във финансовите и правни въпроси.

Здраве

Март е коварен месец по отношение на здравето. Времето е променливо и непредсказуемо. Обличайте се според времето, има шанс за настинки. Вероятно е и обостряне на хронични ставни заболявания. Добре е през този месец, да обърнете внимание на вашият имунитет. Поради отслабването му, рискувате да се сблъскате с обостряне на много заболявания. Например в началото на месеца има вероятност за инфекция, която ще засегне ушите и зъбите. Възможно е главоболие и треска.

За да не се разболеете, започвайте лечение още с появата на първите симптоми. И не мислете, че всичко ще отмине от само себе си, консултирайте се с лекар. През втората половина на месеца, са възможни заболявания на дихателната система. Не са изключени бронхити, фарингити и др. Абсолютно не трябва да се преохлаждате, погрижете се в помещенията винаги да е топло.

 

Риби

02.20 – 03.20

Риби

През март е възможно, да ви липсва безумно някой или нещо. Какво е накарало сърцето ви да бие толкова силно? Нима са се събудили нови чувства, които са били заровени в дълбините на вашата душа? Време е спешно да разберете. Март, ще ви даде шанс драстично да промените много в живота си, било то вашата половинка или професия.

Промените, макар дългоочаквани и необходими, няма да минат безболезнено. Опитайте се да се развличате и забавлявате, това ще е от полза за ситуацията. Използвайте съветите на приятели, помощта им ще бъде безценна.

Любов и семейство

Във вашите отношения има много неразбираеми неща. Определено изпитвате чувства към някой, но не знаете дали са взаимни. Ту ви дават надежда за бъдеще и някакъв шанс, ту ви заставят да ревнувате и нервничите. Трябва да се задълбочите и да разберете какво наистина има значение. Може би това са елементи на флирт, които избраникът използва, за да запали огън във вас или може би пълно безразличие и убиване на времето.

Семейните трябва да се погрижат за своя бит. Ако отдавна не сте правили ремонт, сега е подходящ момент да промените интериора или да се преместите в нов апартамент. Ако от дълго време планирате подобно нещо, тогава най-благоприятното време е от средата на месеца. Между другото, общата цел силно ще ви обедини с вашата половинка.

Кариера и финанси

Вие сте готови за предизвикателства в работата, но те не идват при вас. Ще трябва да се занимавате с рутините задачи и обичайните проекти, неща които сте правили и преди. Не се очаква претоварване, но ще бъдете уморени повече от всякога. По-скоро това ще се дължи на емоционално прегаряне на работното място. Имате нужда от повече активност и действие.

Финансовото ви състояние, ще е относително стабилно и няма да сте принудени да влизате в големи дългове или заеми. Може да похарчите прибързано пари за нещо приятно, но това няма да ви удари по джоба. Бъдете също готови за факта, че може да ви помолят за заем и вашата добра душа няма да може да откаже.

Здраве

Здравето ви ще е относително добро, но от време на време, ще ви мъчат храносмилателни проблеми. Вината е в неправилното хранене, което спешно трябва да коригирате. Започнете да закусвате пълноценно и изключете бързото хранене. Понякога ядете бързо и не забелязвате как претоварвате панкреаса.

Трябва също да вземете превантивни мерки, това ще помогне да се предпазите от болести. Освен това има голяма вероятност от обостряне на хронични заболявания. За облекчаване на ситуацията се препоръчва да използвате съветите на медицинските специалисти, както и да приемате предписаните лекарства своевременно.

art-twig.bg

 

 

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

април 2021
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Advertisement