Connect with us

България

Мерцедесът на Борисов победоносен в София, но изостава в Благоевград

Публикувана

на

Не спира оспорваната надпревара между мерцедес на Борисов и шкодата на Нинова, както и с другите екипажи. Появиха се най-нови данни започналия тази сутрин втори тур от държавното рали в България. Участниците в надпреварата вече са набрали пълна скорост и битката по виражите е изключително оспорвана.

Рлито се излъчва в реално време. Какво се случва по пистите с екипажите на различните участници в националното рали в няколко ключови градове: София, Пловдив, Варна и Благоевград, както и от други места с оспорвана надпревара.

Постъпват последни данни от София, морската столица Варна, столицата на Пиринско – Благоевград и Градът под тепетата – Пловдив  Ето каква е ситуацията към 15 ч. В София мерцедесът на Борисов е увеличил още скоростта и дръпна с 52.7 метра пред шкодата на Нинова, която се движи с 41.9 км/ч.  Във Варна мерцедесът на Борисов се е откъснал с 62.2 метра пред киата на Костадинов – 34.5. В Благоевград мерцедесът на Борисов изостава с 44.3 метра от шкодата на Нинова която цепи с 51,2 км/ч. С интерес следим и ситуацията в Перник, където надпреварата е изключително ожесточена.

И тези междинни данни показват, че вторият тур на държавното рали се очертава да бъде изключително напрегнат до последните виражи.

Facebook Comments
Реклама
Коментирай

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *