Connect with us

Водещи новини

Меган Маркъл пак вбеси кралицата

Публикувана

на

Меган Маркъл не спира да се забърква в каши. Тя не спира да дразни британската преса с нарушенията на протокола, които прави и да вбесява публиката с поведението си, което е необичайно за член на кралското семейство.

Но този път херцогинята на Съсекс надмина себе си и успя да разгневи както самата кралица, така и сънародниците си.

Съвсем скоро Меган и Хари се върнаха от Африка, където прекараха повече от две седмици. А пиарите на двореца решиха да заснемат цял филм за пътешествието им. Именно той стана причина за скандала, който се разрази около херцозите.

Работата е там, че в документалната лента принц Хари признава, че след като се е оженил за американката, е развалил отношенията си с брат си Уилям. А Меган се оплака от сложния живот, който се налага да води като член на кралското семейство.

Признанието на Хари успя да разстрои брат му Уилям. А думите на Маркъл вбесиха кралица Елизабет II. Тя дори махна снимката на най-малкия си внук и съпругата му от масата в залата на славата на двореца. Именно в тази зала обикновено се провеждат всички официални посещения.

 

По-наблюдателните фенове на кралското семейство бързо забелязаха, че от седмица фотосът е изчезнал. Сега масата на Елизабет II е украсена само с две снимки: на принц Уилям и Кейт Мидълтън, както и на двамата й внуци, облечени в офицерска униформа.

Между другото, с думите си Меган успя да ядоса не само кралицата, но и известна телевизионна водеща от САЩ.

В едно вечерно телевизионно шоу тя заяви, че херцогинята се опитва да предизвика съжаление, въпреки че прекрасно е осъзнавала какво ще се случи с живота й след сватбата.

 

Водещата е убедена, че и на Кейт Мидълтън не й е леко и херцогинята на Съсекс трябва да стане по-търпелива.

Facebook Comments
Реклама
Коментирай

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *