Connect with us

Водещи новини

Маските падат за Лъв, Телец – не продължавайте с компромисите

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Ще си проличат хората с комплекси. Ще срещате стена от неодобрение и трудно ще разберете другата гледна точка. Ден на срещи и разминаване по различни линии на живота. Започват промени и тенденции към инвентаризация в неравностойните връзки. Маските падат, вървите към раздели. Не планирайте за утре сключване на нови сделки и договори. Не влизайте в зависимости.

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Много неща ще ви станат ясни, а това ще помогне да вземете решението, което все отлагате. Всеки идва с претенциите си на работното място. Маските падат, а това ще помогне да отсеете приятелите от враговете. Не продължавайте с компромисите, ако достатъчно дълго сте го правили, а ефектът е нулев. Ден на трезвият ум, който изисква взимане на болезнени решения.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Ден на преобразяването. С пълна сила ще се задейства тоягата на принудата. Ще се правят болезнени равносметки, ще си проличи кой ви обича и цени. Луната сключва брилянтен аспект с Венера от Близнаци. Време е за обяснения от интимен характер. Проблемът ще е за тези, които са свързали работата с удоволствията. Правите болезнени разкрития и взимате важни решения.

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Ден на едиповите компекси, от които някой ще се възползва, а друг трудно ще пребори в себе си. Не позволявайте на спомените от миналото да попречат на избора ви. Постъпете различно, дистанцирайте се и сложете край на неравностойни и губещи връзки. Дайте си сметка кой ви изпозва и кого лично сте пренебрегнали. Постарайте се да върнете неща и отношения на вярната позиция.

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Ден на провокации. Старите ви комплекси ще се проявят, особено ако попаднете в ситуация, в която и в миналото не сте се справили или сте били ощетени и пренебрегнати. Родените в първата декада са в рискова позиция по отношение на сделки и финанси. Може да влезете в губеща връзка, да направите неизгодна покупка и инвестиция. Конкуренцията ще се възползва.

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Ден на кривите огледала. Истината е замаскирана и само малцина са в час с истинското положение на нещата. Не очаквайте да ви направят качествена услуга, поръчка или ремонт. Вероятно е и вие да подведете някого и да постъпите нелоялно. Днес всеки ще получи това, което си е заслужил в миналото със старание или с отчуждение и безразличие. Дистанциите се увеличават.

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Днес ви предстои среща с комплексари, с хора които са склонни да те подтискат, за да покажат превъзходство, което в действителеност нямат. Ще се случват събития, които ще ви отказват от илюзиите, ще ви сблъскват с реалностите и ще ви помогнат да осъзнаете и коригирате грешките. В утрешния ден вече ще поставите под контрола си тези, които в момента се опъват и не влизат в час.

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

За родените до 1 ноември отношенията се вледеняват, проблемите никнат като гъби, а и разходите тръгват нагоре. Гонете от съзнанието си мрачните и агресивни мисли. Някой, на когото сте се доверили ще ви предаде, а това ще е знак да прегледате връзките си. Маските падат във всякакъв смисъл. Ще се разпознаем и ще разберем кой колко струва и дали си струва да сме заедно.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Времето сякаш е в синхрон с настроенията и намеренията ни. Време е и да се върнат дълговете на внимание. Всеки на своето ниво ще получи според заслуги. Ще разберете кой и доколко държи на вас. Днес разпознаваме и отделяме от общата маса тези, които ще бъдат важни за живота ни в бъдеще. Някои отношения ще се вледенят, а други окончателно ще се затоплят, също като времето.

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Ден свързан с подражанието и с пасивното следване на нечии действия, мисли, съвети и предписания. С такава нагласа може още утре да се окажете в капани, от които трудно ще се измъкнете. Съветът е всичко да се проверява, да се търсят истинските подбуди зад нечии действия и решения. Край с един маскарад, в който участвате от доста време. Вижте се отстрани и се коригирайте.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Днес много неща ще тръгнат наопаки преди да се подредят и наместят. Родените до 1 февруари ще попаднат в трудна ситуация, в която ще лъснат личните им комплекси. Плановете ви се нарушават. Нещо неочаквоно ще изникне и ще редактира добре подредената ви програма. Не се ядосвайте, винаги нещата се разбъркват преди да се оправят окончателно. Загубите ви се обръщат в печалби.

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Днес сваляме маските, виждаме и хората до нас в нова светлина. Дано отпадне скоро и задължителното носене на маски. Някак лесно се разпознаваме, влизаме си в положението и се насочваме към хората, на които може да се разчита. Този ден ще ви раздели с един и ще ви сближи с друг. Някъде отношенията ще се вледенят след направените разкрития за минали предателства.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

септември 2020
ПВСЧПСН
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Advertisement