Connect with us

Водещи новини

Лъсва голата истина за Стрелец, маските падат за Овен

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Ден на затишие пред буря. Не бързайте да се обвързвате с когото и да било. Ситуацията се променя. Родените в първата декада ще изживеят болезнени моменти на отблъскване или агресия. Маските падат, виждате нещата такива каквито са. Време е за кардинални решения, за промяна в работата и в начина ви на живот. Каквато попара сме си надробили, такава ще сърбаме.

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Ден на преобразяването. Обличате новите дрехи и се опитвате да реализирате новите си замисли. Ще видите някого в истинската му светлина и дано си направите изводите. Ако вечерта сте на точното място ще получите нещо, от което отдавна се нуждаете. Този ден ще постави рязка граница между приятелите и враговете. За утре не планирайте рисково обвързване.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

На всички нива днес ще се оформят лагерите. Увеличава се социалното разслоение и политическото раздвоение. Ще е трудно да се взимат важните за всички решения. Някаква особена студенина се прокрадва в общуването и допълнително увеличава дистанциите. Дори и близо един до друг ще се чувствате на километри разстояние. Върви програма за капсуловане.

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Днес се получава по заслуги това, за което си се постарал и си заработил в миналото. Очертават се проблеми в отношенията и неприятни разговори  там, където нещата не са уточнени или за нещо е премълчано. Родените в първата декада попадат в ситуации с два възможни варианта и трудно ще направят избора си. Не позволявайте отношенията ви да се вледенят. Нужен е компромис.

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Днес нищо няма да остане скрито и покрито. Ще се случват събития, които ще ви разкриват истината за отношенията ви с някого, а това ще доведе до промени в избора и в съвместните инициативи. Не оставайте там, където се чувствате пренебрегнати и ненужни. Бъдете с тези, които ви предлагат открито сърцето и душата си за съвместен живот в бъдеще. До тук с компромисите.

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Ден на преобразяването. Вижте се отстрани и се откажете от старите илюзии. Хората с комплекси ще бъдат изтикани встрани от хранилката и поилката. Но точно вие ще се окажете ценни и нужни поради пословичната си работоспособност и умението да преклонявате глава, когато се налага. Днес не е време да се рита сръщу ръжена и да се провокират тези, от които в момента зависите.

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Денят има своята светла и тъмна половина. До обед поставете ребром въпросите отнасящи се до връзките ви с партньори. С напредването на деня отношенията се вледеняват и преговорите в каквато и да било посока ще вървят трудно. С навлизането на Луната в знака на опозицията ви Козирога ще се настроите доста критично и опозиционно към тези, които не следват правилата.

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Днес се преустройваме в нови редици, налага се нов ред. Направете си равносметка. Съдбата ще ви даде повод да направите инвентаризация на личните и приятелски връзки. Маските падат, розовата мъгла се разнася и лъсва реалността. Ще се провеждат мъчителни разговори, след които влизаме в час или излизаме в едно дълго междучасие на несигурност и липса на взаимност.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Днес лъсва голата истина. Ще се случват събития, които ще ви показват как в действителност стоят нещата в личните и партньорски връзки. Ще почувствате някаква особена студенина, ще усетите дистанциране или сами ще се отдръпнете от места и хора, които усещате, че ви влияят зле. Ще се кажат тежки думи, след които трудно ще има връщане назад. Бъдете внимателни и отговорни.

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

До обед е тихо и спокойно, но с навлизането на Луната във вашия знак от обед започват промени, които тотално ще редактират живота ви, ще ви вкарат в съвсем нови връзки и отношения. Родените в първата декада правят неочакван за другите ход и дано да спечелят. В този ден всеки заслужава това, което получава. Стоим пред огледалото на собствените си стремежи и амбиции.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Днес ролите се разпределят, изпъкват силните играчи, а слабите изпадат от постове и позиции. Отношенията ни се вледеняват, забравен е и добрият тон, тъм където не може да се разберем с добра дума. Околната реалност е огледално отражение на ставащото в нас. Нека стремежът ви да е към повече обективност в отношенията. Не правете нищо първосигнално, а добре обмислено.

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Денят е свързан с подражанието, с пасивното следване на чужди мисли, желания, апетити и идеи. Лесно може да се превърнете в заложник на нечии интереси. Не влагайте трудно спечелени пари в необмислени проекти. В момента всичко се вижда изкривено и пречупено през нечии нереални амбиции и коригирано от голяма доза незаинтересованост и безчувствие към ближния.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юли 2020
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Advertisement