Connect with us

Водещи новини

Любовни трепети за Телец, неочаквани финанси ще зарадват Козирог

Публикувана

на

 

ОВЕН

Днес ще имате успех, ако решите да направите презентация, да покажете какво знаете на изпит или да популяризирате някаква кауза. Другото условие, за да постигнете успех, е да бъдете по-смели. Ако има нещо недоизказано в отношенията ви с партньора или сте си харесали някого и искате да му покажете интереса си – сега е шансът в любовния ви живот нещата да се изяснят и общуването ви да стане пълноценно. Що се отнася до взаимоотношенията ви – любовни, приятелски и служебни, ще се разбирате лесно с околните, общуването ще бъде приятно и ползотворно.

ТЕЛЕЦ
Чудесно време да пътувате, да се видите с приятели или да посетите културно мероприятие. В работата лесно ще откривате правилните хора и ще намирате общ език с тях. Може да използвате позитивния период, за да говорите с шефа си по някакъв спорен въпрос, да водите кореспонденция с нов клиент или да изпратите оферта. Що се отнася до любовния ви живот, ще се радвате на повече хармония, близост и на споделени преживявания. Ако не сте обвързани, не изпитвайте самосъжаление, дори да усещате силна потребност да споделите впечатленията си с някой специален човек, а да не го откривате край себе си.

БЛИЗНАЦИ
Ако през изминалите дни сте се били по-унили и сте срещали повече пречки по пътя си, сега може да си отдъхнете – тъмните мисли ще се поразсеят и ще се радвате на повече слънце. Ако пък не сте имали подобни усещания, тогава може би е добре да се замислите дали не се въртите в затворен кръг и дали не е нужно да направите някаква по-сериозна промяна, за да излезете от тази рамка. Най-общо обаче ви очаква един спокоен ден – без излишни грижи и проблеми. Ако планирате някакви нови начинания или трябва да свършите нещо важно, заемете се – има по-голям шанс да постигнете намеренията си.

РАК
Що се отнася до бизнеса и професионалния ви живот, днес е чудесно време за решаване на финансови въпроси, за сключване на сделки, за уреждане на отношения с банки и за установяване на нови делови взаимоотношения. Възможно е и да получите пари или изгодно финансово предложение. Ключът за успех в личните и в служебните дела ще бъде готовността ви да се поставяте на мястото на другите хора, да обсъждате проблемите с тях и да правите разумни компромиси. Ако подхождате добронамерено към хората, ще ви бъде лесно да се разберете с тях или ще установите с кого може да си сътрудничите.

ЛЪВ
Тези от вас, които са по-самонадеяни и си мислят, че винаги са прави, през днешния ден е добре да посмекчат малко тази своя нагласа, защото тя няма да им донесе нищо добро. Не бързайте да обвинявате партньора си за проблемите си или да критикувате колегата си, че не прави нещата както трябва. По-добре се опитайте да погледнете на ситуацията от друг ъгъл, да проведете разговор и да разберете откъде идва проблемът. Моментът е много подходящ да изясните някои спорни въпроси, ако съществуват, между вас и партньора ви или просто да прекарате повече време заедно.

ДЕВА
Днешният ден ще бъде доста ползотворен за вас в служебно отношение. Каквито и планове и очаквания да имате в тази област, сега е моментът да проявите повече усърдие и да внесете известни подобрения. Ако обаче сте безработни или имате намерение да си търсите нова работа, не отлагайте повече и проявете инициатива – моментът е много подходящ да се явите на интервю, а има и шанс да попаднете на подходяща обява. Вечерта може да направите нещо съвместно с човека до вас, а ако не сте обвързани, разнообразете социалния си живот – отидете на парти или посетете някакво събитие.

ВЕЗНИ
Насочете вниманието си към своето усъвършенстване – физическо, професионално или духовно. Ако имате чувството, че мислите ви теглят в някоя от тези посоки, направете нещо – потърсете книга за самообучение, запишете се на курс или се присъединете към група по йога. Ще успеете да си отдъхнете от някои свързани с дома и семейството въпроси, които са ви занимавали, и да обърнете повече внимание на себе си. Дори да не срещнете голямата си любов на някое събиране, има шанс да попаднете на интересни хора и да си изкарате приятно сред новата ви компания.

СКОРПИОН
Дори да не сте имали грижи, а просто да сте прекарвали повече време вкъщи, сега ще изпитате желание да излизате и да се забавлявате. Влиянието ще усетят най-вече онези от вас които не са семейни и не са обвързани – за тях днес ще бъде време за купони, а при някои – и за нови любовни приключения, особено към края на деня. Заниманията за свободното време и творческите дейности също ще бъдат на дневен ред. Повечето от вас ще се чувстват в свои води, защото по природа вие сте доста социално настроени, а сега ще имате възможност да прекарвате повече време с други хора и да си осигурите солидна доза общуване.

СТРЕЛЕЦ
Очаква ви силен ден, ще бъдете доста активни и ще имате енергия да се заемете с много неща. Хубавото е, че ще се чувствате по-уверени в себе си, а това ще ви помага както във всекидневните служебни дела, така и да преследвате по-важните си цели. Ако бездействате, отдавате се на мързел и тъпчете на едно място, не само че ще изпуснете момента да подобрите живота си, но е възможно да си докарате вътрешен дискомфорт. Малките промени точно сега не са за подценяване, защото те имат силата да променят енергията ви, а оттам – и качеството на живота ви.

КОЗИРОГ
Що се отнася до по-практичните дела, днешният ден е доста благоприятен за финансите ви. Вкъщи обстановката ще бъде спокойна. Може или да направите преустройство в дома си, така че да се чувствате по-комфортно в него, или да поканите приятели на гости. Ще усетите прилив на енергия и сили, което без съмнение ще ви подейства ободряващо. Няма да ви се иска да стоите на едно място, еднообразието ще ви отегчава и ще търсите начин да направите всекидневието си по-интересно, а в по-широк план – да се погрижите за собственото си развитие и да подобрите живота си.

ВОДОЛЕЙ
Ще постъпите най-добре, ако насочите усилията си към нещо, което има смисъл за вас – например да инвестирате в образованието си, да усъвършенствате умения, които използвате в работата, или да планирате пътуване, което да ви обогати. Ако предприемете конкретни стъпки в тази насока, няма да сбъркате. Дори само ентусиазмът ще бъде достатъчен, за да осмисли действията ви през днешния ден. За да се възползвате максимално от положителните влияния обаче, е добре да спазвате две условия – бъдете по-толерантни към хората около вас и търсете съмишленици, за да осъществите намеренията си.

РИБИ
Днес вниманието ви ще бъде насочено към бъдещето и е твърде вероятно отношенията, които изградите сега, да се окажат трайни и ползотворни за вас. Ще се открие възможност да видите резултатите от усилията, които сте положили в миналото, но и следващите дни ще бъдат благодатни за финансите и за професионалните ви проекти. Ако искате да привлечете нови клиенти, да разширите дейността си или да предоговорите някакви условия, денят е много подходящ, за да се заемете с подобни въпроси. Не жалете за онова, което сте изгубили, вниманието ви трябва да бъде насочено към всичко, което предстои.

vlastta.bg

 

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Advertisement

Facebook

Календар

ноември 2022
ПВСЧПСН
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Advertisement