Connect with us

Водещи новини

Любовни предизвикателства за Близнаци, конфликти и неприятни изненади за Везни

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Днешният ден засилва тенденцията към енергийни загуби и конфликти, особено там, където се съберат хора с различни мнения, възгледи и възможности. Останете в тесен семеен и приятелски кръг, не обсъждайте болезнени теми. Нужна е трезва оценка на възможностите и наличностите. На всички нива властва грубият материализъм, всеки търси ползата от другия.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Днес вървите към срещи със стари познати, които може да ви вкарат в нова среда и да ви разделят от досегашните ви приятелски връзки. Бъдете внимателни в избора си, не намесвайте близките в спорове с познати и непознати. Уредете си среща с капацитет в областа на личните ви интереси и нужди. Нещата ще се развиват добре само там, където се срещнат двама насаме.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Ден на любовни предизвикателства. Луната напуска вашия знак и бърза на среща с Венера. Напуснете и вие териториите, в които нямате шанс както в любовта, така и в партньорските връзки. Тази вечер може да изживеете вълнуващи мигове и да запълните празнината в сърцето. И дано това не ви изпразни джоба или да изпразни от съдържание старата ви връзка. Всичко случващо се си има цена.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Днес родените около 1 юли са на прага на изтощаваща емоционална връзка. Луна и Венера са в съвпад със Слънцето ви. Чакайте посещение на личната си муза тази вечер и дано това не натегне семейните ви и приятелски отношения. Едно запознанство в момента може и да ви ожени или да промени тотално живота ви. Насочете усилията си към творчество, дайте воля на талантите си.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Днес се връщате към стари сметки и задължения, обаждат ви се стари партньори или недоволни киленти и по някакъв начин отстъпвате от позициите, които до момента сте завладели. Върнете си дълговете до новолунието и не правете нови. Проблемите ще се засилят, ако сте склонни на изневери и работа на чуждо. Върнете се към извора, към старите приятелски връзки и работа.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Днес за родените около 1 септември ще има болезнено връщане към миналото, което в последствие ще усетите като обезпечаващо и защитаващо, но на първо време ще се изнервите и подтиснете. Сега е момента да се върнем към корените, към старата си работа или обезпечаваща връзка. Някой се връща и от чужбина или пренастройва работата си съобразно нуждите.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Днес и утре в хороскопа ви действат тежки и агресивни аспекти. За родените в първата декада денят носи неприятни изненади, промени в плана и конфликти с близки и приятели. Не си и помисляйте за изневери. Ще ви хванат в крачка и с компромат. От действията ви в момента може да произлезат в бъдеще неприятни раздели и юридически дела, които ще ви ощетят емоционално и материално.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Денят е конфликтен, но докато другите се разправят и делят неделимото вие привличате любовта и прекарвате приятно. Ще ви бъдат от полза срещи с учители и капацитети в областа на преките ви интереси. Някой, който ви харесва ще ви даде безплатни съвети или може да финансира начинанията ви в бизнеса. Ще сънувате пророчески сън. Тази вечер и любовта няма да ви изневери.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Днес ще настане суетене, плановете ви ще се променят. Влизате в разправии за дреболии. Не канете гости и не гостувайте. Отношенията ви може да излезат от рамките на добрия тон. Въздържайте се и от активни състезателни дейности. Не е нужно на никого нищо да доказвате. Постарайте се до вечерта да оправите нещата. Предстои една любовна вечер, но само за този, който е заслужил.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

За родените в първата декада съботният ден ще донесе объркване в програмата и неприятности на емоционална основа. Ще се разбере нещо, което отдавна прикривате, а и вие ще хванете партньорите си в крачка. Тази вечер си останете у дома и не изневерявайте нито на любимия, нито на собствените си разбирания и начин на живот. Едно приятелско парти може да завърши тежко за вас.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Днешният ден ще ви върне към старите връзки, към недовършеното от миналото, към желанията, които още тлеят или неочаквано се разгарят от една среща и разговор. Предстои ви да изиграете своя нестинарски танц върху жаравата на миналите спомени и настоящите изисквания на момента. Вземете каквото можете от сладостите и радостите на живота. Утре всичко ще се промени.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Уран тръгва в ретроградна посока и ни връща към пропуските на миналото, към възможноста да подновим изгубена или провалена връзка. Сега е момента да си върнете или да срещнете любовта. Предстои емоционална вечер. Луна и Венера са в съвпад в знака на семейството Рака. Чудесен момент за брачни предложения и вричане във вярност. Не губете време, останете заедно.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

септември 2020
ПВСЧПСН
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Advertisement