Connect with us

България

Любовна драма с Мегз в съдебната зала: Любов, обичам те…

Публикувана

на

Любов, обичам те повече от всичко, изкрещя Миглена Каканашева – Мегз към своя любовник в белезници Румен Рончев, след което припадна.

Циркът се разигра в окръжния съд в Пловдив и то пред очите на законната съпруга на Рончев – Зорница Рончева.

„Господин Рончев е под много силен психически стрес. Влизат хора при него и се възползват, че аз не мога да говоря с него. Обясняват му как съм затворила фирмата, как съм се отказала от него. Това никога няма да стане. Въпреки цялата ми болка съм тук”, с треперещ глас обясни Меглена Каканашева пред trafficnews.bg.

„О, не й обръщайте внимание. Тя винаги прави така”, изкоментира самата съпруга, която дори не се обърна, за да погледне какво е състоянието на съперницата си. Когато Румен Рончев бе изведен с белезници от съдебната зала, тъй като съдът потвърди оставането му в ареста, Мегз изпищя и се свлече в ръцете на мускулест мъж, след което елегантно падна на пода. Секунди по-късно към тях се завтекоха и други мъже от залата, които успяха да сложат Каканашева да седне и потърсиха вода, за да й дадат да пийне и да се съвземе.

В окръжния съд в Пловдив във вторник вечерта бе гледана мярката за неотклонение на Румен Рончев, който е обвинен от прокуратурата за съучастничество в обсебването на лизинговия джип на Мегз, струващ 98 560 лева. Миглена се затруднявала да му плаща вноските и според прокуратурата през септември м.г. умишлено склонила Румен Рончев и шофьора Антон Лесов да присвоят джипа, за който после била подадена жалба в полицията, че е откраднат. Мегз също е обвиняема – че е подбудител на схемата. Срещу Лесов има и второ обвинение – че е подал фалшивия сигнал в полицията за откраднатия джип. Срещу Румен Рончев също има второ обвинение – че е взел от джипа предната и задната му брони, свалил е двигателят, чийто номер бил заличен. Мегз стоя права на 7-сантиметровите си червени токчета по време на цялата мярка, включително и по време на пледоариите на двете страни.

„Всичко това се случва пред нотариус. Няма нищо незаконно. Във връзка с цялата помия, която се изписа по моето име, мога да кажа, че когато преди месеци фирмата умираше, щастливото семейство го нямаше”, изкоментира на влизане в съда дизайнерката Мегз. Така тя отговори на обвиненията на съпругата Зорница, че се е опитвала да открадне фирмите и бизнеса им. „Тук съм, за да уверя всички, че фирмата е стабилна, не е била в по-добро състояние и е несправедливо хора, които дълго време ги нямаше, сега да искат да седнат на готовата софра”, каза още тя. По думите й любимият й Румен и жена му Зорница били в развод. В съдебна зала адвокатът на Румен Рончев Петър Атанасов цитира Виктор Юго и Оскар Уайлд в опит да промени мярката за неотклонение на клиента си, но и това не помогна. Самият Рончев пък поиска парична гаранция, като обяви, че без него двете му фирми ще фалират и 200-те му служители ще останат на улицата. В крайна сметка окръжният съд го остави за постоянно зад решетките, която мярка е окончателна.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни