Connect with us

Водещи новини

Лични рекорди и подвизи за Овен, Водолей върви към обвързване

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр

Ден за подвизи и лични рекорди. Може да тествате възможностите си в една или друга посока и сфера на влияние. Явете се на конкурси, участвайте в търгове, изявете се на сцената и търсете признание за дарбите и талантите си. Пътувайте установете директни срещи с производители, преговаряйте за покупка и доставка на полуготова продукция. Днес всичко може да се намери и продаде. Подновете старите договори с доказали лоялноста си партньори. В този ден може да получите някакво просветление и лично изцеление.

Телец 21 Апр – 21 Май

Не изпращайте посредници и пълномощници, които да ви вършат работата. Днес всеки работи в градината на личния си интерес. Започнете нахъсено и делово и до вечерта ще се похвалите поне с една победа и придобивка. Използвайте колективната сила като лост и опорна точка за постигане на личните си цели и намерения. Ако отдавна планирате преместване и устройване в нова среда започнете първия етап днес, обезпечете терена, ресурсите и помощниците. Излизат напред тези от вас, които са родени да побежават

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Първата половина на деня ще мине в тичане по инстанции. Следобед постигате важните си цели и намерения. Пътувайте, организирайте съвместни делови и творчески срещи, рекламирайте дейноста и продуктите си и не се отказвайте от предлаганите инвестиции. Ще ви се обаждат хора с ценни идеи и предложения, от които ще се печели в бъдеще. Днес целите са лесно постижими. Може да се намери нужното лекарство и лечение. Ден и на доброволната жертва в името на децата. Уреждате имотна придобивка и си подсигурявате бъдещето.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Уплътнете максимално предиобеда си с делови и приятелски срещи, с пътувания, огледи на имоти и терени. Денят ви дава шанс да се споразумеете за важна сделка, да получите повишението си, да подновите стопирани дейности и връзки. Следобед навлизате в труден период, в който ще се налага да вършите чуждата работа, за да потръгне вашата. Претенциите към вас нарастват, децата ви поставят условия, а и вие увеличавате претенциите си по отношение на имотни и неследствени делби. Планирайте консултации със специалисти.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Ден на очаквани и неочаквани победи. За едните сте се постарали, а за другите ще се стараете повече в бъдеще. Може да осъществите изгодна сделка, да привлечете нови клиенти, доставчици и бизнес партньори. Не отказвайте предложения. Ден на здраво стиснатите ръце, на стабилизиращите договори и честната политика. Каквото обещаете ще трябва да изпълните, а и другата страна ще го направи. Уреденото днес ще носи ползи утре и ще даде шанс да се внедрите в нова среда. Подновете старите договори и поръчки.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Родените в третата декада да не бързат. До обед може да направите грешен ход или да се обвържете с неподходящите хора. Следобед идват по-добрите и изгодни за вас варианти. Ще имате повече възможности за избор, а и личното ви участие ще се приема вече равностойно и приятелски. Навлизате в успешен период, в който ще стабилизирате доходите си, ще направите изгодно вложение на средства и личен потенциал. В момента тече проучване, което може да ви приобщи към перпективна среда. Заемете се с лечения.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Станете рано и до обед свършете важното за деня. Бъдете първи на участия и конкурси, не си губете времето с дребни и маловажни задачи. Опитайте с един удар да заемете нужната ви позиция, която ще ви осигури в последствие необходимите екстри. Подновете стари договори, подсигурете се по всички възможни начини. С напредването на деня на личня ви хорозинт се настаняват облаците на неразбирането и агресията. До петък ще водите тежки битки за запазване на завоюваните позиции. Някой ви готви капан. Здравето е нестабилно.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Може да се решите на крачката, която отдавна подготвяте. Ден за лични подвизи и рекорди. Покажете на какво е способен един Скорпион, поставен в хармонична или рискова среда. Днес давате максималното от себе си и резултатите няма да закъснеят. Ще привлечете нужните партньори и спонсори и поне една важна задача ще намери решението си. Излезте на пазара, пътувайте, рекламирате стоките си, пазарете се по новите договои и подновете старите при по-изгодни за вас условия. Едно пътуване ви среща с важни хора.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Днес може да стигнете далече, но внимавайте да не се отдалечите прекалено от местата и хората, които ви дават сила обич и зареждане. Пътувайте с наземен транспорт. Водете преговори по имотни и наследствени въпроси. В този ден се дава клетва за вярност в личен и професионален план. Подновете договорите си при по изгодни условия. Явете се на конкурси, кандидатствайте по спонсорски програми. Тенденцията в този ден е с лекота да ви се уреждат нещата и дори възникналите проблеми да ви носят полза. Осъществете перспективни връзки.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

От обед и най-неблагоприятната ситуация ще започне да се разплита. Ще се справите с възникналите кризи и недоразумения и ще уредите изгодни сделки и договори. Пътувайте, уредете срещи на четири очи, уговорете нови доставки и цени. Добре е за сделки с полуготова продукция. Ще намерите нужните ви клиенти и доставчици и може да сключите изгодни договори. От утре търговската инициативи ще се отпуши. Меркурий ще тръгне директно и ще стимулира начинанията ви. Бъдете готови да яхнете гребена на вълната.

 

Водолей 21 Яну – 19 Фев

От срещите и разговорите ви в днешния ден ще произлезе важна връзка, работа или интимност в бъдеще. В живота ви се появява неочакван благодетел. Не отклонявайте покани. Може да се решите на крачка, от която в миналото сте се страхували или просто не му е било дошло времето. Печелите конкурси и състезания, забелязват ви спонсори и поне в една посока на живота късметът ви ще се отключи. Ден на революционно преустройство. Някой ще хване бързия влак и в любовта. Вървите към обвързване.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Тежък предиобед за родените в третата декада. Трудно ще спечелите битки и състезания. Конкуренцията е огромна. Ден на доброволната жертва в името на децата и тяхното бъдеще. Следобед ще ви се предлагат много по-добри и изгодни варианти. Уредете пътуване и преговаряйте на четири очи. Не лъжете, бъдете честни и справедливи в отношенията си. Една лъжа ще ви ангажира с непоносими отговорности в бъдеще. Навлизате в период на преустройства както у дома, така и на работното място.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Коментирай

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юни 2019
ПВСЧПСН
« май  
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930