Connect with us

Водещи новини

Лични проблеми и кризи за Близнаци, професионален напредък за Телец

Публикувана

на

ОВЕН

Възможно е да възникне напрежение, свързано с пари, които очаквате да получите по един или друг начин. Жените може да вземат неочаквано трудно решение. Мъжете ще имат благоприятно време за лечение или терапия на наскоро възникнал здравословен проблем. Възможно е да дадете пари на свои близки. Най-добре е, ако успеете да се разходите малко сред природата, така ще вложите най-добре енергията, която ви напира отвътре. Вечерта посветете на семейството си.

ТЕЛЕЦ
Може да се получи мощен емоционален вакуум, който да ви принуди да прелистите нова страница в отношенията ви и с партньора, и с близки и приятели. С творчески подход в работата, ще постигнете напредък, стига да сте активни и да мислите с добро за всички около вас. Трябва да избягвате споровете. Запазете търпението си към ситуации, които ще ви провокират с перспективи за бързо забогатяване. Действайте с разума си при взимане на решения.

БЛИЗНАЦИ
Очаквайте благоприятен ден за реализацията на вашите цели от делово естество. Шансът ви за поемане на допълнителен професионален ангажимент или за смяна на работата е силен. Ако нямате такива намерения, е сигурно, че ще завоювате ярка сполука в реализацията си. Денят за някои от вас може да се окаже тежък, но е начало на благоприятни промени, с които ще решите много лични проблеми. Ще успеете да се освободите от негативното влияние на лицемерен или завистлив човек.

РАК
Намалете темпото, с което вършите домашната си и служебна работа. Днес всичко трябва да се извършва бавно, с вникване в детайлите. Важното ще бъде качеството на това, което правите, а не количеството. Това ще бъде благоприятен ден за равносметка на постигнатото досега, за планиране на по-важните ви дела, за реорганизиране и трансформиране на задачите ви. На всяка цена избягвайте напрежението, защото физически и психически ще ви бъде трудно да поемете по-голям товар.

ЛЪВ
Ще бъде важно да насочите вниманието си към личния си живот, а не към живота на другите хора, които имат своя собствена мисия на земята, които трябва да преживеят своите собствени успехи и неуспехи, възходи и падения. Ако се съобразите с това, денят ще намери начин да ви изненада с нещо приятно. Днес не бъдете скъперници. Това се отнася най-вече до чувствата ви. Не се колебайте да покажете положителните от тях. Възможно да бъдете изненадани от постъпка на близък човек. Не се колебайте да повярвате в щастието си.

ДЕВА
Това е ден, в който да настоявате за изпълнението на вашите желания. Достатъчно дълго време правихте компромиси. Ще имате сериозни професионални успехи с добри финансови доходи. За сметка на това любимият човек ще ви липсва. Непременно потърсете и намерете баланса. Очаква ви активен ден, в който ще изявите лидерските си качества. Пазете се от даването на обещания. Днес може да не сте от най-щастливите хора, но не всеки ден е изпълнен с веселие. Приемете го.

ВЕЗНИ
Днес ще ви е трудно да се съсредоточите. Дайте си почивка на мозъка и на емоциите. Ще бъдете обаче търсен съветник. Опитайте се да не влагате лично отношение в решенията си. Може да ви потърсят за сериозна услуга. Помислете дали наистина можете да свършите работа. Предстои ви да вземете решение, което да не е свързано  само с вашите желания. Проявете мъдрост. През този ден ще разберете колко е важна подкрепата на близките хора. Помислете дали давате достатъчно от своя страна.

СКОРПИОН
Това е ден, в който ще се чувствате безкрайно уморени. Опитайте се да намерите начин да се отпуснете повече и да възвърнете силите си. Ще се опитате и да внесете повече спокойствие в ежедневието си и да си починете от вчерашното напрежение и стрес. Ако отделите повече време за себе си, това може да ви помогне. Ако обаче имате недовършени задачи и ангажименти, по-добре се фокусирайте върху тяхното изпълнение. В противен случай ви чакат дни на ново напрежение и конфликти.

СТРЕЛЕЦ
Днес е добре да избягвате да се фокусирате единствено върху собствения си комфорт, въпреки че това няма да бъде лесно. Постарайте се да намерите баланс за неща, които са приятни на вас, и неща, които са приятни на останалите хора от семейството ви. В любовния си живот се постарайте по-реално и спокойно да погледнете на противоречията, които евентуално имате с партньора си. Днес ще бъдете главното действащо лице във вашата сфера. Използвайте възможността, за да подобрите позицията си.

КОЗИРОГ
През този ден може да допуснете грешка. Не си посипвайте главата с пепел, на всеки се случва да греши. Време е да помислите по-смело за себе си и плановете си. Нищо няма да ви стане, ако повишите самочувствието си. През този ден бъдете настойчиви в преследването на вашата цел. Хубавите неща не се получават лесно. Ще може да съобразите всички възможности, които имате пред себе си. Все пак си дайте повече време за взимане на важното решение.

ВОДОЛЕЙ
Не бъдете прекалено черногледи. Шансовете ви не са малки, просто трябва да ги видите. Това е време, в което да си зададете въпроса какво точно ви предстои и как да го постигнете. Не избягвайте отговорността. Днес ще може да се съсредоточите върху вашите мисли. Някои от идеите ви заслужават да им посветите повече време. Бъдете сигурни в намеренията си. Може да получите нещо, което по-късно да се окаже ненужно за вас. Добре е да сте сигурни в аргументите си, ако ви предстои сериозен разговор.

РИБИ
Денят ще ви възнагради със спокойствието си. Сега може да се отпуснете и да не мислите за нищо. Не бъдете прекалено настойчиви в желанията си. Понякога нещата, за които се борим, не са добри за нас. Постарайте се да наблюдавате внимателно събитията. Не прибързвайте с решения или с отговори. Може да ви се наложи да коригирате някои ваши действия от вчера, за които днес ще имате различно мнение. Вероятно ще искате да ги направите по-различен начин или да използвате помощта, която някой ви предлага.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Advertisement