Connect with us

Топ тема на деня

Лена отговори на президента за „сглобката“: Иронията на днешния ден

Публикувана

на

„Ако не съществуваше рискът от поредни безрезултатни избори и Румен Радев да продължи да управлява страната като я отдалечава и излага в Европа, може би нямаше да се стигне до тежкото решение да трябва да сглобяваме редовен кабинет с най-големия ни опонент.“

Това написа Лена Бориславова от „Продължаваме промяната“ във Фейсбук. Иронията на днешния ден, озаглави публикацията си в социалната мрежа бившата депутатка от ПП.

„Иронията на днешния ден:

Ако не съществуваше рискът от поредни безрезултатни избори и Румен Радев да продължи да управлява страната като я отдалечава и излага в Европа, като сключва тайно договори с Боташ за руски газ?, като плаши народа с войни и студени зими, като контролира службите и назначения от него главен секретар на МВР; рискът да сме без бюджет (защото Радев отказа да го внесе през февруари), да не приемем законите по ПВУ (които служебните кабинети не написаха) и да загубим милиони европейско финансиране, може би нямаше да се стигне до тежкото решение да трябва да сглобяваме редовен кабинет с най-големия ни опонент“, написа дясната ръка на Кирил Петков.

По рано през деня след честванията на Шипка президентът Румен Радев каза, че обществото чака отговори каква е ролята на Алексей Петров в стъкмяването на коалицията. Какви ангажименти са поемани и кой и какви високи постове му е обещавал. Радев каза, че България няма нужда от сглобкаджийство, а от обединяване срещу похищението на демокрацията.

Няма да допуснем след „Епопея на забравените“ да ни натрапят и „Епопея на зачеркнатите“,  заяви президентът.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни