Connect with us

България

Лена Бориславова съди сценаристите на Слави Трифонов

Публикувана

на

Лена Бориславова, която беше началник на политическия кабинет на експремиера Кирил Петков, съди сценаристите на Слави Трифонов.

Искът, внесен днес, 28-ми февруари, малко след като обединение регистрира в Централната избирателна комисия листата си за изборите за 2-ри април, е за 40 000 лв. Поводът за делото е „Песен за Лена“, която беше пусната в социалните мрежи и партийната тв „7/8“ в началото на януари.

 

Клипът с непосочени автори, в който кадри с образа на Бориславова са озвучени с популярна мелодия и текст, е изпъстрен с вулгаризми, диалектизми, груби сравнения и подигравки на лична основа. Той беше излъчен и в „Шоуто на сценаристите“ по едноименния канал, а в профила си във „Фейсбук“ го публикува и бившият тв водещ и лидер на „Има такъв народ“ Слави Трифонов.

„12:30 обединението на “Продължаваме Промяната – Демократична България” регистрира своите листи за предстоящите предсрочни парламентарни избори, в които ще бъда кандидат за народен представител от 24 МИР. 13:30 в деловодството на Софийски градски съд ще бъде регистрирана първата ми искова молба за клевета и уронване на името ми. След сценаристите следват още няколко срещу мними обществени говорители и жълти медийни бухалки.

#ИмаКак и #ИмаКой да прави политика по друг начин, без главоломна корупция и кражби, както и политическа сатира с интелект и в границите на човешкото достойнство. Зависи от всички нас“, написа Бориславова в социалната мрежа Facebook.

Слави отговори на Лена: Влизам в офиса, а до мен само бъдещи пандизчии

Слави Трифонов иронизира днешната закана на Лена Бориславова, която заяви, че е завела дело срещу сценаристите му.

„Влизам днес в офиса, сядам и гледам до мен само подсъдими и бъдещи пандизчии.

Сценаристите ги съди Лена Бориславова заради песничката за „Кака Лена“.

Тошко Йорданов го съди Асен Василев заради откраднатия софтуер. А мен ме съди Настимир Ананиев, но не знам точно за какво.
Погледнах в очите другите подсъдими, видях тяхната болка, и често казано дори на мен ми стана малко мъчно.Казах си: „Гледай, какво нещо е – логиката подсказва, че чувствителни трябва да сме ние, все пак ние идваме от творчеството и изкуството, а рожбите на икономическите университети трябва да са корави и финансови акули, а то обратното…“

Пих по едно кафе с колегите и им казах: „Дайте да се разходим в парка“. Те казаха: „Защо, Слави”, а аз: „Защото може да ни е за последно!“

И сега ще цитирам текста на единия от подсъдимите, песента, в която се пее: „Ние сме лошите в страшния филм.“

А в припева думите са, като че ли, точно за нежните и чувствителни души от „Продължаваме Промяната“. В припева се пее: „Изпратете ни без плач момичета, забравете даже наш’те имена. Копелета гадни бяхме всичките, ала така ни обичахте!“

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Популярни