Connect with us

Водещи новини

Късметът тича към Близнаци, критичен ден за Скорпион

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

 

Днес на всяка крачка ще срещате преграда, но с лекота ще я преодолявате. Ако искате нещата да вървят по-леко изпълнете дадените обещания и си спомнете на кого какво дължите или сте обещали. Ще сбъркате, ако действате в много посоки и разпилявате времето и личната си енергия. Ще се похвалят с победа тези, които действат максимално концентрирано върху даден проблем или дейност.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

 

За родените в първата декада пътят е като бягане с препятствия. Ограничете скоростта и контролирайте амбицията. Не си поставяйте много задачи. Тръгнете в посоката, която изисква бързата ви реакция или нещата не търпят отлагане. Тази вечер може да си поръчате сън, в който да видите проблемите си и начините за тяхното решение. За утре планирайте разговори с вероятни спонсори.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

 

Всичко предприето днес ще носи успех и ще се развива по правилата. С лекота ще отхвърлите съмненията и ще направите важна крачка напред в проекти и дейности, които в миналото са зациклили или сте изоставили поради липса на подкрепа и финансиране. Ден за преодоляване на прегради. Един се промушва отдолу, друг е приет с овации, но като цяло за всички ще има екстри и награди.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

 

Ако сте започнали нещо важно следвайте тази линия на действие, работа и поведение, без да се отклонявате встрани. Ще срещате пречки при договаряне, при инвестиции и покупки. Ако вършите няколко неща едновременно нищо няма да се получи. Ще си загубите времето и това на тези, които ви съдействат. Дайте си точна сметка кои са приоритетите ви и действайте само в тази посока.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

 

Ден за гладуване и духовно прозрение. Не напрягайте очите. Не поемайте тежки задачи и не гонете високи цели. Няма да ви стигнат силите за нещата, които планирате или някой иска от вас. Забавете темпото, ако не искате да си създадете здравословни проблеми. Тази вечер може да си поръчате сън, в който да видите развитието на проблемите си в бъдеще. Не се разпилявайте.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

 

Днес и утре отлепяте от дъното, от нещата и проблемите, които ви спъват, ограничават и вредят на отношенията и личната ви репутация. В този ден преградите са лесно преодолими, а някои от тях са само в ума ни. Преодолейте комплексите, не позволявайте да ви препъват нереалистичните мисли и провалените отношения. Днес е важно да гледаш само напред, да си активен и концентриран.

 

 

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

 

Днес се връщате към старите проблеми и ги решавате успешно. Преградите по пътя ви са лесно преодолими. Ще срещате съюзници и съмишленици и заедно ще пробивате обсадата на конкуренцията. Днес за вас няма невъзможни неща или незначителни такива. Действайте активно в избраната посока и не се разсейвайте с нищо странично. Може да вземете важно решение.

 

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

 

Днес ще срещате спънки на всяка крачка, ще чакате по опашки и задръствания, ще ви забавят с документи и резервации, ще изживявате неприятни моменти в отношенията с близки и партньори и работите ви трудно ще напредват. Концентрирайте се над най-важното. Ако се разпилявате с много задачи нищо няма да свършите като хората. Смирете амбициите. Здравето е нестабилно.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

 

Не се отказвайте от намеренията си в днешния ден, независимо какви прегради срещате. Проблемите ще са на всяка крача, но така ще проверите доколко сте предприемчиви, силни и настъпателни в амбициите си. Отхвърлете съмнения и колебания, вземете нужното решение. Концентрирайте енергията си върху важните задачи и като ги решите тогава започнете нещо друго.

 

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

 

Днес с лекота се отхвърлят съмненията и се прескачат прегради. Добре свършената работа носи награда, която може да ви издигне на по-висока позиция в професионален план. Енергията ви достига високи нива, но не бива да я разпилявате. Концентрирайте мисли и усилия в най-важната посока и чак когато свършите работата мислете за нещо друго. Не се претоварвайте, щадете близките.

 

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

 

Днес може да се справите с всеки проблем и да постигнете целта, която гоните от доста време. Преградите са лесно преодолими, а амбициите достижими. Ще водите в играта, ще привличате подкрепата на важни за бъдещето ви партньори и съюзници и ще направите удобни и приемливи за околните личните си желания. Не напрягайте очите. Вечерта си поръчайте сън-прогноза за бъдещето.

 

5

РАБОТА

6

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

 

Ден за гладуване и духовно прозрение за пътя напред. Избягвайте месото. В момента върви пренастройка на личните ви ресурси. Тялото се обновява. Добре е да се направят някои процедури. Концентрирайте се над най-важната си цел. Екстрасенси да не лекуват, ще се изтощят прекалено. Взетите днес решения ще ви помогнат да се издигнете на по-висока степен на развитие.

 

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН

5-ицата носи прилив на сили, възможности и шансове за внедряване на нова житейска позиция. Пътувайте, всяка промяна ще е от значение за бъдещето и ще разтваря пред вас вратите на късмета. Ще имате повече проблеми около четирите затъмнения на 26 май, 10 юни, 19 ноември и 4 декември. Около тези дни ще срещате препъни-камъните по пътя си. 2022 ще ви изправи пред юридически проблеми. Сложете в ред делата си.

Родените днес особено на изгрев Слънце може да живеят далече от дома или от страната. Ще имат силни покровители, вероятно чужденци родени около 15-25 февруари. Родените малко преди залеза на Слънцето ще успеят в живота след 40-те и ще живеят дълго. Неблагоприятно за раждане два часа преди полунощ.

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юни 2021
ПВСЧПСН
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930 
Advertisement