Connect with us

Водещи новини

Късметлийски ден за Телец, повишение в работата очаква Козирог

Публикувана

на

Овен 21 Мар – 20 Апр
Днес е важно да се държиш изправено, да не превиваш гръб и да не се съгласяваш с неблагоприятни за теб решения. Утре Меркурий ще навлезе във вашия знак и бизнесът ви ще потръгне. В момента се готвите за качествен скок в работата и в образованието си. Бъдете внимателни при изпълнението на всяка дейност и задача. Наблегнете на детайлите, не поверявайте отговорни проверки и проучвания в чужди ръце. В организма ви се събуждат мощни сили. Ако не знаете как да ги управлявате може да си навредите.

Телец 21 Апр – 21 Май
Днес може да постигнете максимума в ситуацията, в която се намирате и действате. Не се препоръчва пасивност и изчакане на по-добри времена. Късметът ви ще проработи в посока на изгодни инвестиции и печалби. Очаквайте предложения, които не са за изпускане. Сключените договори ще са дълготрайни, ще осигуряват базата за бъдещо разширение и развитие. Бизнесът ви ще потръгне. Планирайте пътувания, направете резервации, органиирайте съвместни и солови участия. Ракламирайте се по всички линии.

Близнаци 22 Май – 21 Юни
Днес не бава да оставете пасивни, независимо какво се случва. Вероятно е да ви атакуват на болезнените и слаби места. Ще се наложи да отбивате нелоялната конкуренция. Ще се активизират противниците ви в живота, ще се налага да се обяснявате и изснявате, ще търпите намеси в работата и бизнеса си. От утре ситуацията ще се промени, ще получите покровителство и спонсорска защита. Тази вечер лагерите в живота ви ще се оформят. Всеки жест ще е от значение. Дайте си сметка къде са истинските ви приятели.

Рак 22 Юни – 22 Юли
За родените в третата декада този ден ще донесе благоприятни шансове и варианти, възможност да се сключат изгодни договори и да се придобият права осигуряващи защита и стабилност. От утре Меркурий ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Овена. Пригответе се за атака и нелоялна конкуренция. Затова е от особоно значение днес да се окопаете, да се защитите, да заемете силни и престижни позиции в бизнеса и в обществото. Търсете нови връзки, стиковайте бъдещите си инициативи с надеждни партньори.

Лъв 23 Юли – 23 Авг
Ден за огледи и преговори, за търсене на нови места за развитие и на нови партньорски връзки. От утре може да започнете и нова дейност, да преминете в нова среда и да получите покани за участия в съвместни проекти. Предстои пренастройка на бизнеса ви. От утре Меркурий ще ви гледа в брилянтен аспект от знака на Овена. Ще се активизират досегашните ви партньори, а и нови ще се обадят. И конкуренцията няма да стои мирна, така че осигурете си защити, вземете предпазни мерки против въздействие и влияние.

Дева 24 Авг – 23 Сеп
Случващото се в този ден ще премахне ограниченията по пътя, ще ви осигури нужните защити и предложения за съвместна работа и живот. От утре може да стартирате успешно и нова бизнес инициатива. Меркурий ще напусне знака на опозицията ви Рибите и поне една пречка ще остане в миналото. Планирайте активни делови и творчески мероприятия, търсете начин да влезете в нова среда, да си осигурите нови договори и поръчки. Не се претоварвайте тази вечер, подгответе се за утрешните си срещи и изяви.

Везни 24 Сеп – 23 Окт
Активизирайте се максимално и до вечерта уредете основния проблем, който отдавна ви мъчи. Ако пропуснете момента от утре може нещата да се утежнят. Ще се наложи да давате много повече от себе си като работа, средства и чувства. Сега е момента да се изчистят задъженията и шлаката в отношенията и от утре да се започне начисто. Разграничете се от тези, които ви използат. От утре Меркурий ще ви гледа в опозиция. Ще се наложи прекратяване на съвместни дейности и окончателна раздяла с нелоялни партньори и платци.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное
Ден на високите енергии и цели. Не си поставяйте сами ограничения и бариери. Днес може да получите изгодни предложения, да уредите документи и разрешителни, да влезете в нова среда и да се тествате на конкурси. Не е време да стоиш в пасивно изчакване докато другите си подреждат живота. Може да се поемат рискове в странична от десегашната ви посока. Подсигурете с двойно, дайте възможност и на хобито ви да работи за вас. Добре е да се започне диета. Прочистете и душата от страховете. Действайте.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек
Внимателно преценявайте всяка възможност. При вас има тенденция да се излъжете в очакванията, да попаднете на нелоялни хора, да работите за чужд интерес и да си превишите правата. Не влагайте всичко в една посока. Не се включвайте и в колегиалните инициативи. Отанете в очакване на по-добри за вас и амбициите ви времена. Това не значи да спрете работа, а да намалите оборотите и да проучите внимателно всяко предложение. Не се занимавайте със сериозни преговори. Тази вечер се приберете с подарък за тези, които обичате.

Козирог 22 Дек – 20 Яну
Не пропускайте шансове и възможности за работа и нова делова връзка. Символ на този ден е корона на върха на планината. Може да изкачите поредния връх в кариерата си. Чакайте повишение или друга награда за труда ви. Може да ви се обадят с изгодно предложение. Лесно ще вземете изпит и ще получите сертификат. Един от дните, в които получаваме награда за положените в миналото усилия. Старайте се да на отивате в крайности, но и да не пропускате благоприятните възможности. Кандидатствайте за европейско финансиране.

Водолей 21 Яну – 19 Фев
Ден на преход. Бъдете внимателни, не позволявайте да ви зарибяват с привидно изгодни предложения. В този ден един ще спечели много, а друг ще изтегли късата клечка. Не взимайте окончателни решения по важни за бъдещето ви въпроси. Не бързайте да теглите кредити и да се обвързвате с непроверени хора. В утршния ден съдбата ще ви изпрати подкрепа, надежден гръб и възможност за финансиране по странична линия. Включете се в благотворителни проекти и сами ще станете обект на благотворителност.

Риби 20 Фев – 20 Мар
Днес може да хванете последния влак за нова работа и по-големи печалби. Съдбата ще ви помогне да направите качката, за която много сте се трудили и старали. Утре Меркурий ще напусне вашия знак и ще отиде да помага в бизнеса на Овена. Проблемът днес е, че сте сложили розовите очила и трудно преценявате обстановката. Дано имате верни и надеждни консултанти, които да ви дадат добър съвет как да постъпите, къде да отидете и с каква работа да се занимавате. Нужен ви и поглед от страничен ъгъл.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Коментирай

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юни 2019
ПВСЧПСН
« май  
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930