Connect with us

Водещи новини

Късметлийски ден за Стрелец, напрежение и недоразумения при Везни

Публикувана

на

ОВЕН
Евентуални кратки пътувания могат да бъдат съпътствани от внезапни шансове. При всички случаи приятни изненади са доста вероятни и те ще се отключат там, където предимно е фокусът ви от внимание. През втората част от деня информационният поток се усилва, в обкръжението ви се появяват повече хора, които привличат вниманието ви, водите дискусии, които имат значение за бъдещото ви развитие. В повечето случаи ще се радвате на добронамереност и разбиране. Това, което може да развали настроението ви, са повишени разходи, в оптимален случай това ще бъдат полезни или неизбежни инвестиции във вас самите.

ТЕЛЕЦ
Новолунието ще обнови вашите очаквани доходи, професионалната ви реализация, ще имате добри шансове да подобрите благосъстоянието си. Не са изключени обаче изненади и в повечето случаи приятни, които ще ви дадат внезапни възможности да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако условията на труд го позволяват, да заемете по-престижни позиции на работното си място или да извършите положителни реформи, така че да се чувствате по-комфортно. Ако това е невъзможно, тогава може да потърсите и намерите нова работа, която да ви носи повече удовлетворение.

БЛИЗНАЦИ
При всички случаи през днешния ден може да подействате позитивно на доходите си и на всичко онова, което притежавате. Благоприятните обстоятелства сами ще застават на пътя ви, но все пак е препоръчително и самите вие да бъдете по-инициативни в тази посока. Звездите ще ви подкрепят и сега вие може да постигнете успехи, на които после да разчитате през следващите дни, а може и много по-дълго време. До края на деня информационният поток ще е много усилен, ще внася голяма яснота в отношенията ви чрез разяснителни разговори, новини и др.

РАК
В този работен ден партньорските отношения могат да станат още по-здрави, но на работното място може да ескалира известно напрежение и спорове, с които по правило може да се справите. В следобедните часове все повече ще откривате спокойствието и щастието във вашия дом и семейство. Също така и в обновяването на вашите лични и делови връзки.. Вие ще имате възможност да привлечете на своя страна много повече внимание и съответно подкрепа от страна на влиятелни или властимащи личности. Околните могат да ви изненадват с интересни предложения и идеи, вие също тях.

ЛЪВ
В днешния ден ще споделяте много оригинални желания и има голяма вероятност те да намерят подкрепа и одобрение от страна на важни за вас хора. Вашите обществени позиции внезапно могат да се обновят и в повечето случаи в положителна посока вследствие на нови връзки, които създавате, успешни разговори и преговори, които водите, които внезапно могат да разкрият нови шансове пред вас. При всички случаи общуването и високата социална активност ще оформят по-широки хоризонти на развитие, могат внезапно да разкриват варианти за прогрес в живота ви.

ДЕВА
Намирате се в благоприятен период, през който можете да оздравите партньорските си отношения. Не са изключени обаче разяснителни разговори, които са конструктивни, изчистват евентуални недоразумения, укрепват чувствата и близостта между вас и др. В душата ви ще ескалират все по-силни чувства и страсти. Може да бъдете крайни във вашите преживявания. Ако съзнателно канализирате тази мощна енергия в позитивна посока, всичко ще бъде наред. Любовта преминава в период на усилена трансформация, тълкуванията ви няма да са еднозначни.

ВЕЗНИ
Ще вземете важно решение, което ще обнови вашата най-близка среда на съществуване, в дома и семейството, но и на работното ви място. Вие може да решите да инвестирате в дома си, за да по-добрите начина си на съществуване, и това ще се отчете за благотворно обстоятелство. Ако съществуват спорни имуществени казуси, ето че сега е благоприятно да ги изчистите, да канализирате тези приоритети в оптимално подходяща за вас посока. Ако е съществувало някакво напрежение или недоразумения с близките ви, сега се оформят варианти да се справите с това.

СКОРПИОН
Добре разрешаване на приоритети, отнасящи се до местоживеенето ви. Ако това не са вашите теми, тогава вие просто може да намалите темпото, да си дадете малко повече почивка. Също така ще направите важен избор, който ще се отрази на всички останали нива от вашия живот, включително в материален аспект. Това ще се случи, като изберете някакви нови варианти за печалба, стартирате нов проект, като направите първи крачки в посока, които ще променят и професионалната ви реализация. Всекидневието ви става все по-натоварено с ангажименти, но се намират хора, които да подкрепят вашите планове.

СТРЕЛЕЦ
През целия ден вие ще имате много силен стимул, като вътрешно желание или външни влияния, да демонстрирате най-доброто от себе си и да извършите промени в живота си, които ще доведат до удовлетворение на различни нива от живота. Други, които ви стимулират силно да демонстрирате най-доброто от себе си, включително чрез повишени изисквания, конкуренция и др. Може да се каже, че ще притежавате доза късмет, често ще отключвате сами шанс в живота си чрез собствения си креативен и изобретателен подход и действия, които ще получават подкрепа и попътен вятър от покровителството на звездите.

КОЗИРОГ
Новолунието ще обнови вашите сърдечни връзки с любими хора, това може да е вашия партньор, може да са пораснали деца, ако имате такива. Тези взаимоотношения ще се насочат в една по-позитивна за вас посока, може да преживеете незабравими мигове, включително като намирате малко повече време за развлечения или пък пътувате. Също така ще обсъждате по-далечни планове и перспективи на развитие, вариантите са много и различни, но дават възможност да укрепите връзките си, да изчистите евентуални недоразумения, ако има такива. Ще се радвате на внимание и доброжелателност от страна на околните.

ВОДОЛЕЙ
В работата ще ви върви, ако имате собствен бизнес или сте превърнали ваше хоби в професионална реализация. Иначе рутината ще е на заден план. Въпреки всичко
Евентуални кратки пътувания могат да бъдат съпътствани от внезапни шансове. При всички случаи приятни изненади са доста вероятни и те ще се отключат там, където предимно е фокусът ви от внимание. През втората част от деня информационният поток се усилва, в обкръжението ви се появяват повече хора, които привличат вниманието ви, водите дискусии, които имат значение за бъдещото ви развитие. В повечето случаи ще се радвате на добронамереност и разбиране. Това, което може да развали настроението ви, са повишени разходи, в оптимален случай това ще бъдат полезни или неизбежни инвестиции във вас самите.

 

РИБИ
Не са изключени промени във вашите ангажименти, предимно служебни, но не само, и в повечето случаи те ще имат позитивен ефект върху вашето бъдещо развитие, обществено положение и репутация. Може да получите шансове, които застават спонтанно на пътя ви, действат ви обогатяващо, създават изненадващи възможности да придобиете онова, което най-много желаете. В друг случай вашият креативен и находчив подход да подобрите и повишите доходите си, да постигнете набелязаната цел и да я материализирате ще се увенчава с успех.Днес и през следващите няколко дни вие ще успеете да направите пробив в кариерното си развитие, да постигнете успехи, на които после да разчитате дълъг период от време, дори през следващите месеци, а може и много повече.

vlastta.bg

 

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Advertisement