Connect with us

Водещи новини

Късметлийски ден за Близнаци, нови бизнес предложения за Овен

Публикувана

на

ОВЕН
Ако досега имаше затишие в професионалните ви ангажименти, то днес очаквайте новини и нови бизнес предложения. Вземете решенията си с разума, не с емоциите. Отделете време за себе си, възможност да се разтоварите и презаредите батериите. Много емоции ще имате около обстоятелства, свързани с близки на сърцето ви хора, и всичко, което планирате около тях. Ако нещо не се е получило според очакванията ви досега, то днешният ден има всички шансове да ви зарадва и вдъхне нови надежди.

ТЕЛЕЦ
Време за равносметки и приключване на започнати неща. През първата половина на деня някои от вас ще получат добри оферти за работа, за имоти, които продават или отдават под наем. Вместо да се опитвате да угодите на другите или да спазвате някакви правила и норми, през днешния ден ще мислите малко повече за себе си и ще изпитвате потребност да правите това, което душата ви иска. Продължавайте в този дух – дошъл е моментът да се поглезите. Осигурете си почивка вечерта с любимите хора.

БЛИЗНАЦИ
Днес е време да се забавлявате и да изразявате по подходящ начин това, което мислите и чувствате. Тези от вас, които сте се посветили на творчески дейности, ще сте във вихъра си – ще имате чудесни идеи и ще търсите пътища да ги реализирате. За разлика от други дни, когато сте били лабилни и колебливи, сега ще осъзнаете какво точно искате. Може спокойно да проявите по-голяма смелост и ако се стремите да реализирате конкретна цел – да действате. Късметът ще е на ваша страна.

РАК
Не бъдете срамежливи и отстоявайте позицията си, защото в противен случай има вероятност някой да започне да взима решенията вместо вас и после да съжалявате. Колкото по-целенасочени сте, толкова по-голям шанс има да се почувствате доволни от себе си. През следващите часове може да получите интересна информация, свързана с работата ви – ще се изненадате, но ще изпитате облекчение. Ако става дума за някаква нова възможност – например получите покана за интервю за работа, не отказвайте.

ЛЪВ
Дори през днешния ден да ви обземе някакво безпокойство и да изпитвате колебания дали сте на прав път, то ще е за кратко и бързо ще отмине. Ще сте спокойни и уверени в себе си, така че и общуването с околните ще ви се удава по-лесно. Ако трябва да решавате някакъв въпрос, който изисква да се изявите като прагматични реалисти, заемете се с това – ще се справите отлично. Има вероятност бизнес предложение да се окаже примамливо и да ви осигури добри доходи.

ДЕВА
Днес някой ваш близък може да има нужда от помощта ви или внезапно да влезете в ролята на закрилник. Наблегнете на почивката и на приятните занимания – няма да е много удачно неуморно да работите през днешния ден, защото бързо ще се изморите. Днес обаче ще спечелите, ако сте малко по-дейни и по-инициативни, особено когато става дума за ситуации, в които от доста време циклите на едно място. Вместо да стоите и да се чудите кога положението ще се подобри, действайте.

ВЕЗНИ
Дори да не постъпите по най-правилния начин, днес вашата активност ще размърда малко нещата, а и ще ви помогне да излезете от застоя. Много от вас не правите нищо, защото се страхувате от последиците. Ако искате промяна и развитие обаче, трябва да направите нещо, дори на момента да не получавате желаната или очакваната подкрепа от близките си. Като цяло денят ще е добър за вас във финансово отношение – може да получите допълнителни приходи или да откриете нов източник на приходи.

СКОРПИОН
Може да уредите успешно финансови въпроси, който през изминалите дни не сте успели да разрешите. Дали парите ще дойдат при вас обаче, зависи най-вече от вашата собствена самооценка – ако тя е ниска, няма как да получите онова, което смятате, че заслужавате. Ако истински цените себе си и труда си, по всяка вероятност и другите ще ви оценят и това ще се отрази добре на доходите ви. Много благоприятен ден за взаимоотношенията и социалния ви живот.

СТРЕЛЕЦ
Във ваша полза ще е да общувате повече с приятели и познати, а ако ви е нужно нещо – например съвет или помощ по някакъв въпрос – да се обърнете към някого, който може да ви съдейства. През този ден лесно ще получавате онова, от което имате нужда, включително внимание, а нищо чудно и подаръци, които ще ви зарадват. Ако сте обвързани, любимият човек може да ви изненада приятно с малък, но отдавна желан от вас подарък. Денят е чудесен и за нови връзки и флиртове.

КОЗИРОГ
При всички случаи общуването през днешния ден ще ви носи удоволствие, ще ви е приятно да сте сред хора, а нищо чудно и да придобиете интересни знания, които ще ви обогатят. За да бъде общуването наистина приятно обаче, трябва да сте толерантни и да обръщате внимание на различните гледни точки. Ако започнете да налагате своите виждания на хората, може и да победите в някой спор, но ще се лишите от възможността за диалог и от добрата комуникация.

ВОДОЛЕЙ
Денят ще е много благоприятен за интелектуална работа, за учене и усъвършенстване. На дневен ред през целия ден ще излизат нерешени проблеми, свързани с наследства, имущество или взаимоотношения между роднини. Добре ще е да разрешите тези въпроси, ако това зависи от вас – в случай че не го направите, ще ги носите като товар и рано или късно те отново ще ви напомнят за себе си. Потърсете някакви възможности за допълнителни доходи или за по-високоплатена работа.

РИБИ
През днешния ден ще се стремите или ще бъдете подтикнати от обстоятелствата да участвате по-активно в случващото се около вас, а не просто да се нагаждате към него. Може да изпитате желание да се впуснете в рисковано начинание или да сложите край на нещо, с което преди сте се примирявали. Каквото и да се стремите да постигнете, вземете съдбата си в свои ръце – сега е моментът. Ако например искате да получавате повече пари, не чакайте те да дойдат сами.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

май 2021
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Advertisement