Connect with us

Водещи новини

Късмет за Овен, конфликти за Стрелец

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Не бързайте. Късметът ви идва към обед и до утре на обед ще ви следва. Денят е добър за всякакви социални контакти, за подписване на нови договори, за публични изяви и представяте на нови работни проекти. Ще бъдете оценени и приети в престижна среда. До утре на обед не се препоръчват диети. Не се самоограничавайте, бъдете активни и осъществете нужните връзки.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Ден на неочаквани обрати в играта на чувствата. Може да направите крачка, която ще ви компрометира в личен план. Контролирайте се. Денят ще ви предложи участия в професионални и светски мероприятия. Ще ви се иска на всяка цена да привлечете нечие внимание, а това щи ви накара да направите нещо нестандартно, което няма да се забрави и ще ви се натяква от близки и приятели.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

До обед работете на свой терен. За следобед планирайте приятелски и делови срещи, сключване на нови договори, участия в публични и светски изяви. Днес не се пълнее, доставете си радост и с храната. Организирайте си парти за предстоящия празник. Поканете гости от чужбина, търсете начин да привлечете съюзници и спонсори за бъдещата си дейност или мероприятия. Рекламирайте се.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Действайте активно, рекламирайте се търсете нова работа и подпишете нови договори. Явете се на конкурси и прослушвания и се опитайте да привлечете спонсори за бъдещата си дейност или творческа изява. Ако защитите някого в тежък момент ще си спечелите доверен съюзник. Пътувайте, проведете директни разговори. Не се страхувайте да покажете чувства и емоции.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Ден на светски мероприятия и публични изяви, на които ще сте в центъра на вниманието, но това не значи, че ще получавате само поздрави и овации. Може и да ви освиркат, да ви притиснат с неудобни въпроси и искания и да ви подложат крак дори и старите приятели. Вярвайте само на инстиктите си и ако те ви казват да бягате, бягайте, а ако ви подтикват да нападате, нападайте.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Ден на представителни срещи, на предложения и възможности за сключване на нови договори. Уредете си делови срещи, преговаряйте по важните за бъдещето ви въпроси и поставете условията си. Опитайте да защитите каузата на тези, които до момента са ви подкрепяли. Ден за проверка на връзките. Утре Слънцето ще напусне вашия знак и поне една протекция ще си отиде.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

До обед още сте под негативното влияние на проведените вчера срещи и разговори. Важното уредете за следобед, когато може да получите повече права и пълномощия и да привлечете спонсори за личната си кауза и идея. До утре на обед не се ограничавайте в контактите. Може да уредите наемни отношения, да спечелите конкурси и стипендии. Затвърдявате позицията си в бизнеса.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Каквото и да ви предложат до обед не се съгласявайте с условията. Да не се работи в екип. От обед ситуацията се избистря, намирате правилното решение и благоприятния за вас вариант. Срещите ви ще са успешни и продуктивни. До утре на обед може да сключите изгодни договори, да получите дължими услуги и пари. Дейставйте активно. Не е време и за диети.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Денят може да започне с конфликт, объркване и срещи, които ще ви разстроят. Спазвайте дистанция, не се месете и не позволявайте намеси в работата си. От обед до утре на обед може да получите изгодно предложение, което ще помогне да се сключат изгодни договори. Обсъждайте семейните дела и вземете отговорни решения. Уреждате пътувания и допълнителни екстри.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

До обед се изолирайте от съвместните делови участия. От обед до утре на обед ще получите много по-изгодни предложения и може да подпишете перспективни договори. Това ще бъде за вас период, в който връзките ви ще се капсуловат. Ще остане само най-здравото и надеждното, което ще ви подкрепя, финансира и подпомага в зимния период. Уредете имотни и наследствени делби.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

До обед водете преговори и подписвайте нови договори. От обед Слънцето ще навлезе в нехармоничния ви знак на Везните и до един месец в хороскопа ви ще действа кармичен кръст на планетни сили. Ще ви е трудно, ще се наложат раздели, а проблемите в личен и професионален план ще никнат като гъби. Здравето също ще е нестабилно. Въоръжете се с любов и търпение.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Днес подлагате на опасност личните си и любовни връзки. Не е време за изневери и за споделяне на свои и чужди тайни. Конкуренцията ще ви подложи крак, ще се опита да ви измести в професионален и бизнес план. Ще ви се струпа много, ще се почувствате изоставени и отритнати,  от тези, с които сте строили големи планове за бъдещето. Вечерта се появява светлина в тунела.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Продължете четенето
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

февруари 2024
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
26272829 
Advertisement

Популярни