Connect with us

Водещи новини

Късмет за Лъв, провокации за Стрелец

Публикувана

на

ОВЕН
Взаимоотношенията ви с някого, с когото ви свързват отминали чувства, ще излязат на преден план, но вече с нов поглед. Взаимно ще се преоткриете и ще предприемете съвместни действия в посока на общи бизнес начинания. Финансовата страна на живота ви се превръща във вашия приоритет сега. Тя ще владее времето, амбициите и действията ви. Разбира се, няма да пренебрегнете и важните неща за вас – като семейството, любовта и приятелите. Да има с кого да споделите радостите и болките си, е от първостепенна важност за вас. Заредени с енергия и позитивно отношение към живота, ще търсите своите изяви.

ТЕЛЕЦ
Предвид честността ви и непоколебимостта ви да сте измежду водещите, ви очакват конфликти. Не влагайте прекалено много емоции и не стигайте до крайности. Покажете се професионалисти във всичко. Творческите ви планове ще намерят реализацията си. Искрено ще пресъздавате вълнуващите ви мисли, емоции и чувства, които ще се възприемат и оценят. Финансовите и лични въпроси ще провокират повече упорство и работа, но ще ги приключвате в срок и според очакванията си. Със същото внимание се отнасяйте и към околните, уважавайте труда и достойнствата им.

БЛИЗНАЦИ
Ще останете заинтригувани от едно предложение и ще го обмисляте, търсейки съвет и от близките си. За подготовката и реализацията му ще ви е нужно време, но ще се мобилизирате и в крайна сметка, ще се справите. Компромисите ще ви сближат повече, отколкото да ви конфронтират, и това ще си проличи, стига да сте с подходящата нагласа за тях. Формулирайте ясно очакванията си към другите, за да елиминирате недоразуменията помежду ви. С приятно тържество ще отбележите нечий празник. Подготвяйки се за предстоящите събития, ще ускорите развитието на професионални въпроси, а с тях и промените в живота си.

РАК
Водени от чисто практични намерения, ще парирате всеки опит за намеса в делата ви, особено на онези, които заподозрете в нездрав интерес към вас. Можете да се справите с всичко, защото имате добра мотивация, знания и опит. Достатъчно силна причина за самочувствието и успеха ви е нечие силно присъствие в живота ви. Изразете по подходящ начин вниманието и признателността си, запазвайки в същото време свободата и независимостта си. Откривате добри възможности за себе си, от които ще се възползвате. Ще имате причини да се чувствате щастливи. Изживейте мига, споделяйки го с любимите си хора.

ЛЪВ
Днешният ден ще премине под знака на късмета. Съдбата щедро ще ви поднесе пари, любов и слава. Настъпва вашето време. Енергийният ви заряд ви прави силни и с воля за победа. Използвайте този момент, за да приключите успешно започнатото или да поставите добра основа за утре. Добро настроение ще ви носи всяко пътуване и срещи с природата. Сега е времето и за пълноценна почивка. Пазете се обаче ангажираността да не ви натовари емоционално и това да ви създаде грижи. Постоянството и естествената ви интелигентност ще ви подскажат пътя за много от следващите ви начинания.

ДЕВА
Дистанцията от хора и места, които ви създават напрежение, ще ви накара да се почувствате щастливи. Предстоящите събития ще засилят вярата ви в собствените ви сили и ще ви дадат една нова увереност в бъдещето. Това има и друго, не по-малко значение за вас. Щастието идва и носи със себе си нови, неподозирани досега възможности. Предстои да се разгърнете по всички направления, като най-много обърнете внимание на собственото си усъвършенстване. То е нещото, което ще ви гарантира удовлетворение от свършеното и добри перспективи.

ВЕЗНИ
Пътуване и запознанства ще имат водеща роля в близкото бъдеще. Решимостта ви в определени моменти ще бъде важна и тя ще ви води по пътеката на успеха. Лачените неща в живота няма да ви привличат, а стойностните и непреходните. Такива ще бъдат и личните ви взаимоотношения, заради които ще бъдете ценени. Ще останете актуални, следвайки посоката на развитие в бизнеса и живота. Това налага усвояването на нови знания и подобряване на квалификацията. Направите ли го, ще си осигурите предимство и в много отношения ще заемете първите позиции.

СКОРПИОН
Индивидуализмът ви ще си проличи по решенията, в които ще надделява личното ви мнение, вслушвайки се по-малко в съветите на другите. Ако съсредоточите вниманието си само върху интересите на тесен кръг от хора, съществува риск да провалите деловите си взаимоотношения с всички останали и да загубите доверието им в себе си. Нямате нужда сега от това. С повече яснота в общуването и делата си, ще повишите популярността и затвърдите авторитета си. Благодарение на добрите си контакти ще възстановите по-скоро загубите от недоглеждане и прибързване в своята или на подчинените си работа.

СТРЕЛЕЦ
С конструктивни действия можете да покажете качествата и уменията си по-добре, отколкото с думи. Участието ви в бизнес проект ще донесе материални придобивки, но ще е съпроводено с доста главоболия. Търсете компромисното решение и не се конфронтирайте с партньорите си. Наистина има защо да сте уважавани, но не изпадайте в погрешна представа за собствената си значимост. Ще бъдете податливи на провокиращи импулси и не сте застраховани от вземането на грешни решения. Безработните ще имат интересно предложение, което в повечето случаи ще се приеме. За някои то ще се превърне в източник на допълнителни доходи.

КОЗИРОГ
Благополучен изход от наскоро притеснил ви здравословен проблем. Пътуванията ще са част от ежедневието на мнозина от вас. Служебни или свързани с кратка ваканция, те ще ви носят настроение и ще ви зареждат позитивно. Макар тези дни да са на прага на празниците и предколедната треска да ви е обзела, на много от вас ще ви е трудно да се измъкнете от работното всекидневие и да се настроите на вълна за почивка и забавления. Причините може да са различни – ще имате доста задачи, които трябва да приключите, или ще чертаете планове за бъдещото си развитие.

ВОДОЛЕЙ
Очаква ви един хармоничен ден, в която ще липсват причини да се притеснявате или да полагате кой знае какви усилия. Ще се чувствате спокойни и трудно някой ще успее да ви разклати. Бъдете обаче по-внимателни при общуването си с шефове, тъй като има риск да кръстосате шпаги в словесен двубой. Карайте го по-леко и се отдайте на приятни разговори и събирания, вместо да се опитвате да свършите задачите и за следващата година. Абсолютно безсмислено е да се насилвате да вършите каквото и да било – ще сблъскате главата си в стена и може да се ударите лошо.

РИБИ
Днес ще реализирате плановете си и ще смогнете с онова, което сте замислили да свършите. Моментът е много подходящ да се погрижите за външния си вид и да се поглезите по някакъв начин. Ще ви се иска да проявявате по-голяма щедрост от обикновено и ще зарадвате любим човек с нещо наистина специално. Ще се чувствате ценени от хората около вас, а и ще имате усещането, че животът ви изсипва повече блага. Що се отнася до работата, тя няма да попада в центъра на вниманието ви – личните ви планове и желания ще излязат на преден план и ще се водите най-вече от тях.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

януари 2022
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Advertisement