Connect with us

Водещи новини

Кризи в отношенията за Овен, финансови затруднения за Близнаци

Публикувана

на

ОВЕН
Добре е да не бъдете прекалено активни и да избягвате работата с режещи инструменти и неизправни електрически уреди. Много е вероятно да се поддадете на собствената си вятърничавост и изкушения. Това се отнася най-вече за жените. Мъжете от зодията могат да имат проблеми със своята спътница. Кризата във вашите отношения може да настъпи преди всичко поради вашата външна сдържаност и стеснителност в изявата на чувствата. За пореден път няма да бъдете разбрани и ще ви упрекват в студенина.

ТЕЛЕЦ
Възможно е обстоятелствата да бъдат срещу вас. Звездите препоръчват да проявите внимание и предвидливост в деловата си дейност. Постарайте се да избегнете категоричните изказвания, ненужните разговори и язвителните забележки. Може да засегнете нечие самочувствие и отговорът да бъде кампания срещу вас. Отложете приемането на важни решения. Пазете се от странично влияние. Вие възприемате твърде субективно действителността и не може да видите истинското положение.

БЛИЗНАЦИ
Има вероятност да изпаднете във финансови затруднения поради направени пропуски и грешки в миналото. Затова трябва да бъдете твърде предпазливи. Не е изключено финансовото ви положение да се влоши. Възможно е да загубите ценна вещ или да се наложи да връщате дългове. Проявете внимание в общуването с обкръжаващите. Бъдете внимателни по улиците. Не шофирайте бързо. Поддържайте добра физическа форма и изискан външен вид. Следете за знаците на съдбата, защото сте подвластни на обкръжаващата среда.

РАК
Съществува опасност от пожар или остър конфликт с непознати. В семеен план също може да очаквате някакви търкания поради неразбиране. Опитайте да не се нервирате и погледнете нещата отстрани. Така може да се справите със ситуацията. Не е изключено да получите неочаквани приходи, които да ви бъдат добре дошли. В личния живот са възможни търкания. Необходима ви е помощ или съвет от страна на приятели. Не се стеснявайте да се обърнете към тях с молба. Доверете се на съветите им.

ЛЪВ
Един страничен поглед върху вашите проблеми ви помага да оцените по-добре обстановката, в която се намирате. Така се справяте със ситуацията. Агресивността и емоционалната ви неуравновесеност могат да се превърнат в причина за финансови загуби или загуба на доверието от страна на партньорите. Нови хора във вашия живот могат да станат причина за неприятности. Участвайте в различни дискусии и преговори. Не е изключено за някакъв план да ви се наложи да търсите спешно чужда помощ.

ДЕВА
Звездите съветват мъжете да се вгледат внимателно в околните. В случай на нужда, изменете отношението си към тях. Не се стеснявайте да се обърнете към приятели въпреки гордостта си и принципа си да не взимате дългове. Внимание ще изискат отношенията ви с по-млади хора, които ще се опитат чрез манипулация да постигнат свое желание, което смятат за шанс в живота им. Вероятно това ще бъде част от сложните ви семейни отношения. Ще ви се налага да изчаквате или да правите компромиси.

ВЕЗНИ
Някои приятелски или колегиални отношения ще преживеят раздяла поради различни причини. Здравето на близък човек може да бъде притеснение, но възстановяването ще бъде бързо или като цяло ще има благоприятно развитие. Пред вас ще се открият големи възможности. Бъдете търпеливи и вашите цели ще се осъществят. Рискувате обаче да пропуснете някои от тях. Сега трябва да сте в пълна кондиция. Не си позволявайте манипулации, за да не се налага да давате неприятни обяснения.

СКОРПИОН
Добър ден да изненадате любимия си човек. Дори най-малкото подаръче, но от сърце, ще означава много за него или за нея. Много внимателно се вслушвайте в това, което казват близките ви хора. Дори думите да не ви харесват, в тях ще има много истина. Не приемайте забележките им прекалено присърце. За вас ще е добре, ако посветите определена част от времето си, за да поплувате на басейн или да отидете на сауна и изобщо, всякакъв досег с вода ще ви е от полза.

СТРЕЛЕЦ
Някои от вас ще изхарчат голяма сума пари, купувайки си нещо скъпо и не дотам полезно, докато други ще променят визията или прическата си. Денят не е подходящ за закупуване на луксозни продукти за дома. Ще сте изключително комуникативни и общителни и не е изключено да получите интересни новини или съобщения, които ще ви предложат някакво новo начало. Много вероятно е да покажете свое ново лице пред света и да успеете да изненадате приятно околните със знанията и талантите си.

КОЗИРОГ
Важно е да се постараете да сте максимално адаптивни, за да виждате положителното от ситуациите, в които попадате, и да се възползвате на максимум от предоставящите ви се възможности. Не е изключено да припечелите допълнителни средства, с които да се поглезите. По всяка вероятност ще сте доста отнесени и мечтателни. Добре е да намерите време за почивка, време само за вас. Ако няма как да се спасите от работа, се постарайте да сте максимално концентрирани, докато я вършите.

ВОДОЛЕЙ
Ще сте много ангажирани със служебни въпроси. Внимавайте, за да не допуснете важни грешки, които после дълго да оправяте. Ще сте много по-ефективни и по всяка вероятност ще постигнете значителни успехи с нещата, с които се захващате. Не е изключено да успеете да започнете важен за вас проект, който впоследствие да ви донесе голяма печалба. Голяма част от вас ще си имат работа с чужденци, с правни или философски въпроси. Ще срещнете признание за отминали усилия.

РИБИ
По всяка вероятност ще използвате началото на деня за социални контакти или обществени изяви. Възможно е да срещнете правилните хора, които впоследствие под една или друга форма ще са ви полезни със съвет или препоръка. Възможно е да попътувате наблизо и да разширите мирогледа си. Рискувате да пропуснете важен детайл в нов бизнес проект, който може да ви върне назад в работата ви и да се наложи да започнете всичко отначало. Намерете време за близък до вас човек и го поглезете.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

декември 2021
ПВСЧПСН
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031 
Advertisement