Connect with us

Водещи новини

Кризи и неочаквани проблеми за Стрелец, материален успех за Близнаци

Публикувана

на

ОВЕН
Запазете настроението си, всичко, което ви прави раздразнителни, не си заслужава. Днес сте психически устойчиви, което ви прави твърде стабилни. Бъдете отговорни към своите постъпки. Не се обаждайте първи на любимите си хора или верни приятели с изненадващи съобщения. Ваш близък е на път да постъпи по неразумен начин в личен план, опитайте се да му въздействате. Грижете се добре за здравето си, като спазвате балансиран режим. Не бива да оставяте днешната работа за утре. Очертават се условия за получаване на по-голяма сума пари.

ТЕЛЕЦ
Много активен ден ви очаква и трябва да вярвате в силите си. Ще се справяте по-добре, ако действате, като се водите от собствената си интуиция. Ето затова е подходящо да се занимавате с дейности, които ви зареждат и релаксират. Ще предпочетете да се заемете с практични неща и да бъдете полезни на семейството си. Отношенията ви с околните – любовни, приятелски и делови, ще бъдат във фокуса на вниманието ви. Възможно е да дадете пари на свои близки. В службата си не е разумно да се мяркате пред очите на шефа, все ще ви намери някоя работа.

БЛИЗНАЦИ
Доста успешен ден за всички ви. Вместо да очаквате някой друг да ви поднесе търсените отговори, търсете ги сами. При някои обаче определено се свежда единствено до любовната взаимност. Трябва да избягвате пътувания, работа или контакти с хора в чужбина, а в дома си – конфликтните ситуации. Времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето ви. Радостни новини, свързани с дома, децата и семейството. Въпреки затрудненията, причинени от ваши противници и неприятели, ще имате добри възможности за материален успех и парични печалби.

РАК
Използвайте първата част на днешния ден за планиране и за довършване на стари изоставени задачи. Може да спечелите допълнителни пари от преподавателска или консултантска дейност. Напрегнат ден обаче, особено що се отнася до здравето ви и до заниманията ви с бизнес или финансови въпроси. Няма значение дали ще усетите силно романтично влечение към стар приятел, или съществуваща любовна връзка ще охлади страстта си. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа.

ЛЪВ
Денят ще е идеален за занимаващите се с творчески професии. Бъдете толерантни към чуждото мнение, защото е възможно, без да искате, да попаднете в конфликтни ситуации. Отдайте се на общуване с приятни хора и със семейството си. Парите ще ви стигат, защото имате фантазия и умеете да ограничавате страстите си. Добре ще ви се отразяват грижите за здравето, почивката, водните процедури. Постигате пълна хармония в отношенията с партньора ви. Любовни вълнения ще ви зареждат с позитивни емоции и силни чувства.

ДЕВА
Днес чувствата ви ще бушуват в различни посоки и ще заемат противоположни състояния. Въпреки това денят ви ще е изпълнен с успехи и продуктивен. Добре е да помечтаете и да направите така, че да се доближите до мечтите си. Настъпва време, в което да обърнете внимание на себе си. Бъдете оптимисти. Вашите добри намерения могат да направят чудеса за отношенията ви. Още от сутринта може да се ентусиазирате от различни нови идеи – какво ново да вложите в работата си, как да промените някои важни отношения.

ВЕЗНИ
Бъдете отворени да научите нови неща, да усвоите нови умения, тези неща скоро ще ви потрябват. Що се отнася до взаимоотношенията с околните, търпението ви може да бъде поставено на изпитание. Новите хора в живота ви идват с мисията на учител. Някои ще ви научат на полезни неща, други могат да ви научат на хитрости или начини за печелене на лесни пари, но с неясни последици. Като цяло пред вас е един много разнообразен ден, който ще има с какво да ви впечатли. Благоприятен ден за хора на изкуството. Ако възникнат неочаквани проблеми, избегнете на всяка цена паниката.

СКОРПИОН
Ще е интересен ден за голяма част от представителите на зодията. Очаква ви нова любов. Ще е удачен ден за планиране на нови бизнес проекти и начинания. Не мислете за парите, а за задълженията си, и се постарайте да ги изпълните по очаквания начин. Напрегнатата небесна конфигурация сочи, че времето е подходящо за отдих и за полагане на грижи за здравето. Умората от последните дни се отразява на всичко около вас – работа, емоции и семейството. Задължително е да намерите време и за почивка поне вечерта.

СТРЕЛЕЦ
Ще преминете през проблемите си проникновено и с делови подход. Обуздайте нетърпеливостта си и станете по-смирени. В състояние сте да предвидите събитията и да се възползвате от тях. Днес е ден за разчистване, за извършване на промени, също и да положите грижи за здравето си. Отложете деловите разговори, свързани с пряката ви работа, за да не изпуснете някоя дума, която да вгорчи живота ви. Ще ви изненадат трудности, свързани със семейните ви задължения. Необвързаните ще са обзети от любовен порив по обаятелна личност.

КОЗИРОГ
Бъдете особено внимателни при общуването си с партньора, с родители и висшестоящи. Парите идват и си отиват, както ще се случи и днес. Хармонични отношения с любимия човек и семейството ви. Ако не друго, сетете се, че имате задължения към семейството и близките си хора. Заложете на повече движение, на срещи и разговори, на общуването си с околните. Сутринта обърнете внимание на семейството си, което има нужда от вашата подкрепа. Флиртовете могат да се превърнат в сериозна връзка. Ще е подходящ ден за подписване на договори, за водене на важни преговори.

ВОДОЛЕЙ
Бъдете умерени, грижете се добре за здравето и най-вече за спокойствието си. Намерете време да свършите повече работа – най-добре рутинна, а не да се впускате в нови дейности. Ако е възможно, заемете наблюдателна позиция и не пристъпвайте към активни действия в дома си. В състояние сте да предвидите всички събития и да се възползвате от тях. Добър ден за занимания с бизнес, свързан с финансови институции. Що се отнася до здравето ви, добре ще е да направите пречистващи процедури или да спазвате диета.

РИБИ
Към парите трябва да подходите изключително разумно. Не пренасяйте незначителните проблеми в семейството и на работното си място. Ще намерите спокойствие и сигурност в любовта, но хората, с които общувате по ежедневни, битови въпроси, доста силно ще изпитват търпението ви и способността ви да намирате нетрадиционни решения. От сутринта получавате няколко предложения за допълнителна работа. Гледайте по-философски на света и се осланяйте на съдбата си, тя няма да ви изостави.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2022
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Advertisement