Connect with us

Водещи новини

Критичен период за Козирог, Близнаци-не се изкушавайте

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР
До 11ч се разбете по всички важни въпроси за деня и потърсете първи тези, с които смятате да движите важна работа или сделка. Към обед в делата ви ще се намесят неканени гости. Нищо ново да не се започва. Навлизаме в деня на прилепа. Всичко ще се прави на тъмно. Ще се активизират сделки в сивата икономика. Щадете сърцето, провокират се стенокардии и аритмии.

4
РАБОТА
5
ПАРИ
5
ЛЮБОВ
4
КЪСМЕТ
4
ЗДРАВЕ
ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ
Обадете се на тези, с които искате да стопите ледовете и да ги привлечете към личната си кауза. От обед навлизаме в труден период, в който много неща ще се вършат на тъмно и ще провокират семейния и обществен мир. Лесно може да се излъжете в преценката. Ден на прилепа, не се вижда откъде идва опасността. Сякаш сме в зоната на здрача, детайлите са трудно различими.

5
РАБОТА
4
ПАРИ
4
ЛЮБОВ
4
КЪСМЕТ
4
ЗДРАВЕ
БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ
Важното и неотложното свършете по най-бързия начин. С напредването на деня може да се излъжете в преценката и да направите грешен избор. Продължете това, което движите до момента. Не започвайте нов проект. Може да ви предложат нещо доста изкусително или изнудващо. Ще се правят сделки в сивата икономика. Печелят големите играчи на пазара. Не се изкушавайте.

5
РАБОТА
5
ПАРИ
4
ЛЮБОВ
5
КЪСМЕТ
5
ЗДРАВЕ
РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ
Важните срещи насрочете възможно най-рано. Към обед навлизаме в тъмен период, в който е трудно да се различат приятелите от враговете. На тъмно ще стават и някои важни сделки, от които ще имат полза само малцината запознати с нещата. Едно давещо чувство в гърдите сочи, че трябва да се обърнете към по-духовни занимания. Денят е благоприятен за гинекологични интервенции.

4
РАБОТА
5
ПАРИ
5
ЛЮБОВ
4
КЪСМЕТ
5
ЗДРАВЕ
ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ
Ден на помирение. Сутринта ще намерите компромисния вариант, но ще остане едно горчиво чувство в сърцето. Родените в третата декада са в по-неблагоприятна позиция. Денят е с негативна анергетика. Необходима е активна самозащита от чернотата наоколо. Контролирайте емоциите. Не се опитвайте на никого нищо да доказвате. Започвайте такава работа, която до вечерта ще приключите.

4
РАБОТА
4
ПАРИ
4
ЛЮБОВ
4
КЪСМЕТ
4
ЗДРАВЕ
ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП
Важните срещи и преговори насрочете за началото на работното време. С напредването на деня на всички нива се появяват сенки, активизират се негативни мисли и желания, а важните за всички ни сделки ще се правят под масата и на тъмно. Не започвайте нищо важно, но каквото приключите до края на деня ще ви донесе придобивки и награди. Следете знаците, контролирайте емоциите.

5
РАБОТА
4
ПАРИ
4
ЛЮБОВ
5
КЪСМЕТ
5
ЗДРАВЕ
ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ
Станете рано и свършете важното в първите два часа на работното време. След това навлизаме в сенчест период, в който много неща ще се правят на тъмно. Няма да се разбере кой с какви планове и намерения идва, какво в действителност предлага и какво ще ни коства всичко това. Не играйте хазартно, не се доверявайте на всеки. Поръчаното може и да не бъде доставено в желания вид.

5
РАБОТА
5
ПАРИ
5
ЛЮБОВ
5
КЪСМЕТ
5
ЗДРАВЕ
СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ
До обед може да си върнете някои загубени позиции и да се разберете по спорни въпроси. В организма ви се включват енергии на финно ниво, които ще парират първосигналната ви реакция. Но родените след 11 ноември трудно ще се въздържат и контролират. Може да се решите на необмислен ход или сделка в сивата икономика. В желанието за печалба нарушавате наредби и обещания.

5
РАБОТА
4
ПАРИ
5
ЛЮБОВ
4
КЪСМЕТ
4
ЗДРАВЕ
СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК
Денят започва с разтоварващи моменти и с надежда за помирение. До вечерта напрежението в отношенията ще нараства. Може да разберете за тайните ходове на някого и да започнат разправии. Необходима е активна самозащита от чернотата наоколо. Нищо ново и важно да не се предприема. Не оставайте дома и децата без надзор. Планирайте преместване на по-добро място.

5
РАБОТА
5
ПАРИ
4
ЛЮБОВ
4
КЪСМЕТ
5
ЗДРАВЕ
КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ
Важното свършете в първите часове на работното време. Пазете квитанции и бележки. Не си разчиствайте бюрото. Може да унищожите или да загубите важен документ. От обед навлизаме в разрушителен период, в който се решаваме на неравностойни връзки или на сделки в сивата икономика. Ще си спестите само временни разходи, а в бъдеще много повече ще давате и ще страдате.

5
РАБОТА
4
ПАРИ
4
ЛЮБОВ
5
КЪСМЕТ
5
ЗДРАВЕ
ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ
Днес лесно може да бъдем привлечени от тъмната страна, от хора работещи в сивия сектор и от нелоялни партньори. Ще бъдат наказани горделивците и тези с голямото самочувствие. Ще се поддадете на нечии хвалебствия по ваш адрес и може да направите грешен избор и ход. Нищо ново да не се предприема. Изчакайте до 21-и когато Меркурий ще тръгне в директна посока.

5
РАБОТА
5
ПАРИ
4
ЛЮБОВ
4
КЪСМЕТ
4
ЗДРАВЕ
РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР
Важното за деня свършете до 11ч. Подновете изгубените в кризата връзки и контакти, уредете договори, доставки и плащания. Планирайте от понеделник старта на новите си бизнес инициативи. Не се изкушавайте да навлизате в тресавището на нерегламентираните дейности. Може да бъдете изкушени да нарушите закона. Бъдете сигурни, че ще ви излезе значително по-скъпо. Не рискувайте.

5
РАБОТА
4
ПАРИ
5
ЛЮБОВ
5
КЪСМЕТ
4
ЗДРАВЕ

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

март 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Advertisement