Connect with us

Водещи новини

Критичен ден за Водолей, съдбоносна любовна връзка за Телец

Публикувана

на

ОВЕН
Неангажираните представители на знака ще си поставят задача бързо да изменят своя социален статус. Но ако искате да не сте сами, не трябва да афиширате новите си връзки, а да се опитате първо да свикнете един с друг и после да покажете своя избраник на близкото си обкръжение и да предявите изисквания към него. Семейните е възможно да имат проблеми със семейството на своите партньори, защото пречат на техните семейни отношения. Не трябва да избързвате в своите действия.

ТЕЛЕЦ
Неангажираните от вас ще имат шанс за съдбоносна любовна връзка, която може да промени вашия социален статус. Главното е да не действате импулсивно, за да не изгубите подаръка, който ви е предоставила съдбата. Семейните пък ще имат много интензивен и изпълнен с приключения ден. Ще укрепят своите отношения и ще работят за свое потомство. Време ви е за сериозни партньорски разговори, решенията трябва да бъдат взети от двама ви, за да са успешни.

БЛИЗНАЦИ
Разгръщат се тектонични процеси, избухват вулкани и се образуват нови пространства в душите ви. Постоянното ви духовно търсачество ще ви докара желание да се надскочите. От всички капани по духовния път най-опасно е престараването, не му се давайте. Сега правилните решения сами ще ви намерят. Семейните представителите на знака ще трябва да осъзнаят, че изискванията, които имат към партньорите си, са нерационални, и че се налага преоценка на семейните ценности.

РАК
Днес не правете нищо, което провокира съмненията ви. Ако не се чувствате във форма за мъдри решения, пробвайте да се имплантирате във възможности за разтуха. Неангажираните ще имат шанс да намерят своята половинка и ако съумеят да се задържат за по-дълго време заедно, може да ви очаква щастлив съвместен живот. Семейните представители на знака ще се радват на благоприятен ден. Партньорите ще имат възможност да осъзнаят колко е ценен за тях техният партньор.

ЛЪВ
Приемете закона на вероятностите и поемете на пътешествие в некартографираните пространства на днешните изненади, като консумирате събитията, без да се притеснявате за негативните аспекти и лошия холестерол. Може да се стъписате, но не се паникьосвайте – ще се окаже, че случващите се неща са за добро. Удоволствията, дори да не са най-полезните и смислени, но са приятни, ще ви подействат ако не освобождаващо, то поне освежаващо и много зареждащо за следващите ви дни.

ДЕВА
Самотните представители на знака е малко вероятно да намерят партньор, който да отговаря на вашите изисквания. Не са изключени и запознанства, които в началото да носят наслада, а след време да носят раздразнение. Семейните ще се радват на благоприятен ден за семейните отношения, но за да постигнете това разбирателство и хармония, не е желателно да товарите партньора си с несвойствени му задължения. Отделете повече време днес да бъдете с най-близките си хора.

ВЕЗНИ
Неангажираните трябва да се отпуснат и е възможно да се забъркат в отношения, които преди време са били недопустими. Например с човек, който води странен начин на живот, ще го приемете, и колкото парадоксално да е, ще сте щастливи с него. Семейните представители на знака ще трябва да доказват своите качества. По този начин те ще стимулират своите семейни отношения и е вероятно да играят главна роля в този съюз. Дори без повод, подгответе малък подарък за любимия ви човек.

СКОРПИОН
Днес ще преодолявате всички бариери благодарение на силна воля и добро настроение. Имате цел и минавате през стени. Справяте се с лоши навици, като спирате да ги забелязвате, по същия начин се справяте и с неприятни хора от обкръжението ви. Делегирайте неприятните задължения или решения, особено ако не ви засягат, на партньорите си. Самотните ще се сблъскат с доста проблеми в личните отношения, но все пак ще имате шанс да срещнете човек, който ще има всички качества, които цените у хората.

СТРЕЛЕЦ
Звездите ви подстрекават да бъдете внимателни, за да сте влиятелни. Вие сте най-важният човек, който си струва да обичате. Осъществете пътуване, особено ако има какво да научите от него. Ако ли не, ще го научите от друго място. Използвайте похватите на добросъвестното отлагане – слушайте, съгласявайте се. Така може да не постигнете нещо, но и нищо няма да изгубите. Само ще спестите енергия, която може да използвате за спорт или разкрасителни процедури.

КОЗИРОГ
Сега не е време за бързи кариерни победи. Фокусът върху възможностите ви е леко разфокусиран, но ако се проявите като външен наблюдател, лесно може да го оправите. Дотогава си почивайте от бита – флирт, хоби, здрав сън, шоколад – всички тези неща помагат при симптоми на несигурност. Семейните представители на знака ще се сблъскат с много разногласия и трудно ще намират общ език с партньора си, но има шанс да преодолеят кризата и да запазят отношенията си.

ВОДОЛЕЙ
Денят ще бъде безпощаден към всеки ваш опит да заобиколите основни морални принципи и закони. Каквото и да искате да реализирате днес, го правете честно и почтено, следвайки правилата, без задкулисни игрички, без лъжи, измами, незачитане на достойнството на другите, стремеж да се доказвате и налагате на всяка цена. Това важи особено за тези от вас, които заемат шефски позиции. Сто пъти по-добре ще е да направите крачка назад и да се откажете от дадено начинание.

РИБИ
За мнозина денят ще бъде благоприятен за кариерно придвижване и направа на финансово състояние. Просто се налага да смените своята тактика на поведение. Не трябва да действате безцеремонно и настъпателно. За да имате успех, е нужно да действате доста внимателно. Финансовата прогноза ви препоръчва да бъдете повече спонтанни, внимателни, но и търпеливи. Успешна кариера и финансов просперитет ще ви донесе колективната работа, лидерските качества и умението да организирате своята и чуждата дейност.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

април 2021
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930 
Advertisement