Connect with us

Водещи новини

Критичен ден за Дева – не проявявайте агресия, късметът е с Водолей

Публикувана

на

ОВЕН
Благоприятен ден за развитие на отношения и появата на нови запознанства. Ще сте изпълнени с чувства и стремежи, а вашият емоционален импулс ще намери отражение във външния свят. Емоционалността и общителността ще ви помогнат да срещнете дългоочакваната любов. Само не забравяйте, че всяко действие има минимум две страни. Емоциите могат да донесат както радост, така и огорчения. Внимавайте да не се разстройвате по никакъв повод, иначе отрицателните емоции може да ви залеят.

ТЕЛЕЦ
Денят е добър спокойно и методично да се заемете с чисто практически въпроси. Доброто самочувствие и високо ниво на работоспособност ще ви позволят постепенно да премахнете препятствията, създадени през предходни дни. Може да се наложи да се ровите в подробности и рутинни дейности. Не трябва да забравяте здравето си. Това е идеалното време за здравословни диети и за лечебно-превантивни мерки – масаж, закаляване, посещение във фитнес клуб, басейн, спортна зала.

БЛИЗНАЦИ
Налага се да проявите мъдрост, ако искате да запазите съществуващия ред и да избегнете изкушенията. Има тенденция за промяна в материалната сфера – може да се появи желание за хазартни игри и подобни увлечения. Дори да имате достатъчно големи възможности, важно е да намерите идеалния баланс. Поддържането на равновесие сега ще се отрази добре в бъдеще. Прекрасно време за общуване, придобиване и усвояване на нови знания, намиране на нова работа, закупуване на нова техника.

РАК
Романтичната нагласа през първата половина на деня предвещава възможността от интересно познанство и начало на по-дълбоки отношения. Ако се вслушвате в сърцето си, много лични проблеми, свързани със семейството или с приятели, ще бъдат разрешени. Благодарение на доброто ви настроение ще можете да разрешите съществуващи разногласия в отношенията, да оправите конфликти и спорове и дори мирът да не възтържествува веднага, първите стъпки в тази посока ще бъдат направени.

ЛЪВ
Подходящ ден за самопознание, изучаване на тайни науки, философия. Собствените емоции е необходимо да държите под контрол, но не и да ги потискате. Не трябва да се ограничавате в удоволствията – гастрономически, спа процедури. Но не прекалявайте, в противен случай мъчителните обяснения и душевните терзания не могат да бъдат избегнати. В работните моменти се вслушвайте в това, което казва и прави представител на знака Овен. Неговите идеи може да ви помогнат в бъдеще.

ДЕВА
Важно е да престанете да се обиждате на целия свят и да търсите поводи за недоволство. Постоянното заяждане заради дреболии и недоволна физиономия ще прати „по дяволите” всички усилия, които правите, за да изглеждате добре. Не се опитвайте да влияете на хода на събитията. С каквото и да се захванете, ще срещнете противодействие. Но в ролята на пасивен наблюдател ще можете не само да натрупате необходимата информация, но да съберете сили за стратегически скок в бизнеса.

ВЕЗНИ
Невероятно сантиментални и уязвими сте, но не позволявайте от това да се възползват близки до вашия бизнес. Нервната ви система е изключително уязвима – всеки спор, всяка разправия ще се превърнат в сериозно изпитание за вас. От душевното спокойствие сте доста далеч и да се владеете няма да е никак лесно. Ако знаете ефективен начин за самоуспокоение, непременно го използвайте всекидневно. Заемете се със спокойни и уединени занимания, например почетете от любимата си книга.

СКОРПИОН
Добър ден за занимаващите се с духовни практики и медитации. Това е време за духовно търсене. Мисловните форми и настройки, които ще създадете, ще могат по-нататък да се отразят плодотворно в живота ви. Денят не е благоприятен за общуване. Колкото повече суета има около вас, толкова по-силен дискомфорт ще усещате. Задачата ви е да запазите делата си в състоянието, в което са в момента. Промяната на ситуацията по един или друг начин ще се окаже различна от вашите очаквания.

СТРЕЛЕЦ
Подходящо време за големи покупки за дома. Покрай тези занимания не трябва да забравяте за родителския си дълг. Сега общуването с децата е най-добре да се гради върху доверието. Ще се появят благоприятни условия за внасяне на приятни изменения в личния живот. Ако вече сте решили с кого да споделите живота си, то сега времето е подходящо за оформяне на вашите отношения. Семейните двойки могат да разнообразят емоционалния си живот със съвместно пътуване.

КОЗИРОГ
Някои от предстоящите събития ще можете интуитивно да предчувствате и това ще ви помогне да избегнете възможни неприятности. Не са изключени изненади, затова недейте да участвате в обществени прояви, за да не пострада репутацията ви. В личен план се очертават многобройни флиртове, които ще дадат възможност за повече сексуални истории. Но ако сте самотен представител на знака, търсещ голямата любов, ще се наложи да почакате. Действията или решенията на ваш роднина или приятел ще бъдат озадачаващи.

ВОДОЛЕЙ
Късметът може да ви се усмихне във финансовата сфера. С увереност сключвайте сделки, стартирайте нови кампании. Благоприятно време за въвеждане на иновации в областта на финансовия живот, но не трябва да очаквате незабавен успех – за всичко се изисква време. В емоционален план обаче ще сте на дъното – такъв е законът на равновесието. Може да се почувствате самотни и изоставени, но всъщност умишлено ще страните от хората. В някои отношения трябва да преразгледате предишните си приоритети.

РИБИ
Опитайте се да не взимате решения и да не използвате логика в действията си – позволете на ума ви да отдъхне и се вслушайте в интуицията и сърцето си – ще е много по-ефективно. Денят позволява не само да се отпуснете от ежедневните проблеми, тъй като те ще се решават плавно и без излишни усилия, но и да получите заряд от оптимизъм. Семейните отношения ще се подобрят, възможна е проява на нови чувства и нови вълнуващи запознанства.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

август 2021
ПВСЧПСН
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031 
Advertisement