Connect with us

Водещи новини

Критичен ден за Близнаци и Скорпион, Телец-не рискувайте

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Днес ви вълнуват повече проблемите в материален план и така пропускате да забележите промените настъпващи в отношенията с партньори. Нищо важно да не се започва и предприема, особено ако не е съгласувано с хората, с които сте свързани с брачни или други договорни отношения. Всяка крачка направена на своя глава ще ви изправя пред проблеми и неприятности в бъдеще.

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Днес печалбите ни ще носят в бъдеще загуби. Бъдете внимателни и не рискувайте, особено с чужди пари и заеми. Предприетото ще тръгне накриво, ще провали договори, делови и лични връзки. С пълна сила действа грубият материализъм. Не очаквайте компромис, а и няма да направите такъв. Така обричаме съвместните си инициативи на провал. Печелят хора в сянка.

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Един от най-неблагоприятните дни в месеца. Съпротивителните ни сили намаляват. Лесно може да се поддадете на негативни въздействия и влияния. Не взимайте важни семейни и управленски решения. Всичко предприето ще води в грешната посока и ще донесе загуби, които трудно ще преглътнете и понесете. Гонете от съзнанието си натрапчивите мисли. Добре опечете храната си.

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Обгръща ни тъмнината на приближаващото новолуние. Не предприемайте нищо съществено, не отивайте на първа среща и не сключвайте нови договори. Хора в сянка ще се намесват на всички нива в живота ни и ще търсят начин да ни използват. Сложете край на една фалшива връзка, не продължавайте със самозаблудата. Днес и пророчествата са лъжливи. Дано всичко е за добро.

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Днес сте в състояние да загубите не само пари и придобивки, но и да навредите на здравето си. Внимавайте с храната, не яжте нищо алангле. Вероятни са стомашни неразположения. Ще се наложат и непредвидени разходи, особено ако започнете необмислени начинания. Съветът е да не предприемате нищо важно и сериозно. В живота ви може да се появи опасен провокатор и изкусител.

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Днес ще ви се предложи примамлива идея, на която вероятно ще клъвнете и това ще ви докара преблеми в бъдеще. В деня преди новолунието се сгъстява астралната мъгла. Тъмни сили се опитват да навредят на мислите и да провокират действията ни. В живота ви може да се появи провокатор и лицемер, който да ви изнуди в една или в друга посока. Нищо важно да не се предприема.

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Всичко предприето днес ще ви обвързва неблагоприятно, ще източва сили и ресурси и ще ви вкарва в рискова програма. Тъмнината на предстоящото новолуние прикрива нечии тъмни замисли и изкривява информацията. Бъдете максимално отговорни. Не се доверявайте на всеки и не разкривайте картите си пред непознати. Днес всеки ви е конкуренция, дори и най-близките.

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Един от тежките ви дни за месеца. Липсва енергия. Трудно намирате източници на подкрепа. Някой ще се опита да ви изтика от завоюваните до момента позиции. В този ден трудно ще се защитите, затова ограничете контактите и не предприемайте нищо важно за бъдещето си. В живота ви може да влезе фаталната жена или мъжът, който да ви обърка и използва.

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Един от най-тъмните дни за месеца. Предстои ограбващо силите ви новолуние в знака на опозицията ви Близнаците. Навлизате в рисков и безенергиен период. Нищо съществено не предприемайте. Прочистете се от отровите. Парирайте опитите за притискане и навлизане в личното ви пространство. До два дни може да се обострят кожни алергии и невралгии.

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Днес взаимно се прецакваме и надцакваме. Няма равностойност и равнопоставеност в отношенията. Печелят хитреците, мошениците и тези, които с никого и с нищо не се съобразяват. Предприетото с големи амбиции ще обслужва задкулисни интереси. Денят носи енергийни загуби и разочароващи отношения, от които доста ще ви заболи. Нищо отговорно и важно не предприемайте.

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Този ден ще донесе объркване и проблеми, ще ви бръкне дълбоко в портмонето и ще ви направи донор за чужди нужди и амбиции. Не вярвайте на думи, уверения и обещания. Не давайте и не взимайте заеми. Не играйте рисково, не правете облози и залози. Всичко предприето ще трябва да се преправя и ще ви донесе загуби. Сключените договори ще работят за чужд интерес.

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Днес опитните рибари ще уловят своята златна рибка. Бъдете внимателни, за да не се наложи да изпълнявате нечии нареждания и желания. Не влизайте в наравностойни отношения, от които ще излезете емоционално, душевно и метериално ограбени и притеснени. Много добре сварете и опечете храната си. Навлизаме в период на засилени алергичности към храни и препарати.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Коментирай

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

юни 2020
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Advertisement