Connect with us

Водещи новини

Кратки авантюри за Овен, Рак – пазете се от измами!

Публикувана

на

ОВЕН
Постарайте се да организирате и някои необходими срещи – така ще си осигурите материални приходи. Засвидетелствайте уважението си към хората, подкрепили ви в последно време в предприетите от вас начинания. Стремете се да организирате делата си така, че да успеете да премахнете вътрешното си напрежение. Финансовото ви положение ще бъде стабилно, но въпреки това не е препоръчително да предприемате грандиозни инициативи, които ще изискват влагане на средства. Някои от вас ще се отдадат на кратки авантюри. За част от вас това едва ли ще е проблем, но на трайно обвързаните може да струва скъпо.

ТЕЛЕЦ
Направете необходимото, за да укрепите защитните сили на организма си. Пазете се от увлечения, които биха могли да поставят под въпрос сигурността ви в материален или в личен план. Моментът може да се окаже изключително важен за взаимоотношенията ви с приятел. Днес стойте настрана от лицемерите и подмазвачите. Със собствени сили ще съумеете да стигнете много по-далеч, отколкото ви обещават разни хора от обкръжението ви на работното място. Сключвайте изгодни договори за сътрудничество, но не се поставяйте в подчинено положение, защото това няма да доведе до нищо позитивно за вас.

БЛИЗНАЦИ
Реализацията ви в професионалната сфера ще бъде поставена под въпрос, ако не вземете необходимите мерки срещу опитите на недоброжелатели да ви навредят заради вече постигнатото от вас. Обмисляйте внимателно решенията си, особено ако с тях ще промените коренно съдбата си. В професионалната сфера всяка нова инициатива ще бъде добра за вас. Не се колебайте да се освободите от предразсъдъците си, за да успеете да поставите начало на нещо, което би имало отлични условия за развитие. Колкото по-адекватно действате на този етап, толкова по-удовлетворени ще се чувствате от постигнатото.

РАК
При много от вас съществува обективен риск да станете неволно жертва на измама. Преценявайте хората в обкръжението си, както и новите лица, търсещи някаква близост с вас. Не говорете много, ако обстоятелствата го налагат. Планирайте предстоящо свое пътуване. В случай че има нещо, което ви тревожи, то задължително се върнете към него и изчистете неяснотите. С пълна сила това твърдение важи за взаимоотношенията с хората около вас. В материален план не е добре да предприемате каквато и да било инвестиция. В емоционално отношение на всяка цена избягвайте да изпадате в крайности.

ЛЪВ
Обмисляйте въпросите, които ви вълнуват, така че разрешаването им да носи желаното от вас удовлетворение. Заловете се с уреждането на някои семейни въпроси. Внимателно обмислете предстоящите си професионални планове, за да знаете по какъв точно начин е най-удачно да действате. Добре е започнете да планирате също така предстоящо пътуване, особено ако е на далечно разстояние. Анализирайте обективно случващото се около вас, за да реагирате по-адекватно на предизвикателствата, които ви отправят в професионалната област или в личен план.

ДЕВА
Имайте предвид, че добрата стратегия, откритият характер и усмивката биха могли да бъдат много полезни за вас – откажете се от недоволството, от мрънкането и бъдете гъвкави. Следвайте личните си принципи, но не бъдете слепи за това, което ви заобикаля в личен и в професионален план. Действайте така, че да успеете да изпълните многобройните си текущи задължения. Добре е да планирате детайлно предстоящо свое пътуване – без значение дали е по работа или е за удоволствие. С постоянство и с разбиране на същността на съществуващите проблеми преодолявайте изпречващите се на пътя ви трудности.

ВЕЗНИ
Организирайте реализацията на текущите си задължения така, че да се справите и с някои лични ангажименти, чието изпълнение не бяхте предвидили за този етап. Въздържайте се да правите големи покупки, особено на неща, които не са от първа необходимост за вас. В случай че изпитвате определени съмнения и страхове, то на всяка цена е важно да потърсите подкрепа в лицето на приятел, който и друг път ви е подавал ръка в труден момент. Съобразете се със съществуващите на работното ви място обстоятелства и чак тогава вземете решения, които биха ви осигурили напредък.

СКОРПИОН
В случай че има възможност за промяна, то не отлагайте да я направите, особено ако съзнавате, че това ще ви донесе много повече ползи, отколкото негативи. Проявете търпение спрямо възрастните и най-малките членове на семейството си. В случай че се открие възможност, планирайте делата си така, че да си осигурите повече време за отмора и за забавления с приятели. Укрепете положителната си нагласа и не допускайте да ви обземат каквито и да било мрачни мисли. Стремете се да бъдете подготвени за всякакви реакции, особено ако близък или роднина ви предизвика.

СТРЕЛЕЦ
Днес не стартирайте каквито и да било нови инициативи в професионалната сфера. Обръщайте внимание на малките неща – както в процеса на работа, така и по отношение на документите, с които се налага да боравите. Действайте според обстоятелствата и ще бъдете приятно изненадани от случващото се около вас. Повишете активността си, защото това ще ви предпазва да не пропуснете добри възможности, които ще ви бъдат предоставени в професионален план. На част от вас да се наложи да направят някои вложения с цел подобряване на работната среда или поради разширяване на досегашните ви правомощия.

КОЗИРОГ
Не е изключено делови партньор или колега да ви предизвика да реагирате, а и обстоятелствата около вас просто да не се подреждат според очакванията ви. В този случай запазете спокойствие и чак тогава предприемайте конкретни действия, за да се справите в създалата се ситуация. Подбирайте разумно приятелите си и деловите си партньори. Стремете се да изградите у себе си нагласата на човек, който дори и да е подложен на редица изпитания, вярва и знае как да се изправи отново на краката си. Имайте предвид – ако досега в живота си сте били лоялни, съдбата ще ви се отблагодари подобаващо.

ВОДОЛЕЙ
През днешния ден ще се наложи да преминете през редица изпитания. Не си позволявайте да не обръщате внимание на детайлите в процеса на работа, тъй като рискувате да си навлечете сериозни неприятности. В случай че сте настроени песимистично, то задължително е да направите равносметка за изминалото. Моментът ще се окаже ключов за много от вас, тъй като най-накрая ще постигнете развитие по конкретна своя инициатива. Не позволявайте на никого да взима отношение по въпроси, които засягат семейството ви. Постарайте се да се отпуснете в компанията на обичаните от вас близки и познати.

РИБИ
Проявеното от вас разбиране към интимната половинка ще бъде възнаградено подобаващо. В професионалната сфера заложете на активните и целенасочените действия. Стремете се да организирате инициативите си така, сякаш няма да ви се отдаде друга възможност. Препоръчително е да оцените цялостно здравословното си състояние. Колкото по-разумно оперирате с наличните си финанси, толкова е по-малка вероятността да възникнат каквито и да било затруднения в това направление. Не бързайте да изразявате мнението си пред човек, който не иска това от вас.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Advertisement

Facebook

Календар

декември 2022
ПВСЧПСН
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Advertisement