Connect with us

Водещи новини

Козирог решава успешно финансови проблеми, съдбата изпраща знаци на Близнаци

Публикувана

на

ОВЕН
Може да гледате напред и да правите планове за бъдещето, но активните действия отложете за след няколко дни, когато около вас ще се създаде по-благоприятна обстановка. Възможно е да осъзнаете нещо важно, свързано с развитието на бизнеса ви или с професията ви. Можете да свършите добра работа, ако насочите енергията си в определено направление и положите повече усилия. Преследвайте целите си и бъдете постоянни. Разчитайте на помощ от колеги и приятели и споделяйте повече какви са плановете и намеренията ви – ще получите неочаквана подкрепа.

ТЕЛЕЦ
Подходящо е да се заемете с изостанали задачи – така ще си освободите време и ще направите място за важните неща. Ако у вас се породи желание, може да отделите малко време, за да помечтаете – така ще получите вдъхновение за нови начинания, които ще осъществите успешно през следващите дни. В края на деня ще имате много енергия и може да се посветите на занимания, които ви зареждат с ентусиазъм. Вероятно ще имате желание да спортувате по-активно.
Събитията ще ви позволят да си отговорите на някои въпроси и да постигнете яснота коя посока да следвате в личния или в професионалния си живот.

БЛИЗНАЦИ
За да се възползвате максимално от звездните влияния, е потребно да действате в синхрон със събитията, а не да вървите срещу тях. Опитайте се да гледате малко по-философски на нещата и да не квалифицирате преживяванията като добри или лоши според това дали съответстват или не отговарят на очакванията ви. Ако наблюдавате внимателно знаците, които съдбата ви изпраща, ще откриете кои ваши планове се нуждаят от ревизия, какво ще трябва да свършите и къде да промените курса на движение. Тези от вас, чиито амбиции са свързани с някакво обучение, ще намерят верния път.

РАК
Нищо чудно през днешния ден да разширите кръгозора си по някакъв начин, да натрупате нов опит или да усвоите нови умения. Бъдете отворени към новото и не отхвърляйте с лека ръка информация, мнение или идея, защото може да ви обогатят или да съдържат нещо ценно за вас самите. Вкопчването в сигурното и установеното може само да ви попречи да се възползвате от интересна нова възможност. Бъдете по-внимателни в комуникацията с партньора си – възможни са неочаквани обрати, както и конфликти. Има шанс да проявите по-голяма смелост от обикновено и да кажете открито какво мислите и как се чувствате.

ЛЪВ
Днешният ден е много подходящ да финализирате работен проект или да обмислите детайлите на начинание, което планирате в близко бъдеще. Каквито и страхове и притеснения да са обсебвали ума ви през изминалите дни, днес ще бъдете по-спокойни – лека-полека ще се освободите от натрапчивите мисли и ще започнете да изграждате у себе си позитивна нагласа. За да действате в синхрон със звездните влияния, е потребно да не се поддавате на тревогите, а да търсите решения на конкретните проблеми. Ако се притеснявате, че в бъдеще нещо може да ви създава безпокойство, вземете нещата в свои ръце и говорете с когото трябва.

ДЕВА
Днес потърсете информация, свършете първо онова, което сте отлагали много пъти вече. Колкото сте по-практични и здраво стъпили на земята, толкова по-голям шанс имате да свършите доста добра работа и да разрешите някои проблеми, които от известно време стоят на дневен ред. Миналото ще продължава да играе важна роля в преживяванията ви. За разлика от преди, сега ще гледате по-реално на нещата и ще ви бъде по-лесно да взимате правилните решения. Дори да ви се струва, че нещо се случва по-трудно или ситуацията не ви е съвсем ясна, не се безпокойте – ще имате нужната подкрепа.

ВЕЗНИ
Ако днес се вслушате в интуицията си, всичко ще се случва по-леко и безпроблемно. Възможно е да получите добри новини, които касаят родител или семейството ви. Ще трябва да осмислите някои промени, които се случват в най-близкото ви обкръжение – например в работната ви среда. Възможно е да сте имали проблеми с колеги или да сте получили интересно предложение – мислите ви ще бъдат заети с тези въпроси и вероятно ще търсите правилното решение. Преценете много внимателно ситуацията и ако не сте готови да действате, по-добре изчакайте и отложете за известно време взимането на окончателно решение.

СКОРПИОН
Някои от вас ще имат възможността да преосмислят стари взаимоотношения и да се откажат от някаква договореност, ако тя вече не им е изгодна. Денят е много подходящ за прекратяване на отношенията с хора и организации, с които вече не сте си взаимно полезни – ако сте на такъв етап, проявете малко повече смелост и оставете миналото зад гърба си. Други представители на знака ще влязат в нова фаза на важна за тях връзка – лична или делова. Ако имате желание да се сближите с човека до вас или да изясните отношенията си, днес ще се създаде възможност да го направите.

СТРЕЛЕЦ
Имате ли някакви въпроси, сега е моментът да ги изложите ясно, а не да се поддавате на неясните си предчувствия или на подозрения. Разбира се, вашите усещания са много силни и често са верни, но ако не вложите здрав разум и не обсъдите ситуацията с другия човек, има риск да си въобразите някои неща. Ще откривате лесно истината и ще попадате на правилните хора, които биха ви помогнали да решите проблемите си. Ще размишлявате върху въпроси, които излязоха на преден план преди няколко дни. Макар за много от вас тези проблеми да не са напълно решени, сега поне ще добиете малко повече яснота и ще гледате по-реалистично на нещата.

КОЗИРОГ
Ако вниманието ви е заето със служебни или финансови проблеми, които трябва да анализирате и да решите, днес може да го направите успешно – не отлагайте, а се заемете сериозно. Ако пък проблемът е от романтичен характер, най-вероятно вече сте намерили решение, което сега ще обмислите добре и ще го приложите. Ще успеете да погледнете по-обективно и на емоционалната ситуация, в която сте попаднали. Това ще ви даде възможност да се измъкнете от драмата и да видите себе си отстрани. Тези от вас, които са късметлии и нямат любовни терзания, ще може да се насладят на приятни разговори и забавления.

ВОДОЛЕЙ
Ако усетите желание да се поглезите с някакво удоволствие, например да се отдадете на любимото си занимание, не потискайте порива си – всички тези преживявания ще ви се отразят добре и ще разнообразят всекидневието ви. Денят е доста благоприятен, що се отнася до финансите ви – възможно е най-накрая да сключите дългоочаквана сделка, да уредите паричен въпрос или да откриете нов източник на доходи. Макар че новините в тази област ще бъдат добри за вас, все пак всичко зависи от способността ви да поддържате добър баланс между приходите и разходите си, така че не прекалявайте с харченето.

РИБИ
Днес ще развивате активна умствена дейност. Онези, които се занимават с интелектуален труд, безспорно ще бъдат най-големите късметлии, защото умът им ще работи на пълни обороти. Останалите обаче също може да очакват, че ще се наложи доста да размишляват по някакъв въпрос. Възможно е това да бъде служебен проблем или на преден план да излязат някои неясноти, свързани с професионалното ви развитие. Ако искате да направите по-скъпа покупка за дома и семейството ви, отложете я по възможност за някой друг ден.

vlastta.bg

Facebook Comments Box
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

октомври 2022
ПВСЧПСН
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31 
Advertisement