Connect with us

Водещи новини

Козирог – пазете се от измами, мечтите се сбъдват за Овен

Публикувана

на

ОВЕН
Ще получите възможности, от които е много важно да се възползвате. Добре е да се доверявате повече на интуицията си. Много сте талантливи и ще имате шанс да блеснете пред шефа си и да предизвикате възхищението му. Това може да ви донесе финансов растеж. Мечтите ви ще започнат да се сбъдват постепенно, но е важно да устоите на трудностите. Не може всичко винаги да върви гладко. Не се поддавайте на панически промени в настроението. Опитайте се да не обръщате внимание на укорите и думите на хора, които не вярват във вас и бъдещия ви успех.

ТЕЛЕЦ
Трябва да се откажете от това да поемате каквито и да било рискове. Особено пък ако става въпрос за работа. Може да имате неочаквани бизнес предложения, които да ви се струват изгодни, но по-добре не приемайте, защото ви чака разочарование. Изберете си цел и се движете право към нея без никакво отклонение. Благодарение на чара си ще може да отметнете много работа за кратко време. Хубаво е да създадете нови приятелства. Не се знае кой ще ви помогне в даден момент. Отървете се от недостатъците си и бъдете упорити към целите си.

БЛИЗНАЦИ
Денят ще бъде не само променлив, но ще правите и ще ви се случва какво ли не. Налага се да преосмислите приоритетите си. Добре е да спрете да общувате с хора, към които не питаете особено голямо доверие. Бъдете по-често сред природата, за да се зареждате положително. Оставайте по-често сами със себе си и анализирайте това, което ви се случва. Чертайте си ясни цели. Ще трябва радикално да промените средата си, това ще е важно за бъдещето ви. В личния живот ви чака радост, на път сте да срещнете любовта, ако все още не сте.

РАК
Трудно ще достигнете до желаната хармония. Половинката ви ще има нужда от повече внимание и по-мило отношение. Добре е да се вслушвате в мнението на най-близкия си човек и да определите приоритетите си. Не бъдете прекалено взискателни към себе си и човека до вас. Добре е да се грижите за любимия с нежност и да не се плашите от силните си чувства. Вие сте едно цяло и най-малкият пропуск може да доведе до сериозни последствия. Трябва да задействате целия си финансов опит и инструментариум, защото ви предстои да управлявате паричния поток.

ЛЪВ
Може би ще се сблъскате с някои трудни предизвикателства на работното място. Ще се наложи да вземете важни решения при критични обстоятелства. Макар и трудно, но ще се справите. Внимавайте, защото има вероятност да се увлечете в приказки със своите колеги и да споделите неща, които биха могли да ви костват кариерата. Ако стоите, чакайки парите да паднат от небето, най-вероятно ще бъдете затрупани от парични проблеми. Те ще изискват от вас наложителна финансова динамика. Доверете се на близък приятел за съвет и помощ.

ДЕВА
Опитайте се да имате балансирано, приятелско отношение към всеки човек, с когото се срещате днес. Романтиката едва ли ще бъде флагман във взаимоотношенията ви, по-скоро очаквайте да се забавлявате. Самотните спокойно да приемат всякакви покани за срещи. Повечето от семейните ще бъдат в полезрението на обичайните „заподозрени“. Може да имате сериозни проблеми с финансовото си положение през този ден. Вероятно това ще ви натъжи, но все пак се опитайте да мислите позитивно, защото ви предстоят много добри дни.

ВЕЗНИ
Очаквайте частичен напредък в работата си. Има вероятност да получите подкрепа от планетарното разпределение, но ще се наложи да разчитате повече на себе си през работните дни. Бъдете изключително предпазливи, особено в отношенията си с най-близките до вас хора. Вероятно ще си имате проблеми с някой ваш близък, който ще се отнесе некоректно с парите, които ще му заемете. Затова внимавайте на кого и колко давате, за да не останете огорчени. Опитайте се да имате приятелско отношение към всеки човек, с когото се срещате днес.

СКОРПИОН
Имате добрия шанс да се насладите на взаимоотношенията си, забравяйки за нерешените си проблеми в личен план. Вероятно някои от тези проблеми да бъдат решени без много усилия. Възможно е да не се чувствате комфортно на работното си място заради някой ваш колега. Уверете се, че може да обсъдите различията си по един или друг казус, свързан с работата, ако и това не помогне, обърнете се към шефа си за съвет. Най-вероятно ще пожънете успехи в продажбите, което ще доведе до увеличаване на вашите доходи.

СТРЕЛЕЦ
Възможни са затруднения в реализацията на професионалните ви и лични планове. Не търсете причините вън от себе си, но е по силите ви да се справите, ако се противопоставите на нездрави внушения, опити за манипулации и конфликти, каквито няма да липсват. Бъдете толерантни и упорити. Не давайте и не взимайте пари назаем. Избягвайте консумацията на алкохол и лекарства. Изучавайте чуждия опит, като го адаптирате към своите условия и развития. Периодът е благоприятен за купуване и инвестиране в недвижими имоти.

КОЗИРОГ
Днес се погрижете за всичко важно и свързано най-вече със семейството и близките ви, за да не ви липсва настроение и самочувствие. Ще се засилят творческите ви изяви, които и досега преминаваха успешно. Подходящо време за заздравяване на отношения и създаване на нови контакти. Много от това, с което сте ангажирани в следващите дни, ще бъде свързано с вашите доходи. Затова се доверявайте само на проверена информация. Днес се пазете от измами, особено ако заниманията ви са свързани с пари.

ВОДОЛЕЙ
Предстои ви един напрегнат ден, както за вас, така и за бизнес партньорите ви. Може да имате противоречия с близките, с колегите или с почти непознати хора – в дома, на работата или в магазина. Ще ви е необходима помощ в ситуации, които изискват бързо мислене и точни реакции. Ще бъдете подозрителни и недоверчиви към околните, критични и раздразнителни. Периодът обаче е добър да се включите в изучаването на нещо, което ви е необходимо, да придобиете умения, които да разширят възможностите ви за изява.

РИБИ
Денят е добър да направите промени в стила си на обличане, както и да промените визията си, което ще ви накара да се чувствате добре. Не всичко обаче, което правите, ще се приема веднага и безрезервно от най-близките ви, но дайте им време да свикнат с новата ви визия. Отдавайте дължимото на тези, които са ви подкрепяли и са участвали на ваша страна в битките ви. Изразете благодарността си по подходящ начин, така ще получавате съпричастност и подкрепа и за в бъдеще. Пазете здравето си, както и на по-възрастните ви близки.

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

март 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Advertisement