Connect with us

Водещи новини

Козирог гази в мътна вода, успешни преговори за Скорпион

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Ще срещате трудности в контактите, ще се говори едно, а ще се разбира и прави друго. Днес и утре в хороскопа ви действат рискови аспекти. Не бързайте да предприемате разговори и стъпки, ако не сте достатъчно подготвени с доводи и факти. Ден на тайното знание. Печелят тези, които имат нужната информация, а тя не се дава на всеки. Отложете важните разговори за другата седмица.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Ден за проучване и преглед на наличностите. Запишете се в нова учебна или тренировъчна програма. Всичко, което научите и проучите ще помогне да придвижите нещата, които отдавна са в застой. Поне един конкурент ще отпадне от играта. Може да намерите мястото си в благоприятна за бъдещето ви среда. Сега е момента да се създават нови екипи и да се влиза в нови групи по интереси.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Ден за учене, преподаване и съвместно обучение. Може да влезете в различни роли и на едно място да бъдете учителят, а на друго ученикът. Ден на тайното знание и на поверителната информация, която ще е тест за лоялност не само за вас, но и за тези, с които сте свързани или планирате да работите, учите и тренирате заедно. Влизате в нова социална среда.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

Ден на тайното знание и на информациите, които не се дават на всеки. Може да бъде ограничено правото ви на достъп, но може и да надникнете в документи или в отношения, които до момента са оставали скрити и пазени в тайна. Пазете се от натрапници, които се ровят в чуждия живот. Извлечете ползи за себе си от наученото, а не го разгласявайте. Влезте в нова среда.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

Ден на тайните информации и на скритото знание. Може да влезете в нов екип и група по интереси или да организирате такава. Оградете се със свои хора. Направете някои проучвания и се информирайте подробно за тези, с които предстои да движете важни дейности или да работити в бъдеще. Който отиде неподготвен на среща ще загуби, но ако сте си научили урока ще спечелите.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

Днес може да намерите консултантска или преподователска работа. Явете се на конкурси, запишете се в нов квалификационен курс. Търсете странични източници на информация по важните за вас дела и въпроси. Днес печелят хората с умения и с нужната квалификация. Лесно се преподават и усвояват нови знания. Ще покриете изискваните нормативи и кандидатурата ви ще бъде одобрена.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

Днес няма да имате успех без качествена подготовка. Печелят осведомените и тези, които са близо до кацата с меда, които са получили информация преди другите и имат някой зад гърба си. Работете и действайте в екип, така силите и възможностите ви нарастват, а действията ви ще бъдат защитени. Включете се в нова обучаваща програма и повишете квалификацията си.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Луна и Нептун образуват брилянтни аспекти с Меркурий от Скорпион. Животът и работата ви се стабилизират, чакайте повишение. Може да намерите нова работа. Преговорите ви са успешни. Ще се доберете до ценна информация, която използвана добре ще ви помогне да спечелите повече от другите и да извлечете максимални ползи. Кандидатствайте по спонсорски проекти.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Днес печелят тези, които са в играта, които са добре информирани за целите и действията на околните и добре си знаят цената. Показвате знания, умения и компетентност, които ще ви вкарат в силен екип и ще ви донесат допълнителна работа, която след време може да стане и постоянна. Всичко, което научите и проучите днес ще носи ползи в бъдеще. Явете се на изпити и конкурси.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Днес и утре газите в мътна вода. В момента родените в първата декада са в по-трудна позиция, но утре и другите ще пият една студена вода. Търсете право на достъп до нужната информация и защита. Уредете документи, водете дела, не се примирявайте с несправедливи имотни делби. Ще спечелят информираните и тези, които имат добри защитници и адвокати. Нужен ви е съюзник.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Ден на среща с учителите. На едно място обучавате, но на друго ще ви обучават и подготвят за важна мисия или съвместен проект. Попивайте всичко, което ви казват, което виждате и усещате. Може да получите просветление по важен въпрос и да стигнете до тайно знание, което не се дава на всеки. Водете лоялна игра, спазвайте правилата и ще пролучите право на достъп до важна позиция.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Днес ще вземете изпит и ще постигнете максималното. Ще получите заслужени награди и екстри и ще заемете полагаемата ви се позиция в класацията на живота. Поставете условията си, особено ако сте запознати с грешките на другите. Ще се отворят няколко възможности за работа и учене. Повишете личната си квалификация. Всяка допълнителна информация ще ви носи ползи.

6

РАБОТА

6

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

януари 2021
ПВСЧПСН
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Advertisement