Connect with us

Водещи новини

Коренна промяна за Рак, късметът следва Водолей

Публикувана

на

ОВЕН 21 МАР – 20 АПР

Денят носи рискове за родените около 12 април. Юпитер и Плутон са в точна квадратура със Слънцето ви. Това се случва за трети път в тази година. Аспектът се свързва с кармичното правосъдие. Уредете семейни и наследствени дела. Време е да се даде дължимото на тези, които са в правото си. Върнете си дълговете, обгрижете тези, които сте пренебрегнали и не изневерявайте.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ТЕЛЕЦ 21 АПР – 21 МАЙ

Съвпадът на Луна и Венера стимулира интимните връзки. Очертават се нови запознанства. Оглежайте се. Наоколо се движи кармично определената ви половинка, а точният съвпад на Юпитер и Сатурн прави възможни невъзможните до момента връзки и среща принца със спящата красавица. Такъв съвпад ще се случи чак след 12г. Този ден ще ни донесе откровение за бъдещето.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

БЛИЗНАЦИ 22 МАЙ – 21 ЮНИ

Един изключителен ден, в който може да намерим решението на всеки проблем. Юпитер и Плутон са в точен съвпад, Луна и Венера също. В такъв момент се намесва кармичното правосъдие, което среща подходящите хора и стимулира реформи важни за бъдещето на семейството и страната. Всеки на своята позиция ще направи личен избор. Предаваме щафетата на децата.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

РАК 22 ЮНИ – 22 ЮЛИ

За родените около 1-15 юли този ден ще отбележи коренна промяна в работата и в личния живот. Ще се наложи да направите болезнен избор в чувствата и може би да прекратите определена дейност. Удря гонгът на кармичното правосъдие. Ще получите това, за което сте се потрудили и постарали. Съвпадът на Юпитер и Плутон ви гледа в опозиция, а Луна и Венера в квадратура.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ЛЪВ 23 ЮЛИ – 23 АВГ

След днешния ден трудно ще се прогнозира утрешния. Юпитер и Плутон за трети път се срещат и се разделят. Предишните съвпади бяха на 5 април и на 30-и юни и всеки от тях промени ролята на всеки един от нас в играта. Кризата е бележила своите върхове и спадове, а в момента прави последния си ход. Тенденцията е нещата да тръгнат към оправяне, но по един болезнен начин.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ДЕВА 24 АВГ – 23 СЕП

За един този ден ще донесе любовно опиянение, а за друг неприятно изтрезняване след бурните страсти и емоции. Луна и Венера са в опозиция на Марс. Ще се разбере кой е третият във връзката ви и кой вече е станал излишен в играта. Печелят тези, които постъпят реалистично и практично. Овладейте емоциите и ще овладеете положението. Животът ви тръгва към оправяне.

6

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

ВЕЗНИ 24 СЕП – 23 ОКТ

За родените около 12 октомври този ден носи кармични изпитания. Съвпадът на Юпитер и Плутон ви облъчва в пречупващ аспект. Назряват промени, ще се наложат нови правила, които е добре вие да определите, а не да чакате някой друг или съдбата да го направи. Такъв съвпад във Водолей ще има чак на 4 февруари 2033 г когато поколението на децата и внуците ще наложат новите правила.

4

РАБОТА

4

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

СКОРПИОН 24 ОКТ – 22 НОЕ

Днес в хороскопа ви надделяват хармоничните и защитаващи аспекти, а вашата управляваща планета Плутон е в съвпад с Юпитер. Този аспект се свързва с гонгът на кармичното правосъдие, което ще отсъди във ваша полза в местата, където водите спорове или имате притеснения. Ще ви връщат стари дългове. Някой ще пристигне неканен, а друг ще си тръгне отхвърлен от вас.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

СТРЕЛЕЦ 23 НОЕ – 21 ДЕК

Тенденцията е нещата да тръгнат по вода, дори и в любовта. Луна и Венера се целуват в знака на Везните, а Юпитер и Плутон са в съюз в името на реформите важни за общото ни бъдеще. Всичко предприето ще носи сигурност и перспектива. Ден на реката, която криволичи между двата бряга от възможности. Всеки може да опита своя шанс и да промени ситуацията, в която е попаднал.

5

РАБОТА

5

ПАРИ

5

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

КОЗИРОГ 22 ДЕК – 20 ЯНУ

Днес удряте на камък в личните връзки. Луна и Венера ви облъчват в пречупващи аспекти от знака на Везните. Някой може да се реши на раздели и развод, ако вижда, че ситуацията вече излиза от контрол. Днес е точният съвпад на Юпитер и Плутон във ваши знак. Аспектът се свързва с кармичното правосъдие. Съдбата ви дава важни уроци и подканя да се решат имотни и наследствени дела.

4

РАБОТА

5

ПАРИ

4

ЛЮБОВ

4

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

ВОДОЛЕЙ 21 ЯНУ – 19 ФЕВ

Днес късметът ще ви следва, особено в любовта и интимните връзки. Луна и Венера ви облъчват в брилянтен аспект от знака на Везните. Някой може да получи и да направи предложение за брак. До една година може да станете щастливи родители или баба и дядо. В този ден и най-зациклената ситуация може да се отпуши и нещата да потръгнат в благоприятна за бъдещето посока.

5

РАБОТА

4

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

4

ЗДРАВЕ

РИБИ 20 ФЕВ – 20 МАР

Денят ще ви зареди с любов, с едно обаждане или среща, които чакате отдавна и с възможност да се усамотите с любим човек на приятно място. Дано всеки има своя шанс за близост и взаимност. Толкова студенина и дистанцираност ни донесе кризата. Много хора ще останат разделени по двата бряга на реката от възможности, но вие може да я прекосите, да се срещнете и да започнете начисто.

5

РАБОТА

6

ПАРИ

6

ЛЮБОВ

5

КЪСМЕТ

5

ЗДРАВЕ

vlastta.bg

Facebook Comments
Реклама
Click to comment

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Advertisement

Facebook

Календар

март 2021
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Advertisement